ace 2 jelly bean test romu yüklemek isteyen içeri :)

Sponsorlu Bağlantılar

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Çok güzel bir rom fakat yüklerken odinde FAİL diyor kuramadım bir türlü acaba hata bende mi yoksa telefona kurmadan önce başka birşeyler yapmam gereklimi ?

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Cahilliğimi hor görün ama ingilizcem çok zayıf bana link atabilir misiniz rica etsem? Şimdiden teşekkürler.

ergunx

ergunx

Üye
    Konu Sahibi
Çok güzel bir rom fakat yüklerken odinde FAİL diyor kuramadım bir türlü acaba hata bende mi yoksa telefona kurmadan önce başka birşeyler yapmam gereklimi ?

Ilk sayfada anlatilanlari uygularsaniz sorunsuz yuklenir

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Ilk sayfada anlatilanlari uygularsaniz sorunsuz yuklenir

Kusura bakmayın yalnışlıkla 2 kere yazmışım, bu rom'a uygun root dosyalarını bulamadım ingilizcem zayıf olduğu için xda'ya bakamıyorum eğer elinizde mevcut ise uploadlar mısınız?

resette45

Üye
arkadaslar hotfilden linkler silinmiş biri yandex diske upload edebilirmi

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Alternatif linkler;

resette45

Üye
hotfile linkleri uyumlu demi cınku ben ilk 3 partı hotfileden indirdim gerikalanları burdan indirsem bi sorun olmaz

furkan4045

Üye
hotfile linkleri uyumlu demi cınku ben ilk 3 partı hotfileden indirdim gerikalanları burdan indirsem bi sorun olmaz

Hayır bi sıkıntı olmaz benimde ilk part hotfile gerisi zipyshare dı

resette45

Üye
alın arkadaslar dosyaları tek part haline getirip yandex diskime attım sizde indirin

vedatarsav

Üye
yeni rom

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS
Kerim.

Kerim.

Üye
Bu romu galaxy w'ye portluyorlar.su anda %50 tamamlandi rom.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Bu romu galaxy w'ye portluyorlar.su anda %50 tamamlandi rom.
Hayırlısı olsun çok güzel bir rom tek sıkıntısı uygulamalar menüsü, telefon ve rehberde ufak tefek ağır açılması :)

- - - Eklendi - - -

yeni rom
Yeni romu kurduysan ekran görüntüsü paylaşabilir misin?

Bu arada orjinal konuda 7 part olarak vermişler bir arkadaş torrent olarak paylaşmış torrent dosyasını size paylaşayım isteyen indirip kursun. :)

vedatarsav

Üye

Hayırlısı olsun çok güzel bir rom tek sıkıntısı uygulamalar menüsü, telefon ve rehberde ufak tefek ağır açılması :)

- - - Eklendi - - -

Yeni romu kurduysan ekran görüntüsü paylaşabilir misin?

Bu arada orjinal konuda 7 part olarak vermişler bir arkadaş torrent olarak paylaşmış torrent dosyasını size paylaşayım isteyen indirip kursun. :)

Bluetooth derin uyku problemi giderilmiş ve Oyun performansı daha iyiymiş.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Evet kurdum hocam romu stabilitesi artmış performansta yükselmeler gözle görülür derece :)

vedatarsav

Üye
Yeni ROM özet:
- Daha düzgün
- Kamera artık kullanılabilir(fotoğraf için hızlı tepki veriyor, video için herhangi bir gecikme yok)
- MB2 göre bir uygulamada yaklaşık 20MB daha az ve bütün uygulamalarda toplam 100MB daha az bellek kullanımı,
- Çekilen videoların mp3 için codec problemi giderildi.
- Bluetooth sistem askıda problemi giderildi.

• Beğen
blackcat67

blackcat67

Üye
harika bişe ya keşke galaxy wonder'da gelse güncelleme ace2 alanlar çok şanslı

• Beğen

ceyhuncu

Üye
Yükledikde geri 2.3.6 dönemiyoruz nasıl dönülecek onu bi açıklayın.

ergunx

ergunx

Üye
    Konu Sahibi
Yeni romu yukledim simdiye kadar gozlemlediklerim
Siyah ekran sorunu cok fazla oluyor sarj daha hizli gidiyor kamera kalitesi dusmus videodan ekran goruntusu kalkmis

ergunx

ergunx

Üye
    Konu Sahibi
Ayrica jb gercekten hizlanmis diger sorunlarda duzeltilirse super olacak :D

• Beğen
Tepkiler: furkan4045
FeLonieS

FeLonieS

Üye
Yeni romu yukledim simdiye kadar gozlemlediklerim
Siyah ekran sorunu cok fazla oluyor sarj daha hizli gidiyor kamera kalitesi dusmus videodan ekran goruntusu kalkmis

Siyah ekran sorunu bende yok kamera kalitesinde de sorun göremedim. Şarj diğerine göre daha akıcı evet. Tek sorunu şarj .

Üst Alt