Ne sorusu sordun la![]()

S3'ün herhangi bir renginde bir sorun varmı?
yani mesela Siyah olanda çizikler olurken beyazın çizilmemesi yada çiziklerin gözükmemesi gibi?
yaz yaz zaten yeterince kaynadıbu arada konu dışına kaymak istemem ama ubuntu ile ilgili şok eden bir yazı okudum. neden androidle bu kadar haşır neşir olduğunu açıklar derecede.
ama eğlenceli geçiyor konu sohbeti fazla abartmıyoruz dengeli gidiyor yani 
yaz yaz zaten yeterince kaynadıama eğlenceli geçiyor konu sohbeti fazla abartmıyoruz dengeli gidiyor yani
![]()
Nasıl yaŞimdi tüm özgür yazılım hayallerim uçtu
Gitti güzelim gerçek multitasking
![]()
yok onu hala yapıyor da cm 10 üzerine yazılmış bir işletim sistemi gibi düşün.

Ha şimdi anladım.
Ama eger böyleyse birçok kişi için hayal kırıklığı olur bu sanırım.![]()
Mavi rengi epey hoşuma gittiHaBeyazda cizikleri isiga tutmadigin surece sorun yok , arkadasta siyahi var ama çizilmedi su ana kadar . Bir hocada da mavi var onda da sorun yok
![]()

Kısmen doğru.CyanogenMod bootloader'ını kullanıyor.Zaten burada da yazmışlar.Building the android pieces bölümünde yazıyor.Evet arkadaşlar bunu tartışalım. 21 şubat'ta bir geliştirici Ubuntu Mobile'ın Cyanogen Mod'unun üzerinden boot'landığını yazdı. xda'da bir gönderi'de bunun gerçekliğine dair de güçlü kanıtlar var. Adam Ubuntu'nun Cyanogen Mod üzerinde Qml ile yazılmış bir shell olduğunu söylemiş Eğer bu gerçekse benim için tam bir hayal kırıklığı olacak.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nasıl yaŞimdi tüm özgür yazılım hayallerim uçtu
Gitti güzelim gerçek multitasking
![]()

bende bu kadar fazla kasma yoktu 

Mavi renk gözüme battı birazSiyah daha hos la maviden![]()
daha iyi gibi
biraz farklılık olsun 
işte madem android değil de niye android?
Mavi rengi epey hoşuma gitti
Kısmen doğru.CyanogenMod bootloader'ını kullanıyor.Zaten burada da yazmışlar.Building the android pieces bölümünde yazıyor.
Ancak Sadece bir arayüz olduğu uydurmasyon.Pawitp bu sistemin CyanogenMod bootloader'ı nı ve Android driverlarını kullandığını,Ancak tamamen farklı bir sistem olduğunu söyledi.Kendisi Xda'da ki en büyük geliştiricilerden.
Şu sayfalara bir göz atLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yani sadece bir GUI değil.Android driverlarını kullanan tamamen farklı bir sistem.
benim kafamı karıştıran ve canımı sıkan şey bu.Baştan yazmak zor olacağından taban olarak Cm10.1'i kullanmışlarişte madem android değil de niye android?benim kafamı karıştıran ve canımı sıkan şey bu.

Baştan yazmak zor olacağından taban olarak Cm10.1'i kullanmışlar![]()
![]()

Şu Ubuntu konusunda farklı bir sistem olduğunu kanıtlayan her türlü yazı var.Ancak bu build.prop çıktısı benimde kafamı karıştırdı
dalvik.vm ve devamının ayarları mevcut.Bunların Ubuntu da olmaması gerekirdi
aynen
Based on 4.2.2 diyon yani![]()