(1400~ Tl) Telefon Önerisi..

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
1400 :hmmm
Iki tane Galaxy Ace diyorum nasıl :ehe

Galaxy S III olabilir bence sorun yok.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
1400 :hmmm
Iki tane Galaxy Ace diyorum nasıl :ehe

Galaxy S III olabilir bence sorun yok.
Bu konuyu açmadan önce hiç sorun yoktu S3 alacaktım.Ancak şimdi kafam karıştı iyice :D
Nexus 4 çoğunlukta olmasına rağmen S3 al diyenlerde var.

:s

tapatalk

tapatalk

Üye

Bu konuyu açmadan önce hiç sorun yoktu S3 alacaktım.Ancak şimdi kafam karıştı iyice :D S3 çoğunlukta olmasına rağmen Nexus 4 diyenlerde var.

iyide nexus 4 s3 den de note2 den de çok daha iyi benim nexus bile fps olarak daha hızlıyken s3den nexus4 ü sen düşün hem tw5 le filan boşa ram de yemiyo

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
iyide nexus 4 s3 den de note2 den de çok daha iyi benim nexus bile fps olarak daha hızlıyken s3den nexus4 ü sen düşün hem tw5 le filan boşa ram de yemiyo
Arttırılabilir hafıza olmaması ekranın sarımsı olması ve ses kalitesindeki düşüklük benim için büyük bir eksiklik..

Konuyu inceledim.

S3=2
N4=7
Note 2:1
L920:1

yorumlar böyle :D

- - - Eklendi - - -

bende 9gb boş alan var valla oynadığım oyunu siliyorum ve sürekli rom attığım için hafızada dolmuyo
bende şuanda 8 gb telefon hafızasından 500 mb boş yer var.hafıza kartından da 2 gb.

kişiden kişiye göre değişir ama benim için çok kötü bu.

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
1.445 liraya iphone 5 var demişler evet var ark aldı benim garantisi yok ama dediğin 1.400 liralık s3 te paralel ithalat garantisi yok nexus 4 mü s3 sorusuna gelicek olursakta tabiki nexus 4

pRime.

pRime.

Üye

Arttırılabilir hafıza olmaması ekranın sarımsı olması ve ses kalitesindeki düşüklük benim için büyük bir eksiklik..

Konuyu inceledim.

S3=2
N4=7
Note 2:1
L920:1

yorumlar böyle :D

- - - Eklendi - - -

bende şuanda 8 gb telefon hafızasından 500 mb boş yer var.hafıza kartından da 2 gb.

bu kişiden kişiye göre değişir ama benim için çok kötü bu.

en az 32lik bir cihaza bak samsung almayacaksan bile. nexus 4 donanımla göz dolduruyor sadece başka bir numarası yok. sonuçta galaxy s'e hala son sürüm romlar kurabiliyorsun. google'a ait olmayan bir cihazla da yaşayabilirsin.

tapatalk

tapatalk

Üye
bak hafızayı takmıycaksan nexus seni 5 yıl götürür

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
bak hafızayı takmıycaksan nexus seni 5 yıl götürür
Hafıza önemli benim için..

bu aynı şuna benziyor.4 çekirdek işlemcili,Ati 7xxx HD ekran kartı 16 gb ram ve 5 gb harddiskli bir pc :)

- - - Eklendi - - -

Her iki telefonunda cezbeden tarafları belli aslında.

Nexus 4

Safkan android olması,geliştirilebilirliği ve donanımı.

S3'ün cezbeden tarafları

Multiwindow gibi Touchwiz özellikleri
Ekran
Ses kalitesi
Hafıza

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
ses kalitesi düzektilebiliyomuş galiba n4 de

tapatalk

tapatalk

Üye
ses sorunu bendede vardı ama yükseldi artık 16gb sana yetmiyosa hiç bulaşma ama yetiyosa hertürlü program yun nexusa uygun çıkıyo bende daha 1 tane uygulama kapanmaya zorla lag vb. şeyler yapmadı

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
ses kalitesi düzektilebiliyomuş galiba n4 de
Yazılımla belli bir seviyeye kadar düzeltirsin.Ancak iyi bir ses işleme çipi olmadığından yinede vasat olacaktır.Zaten video testlerinde görüyoruz ses kalitesini.

S3/Note 2 :Wolfson 1821 Ses kartı
Note/S2/N4 :Yamaha DAC
Galaxy S/i4s/i5 : Wolfson VM8994 Ses kartı

Galaxy S bile ses kalitesi olarak fark atıyor.Gerisini sen düşün.

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
GDrive + n4 = 5 + 12gb 2 gb müzik desek resimleri 5 gb lıga atsak oyunlar 8 gb olsa geri kalanlarıda GDrivea atarsın :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
ses sorunu bendede vardı ama yükseldi artık 16gb sana yetmiyosa hiç bulaşma ama yetiyosa hertürlü program yun nexusa uygun çıkıyo bende daha 1 tane uygulama kapanmaya zorla lag vb. şeyler yapmadı
Tabiki kasmayacaktır.Hayvan gibi donanım var :) aslında 1 gb bile yeterli android için.Kullanmasını bil yeter.

- - - Eklendi - - -

GDrive + n4 = 5 + 12gb 2 gb müzik desek resimleri 5 gb lıga atsak oyunlar 8 gb olsa geri kalanlarıda GDrivea atarsın :D

kim uğraşır onunla :D 7/24 Google Drive ile online olmam gerekir :D ondan sonra 1 saatte şarj biter :D

avcitalip

avcitalip

Üye

Tabiki kasmayacaktır.Hayvan gibi donanım var :) aslında 1 gb bile yeterli android için.Kullanmasını bil yeter.

- - - Eklendi - - -

kim uğraşır onunla :D 7/24 Google Drive ile online olmam gerekir :D ondan sonra 1 saatte şarj biter :D

boşver sen s3 al yazılım desteği yeter :evet: :ehe

MrExpert

MrExpert

Üye

Bulut depolamakdar kötü birşey görmedim hakikaten benim tel 8Gb aldım hala kendime sövüyorum :ah Dedim bulut depolama kullanırım yandex diski üye oldum 12gb alan verdi ya arkadaş yarım saate bağlantı hantallık vb. Tabi bunlarla uğraşırkende şarj ve vakit gidiyor :ah sana tavsiyem 16gb yetmezse kesinlikle bulut depolamaya güvenip alma... :hmmm

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

Bulut depolamakdar kötü birşey görmedim hakikaten benim tel 8Gb aldım hala kendime sövüyorum :ah Dedim bulut depolama kullanırım yandex diski üye oldum 12gb alan verdi ya arkadaş yarım saate bağlantı hantallık vb. Tabi bunlarla uğraşırkende şarj ve vakit gidiyor :ah sana tavsiyem 16gb yetmezse kesinlikle bulut depolamaya güvenip alma... :hmmm
aynen :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Bu konuyu açmadan önce hiç sorun yoktu S3 alacaktım.Ancak şimdi kafam karıştı iyice :D S3 çoğunlukta olmasına rağmen Nexus 4 diyenlerde var.

Nexus'u düşünme bile. O hafıza XPERIA Z reklamındaki bebeğe bile yetmez :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt