Bu konuyu açmadan önce hiç sorun yoktu S3 alacaktım.Ancak şimdi kafam karıştı iyice1400
Iki tane Galaxy Ace diyorum nasıl
Galaxy S III olabilir bence sorun yok.
Nexus 4 çoğunlukta olmasına rağmen S3 al diyenlerde var.
iyide nexus 4 s3 den de note2 den de çok daha iyi benim nexus bile fps olarak daha hızlıyken s3den nexus4 ü sen düşün hem tw5 le filan boşa ram de yemiyo
Bu konuyu açmadan önce hiç sorun yoktu S3 alacaktım.Ancak şimdi kafam karıştı iyiceS3 çoğunlukta olmasına rağmen Nexus 4 diyenlerde var.
![]()
iyide nexus 4 s3 den de note2 den de çok daha iyi benim nexus bile fps olarak daha hızlıyken s3den nexus4 ü sen düşün hem tw5 le filan boşa ram de yemiyo
bende 9gb boş alan var valla oynadığım oyunu siliyorum ve sürekli rom attığım için hafızada dolmuyo
Hafiza sorunu?
Arttırılabilir hafıza olmaması ekranın sarımsı olması ve ses kalitesindeki düşüklük benim için büyük bir eksiklik..iyide nexus 4 s3 den de note2 den de çok daha iyi benim nexus bile fps olarak daha hızlıyken s3den nexus4 ü sen düşün hem tw5 le filan boşa ram de yemiyo

bende şuanda 8 gb telefon hafızasından 500 mb boş yer var.hafıza kartından da 2 gb.bende 9gb boş alan var valla oynadığım oyunu siliyorum ve sürekli rom attığım için hafızada dolmuyo
Arttırılabilir hafıza olmaması ekranın sarımsı olması ve ses kalitesindeki düşüklük benim için büyük bir eksiklik..
Konuyu inceledim.
S3=2
N4=7
Note 2:1
L920:1
yorumlar böyle
- - - Eklendi - - -
bende şuanda 8 gb telefon hafızasından 500 mb boş yer var.hafıza kartından da 2 gb.
bu kişiden kişiye göre değişir ama benim için çok kötü bu.
Hafıza önemli benim için..bak hafızayı takmıycaksan nexus seni 5 yıl götürür

Yazılımla belli bir seviyeye kadar düzeltirsin.Ancak iyi bir ses işleme çipi olmadığından yinede vasat olacaktır.Zaten video testlerinde görüyoruz ses kalitesini.ses kalitesi düzektilebiliyomuş galiba n4 de
Tabiki kasmayacaktır.Hayvan gibi donanım varses sorunu bendede vardı ama yükseldi artık 16gb sana yetmiyosa hiç bulaşma ama yetiyosa hertürlü program yun nexusa uygun çıkıyo bende daha 1 tane uygulama kapanmaya zorla lag vb. şeyler yapmadı
aslında 1 gb bile yeterli android için.Kullanmasını bil yeter.GDrive + n4 = 5 + 12gb 2 gb müzik desek resimleri 5 gb lıga atsak oyunlar 8 gb olsa geri kalanlarıda GDrivea atarsın![]()
7/24 Google Drive ile online olmam gerekir
ondan sonra 1 saatte şarj biter 
Tabiki kasmayacaktır.Hayvan gibi donanım varaslında 1 gb bile yeterli android için.Kullanmasını bil yeter.
- - - Eklendi - - -
kim uğraşır onunla7/24 Google Drive ile online olmam gerekir
![]()

kim uğraşır onunla7/24 Google Drive ile online olmam gerekir
![]()
Dedim bulut depolama kullanırım yandex diski üye oldum 12gb alan verdi ya arkadaş yarım saate bağlantı hantallık vb. Tabi bunlarla uğraşırkende şarj ve vakit gidiyor
sana tavsiyem 16gb yetmezse kesinlikle bulut depolamaya güvenip alma... 
aynen
Bulut depolamakdar kötü birşey görmedim hakikaten benim tel 8Gb aldım hala kendime sövüyorumDedim bulut depolama kullanırım yandex diski üye oldum 12gb alan verdi ya arkadaş yarım saate bağlantı hantallık vb. Tabi bunlarla uğraşırkende şarj ve vakit gidiyor
sana tavsiyem 16gb yetmezse kesinlikle bulut depolamaya güvenip alma...
![]()

Bu konuyu açmadan önce hiç sorun yoktu S3 alacaktım.Ancak şimdi kafam karıştı iyiceS3 çoğunlukta olmasına rağmen Nexus 4 diyenlerde var.
![]()