pRime.
Üye
boyu değil işlevi, işlevi.Onemi olan baz aldığı şey değil işlevi![]()

boyu değil işlevi, işlevi.Onemi olan baz aldığı şey değil işlevi![]()

Belki süs olarak duruyordur?işte o kısım neden var benim de aklımı başımdan alan şey o.

Belki süs olarak duruyordur?
Şaka bir yana o ayarlar orda duruyor ancak aktif değildir.Olamazmı?![]()

benim teorim nitdroid gibi ölme eşşeğim ölme bir port olmasın diye cm10 üzerine ubuntuyu inşa ettiler. dalvik de oradan geliyor. android gibi ama ubuntu. bu kadar kısa sürede galaxy s'e bile çok akıcı bir port'u açıklar gibi bence.
- - - Eklendi - - -
sorsak mı?![]()

Bence alabilecegin en yuksek donanimli cihazi secmelisin sonucta bugun olmasa yarin lazim olucak. Bu arada nexus4 icin usb otg destegi saglanmis diye okudum dun belki lazim olur

Teorin gerçekçi.
Soralım.Kime soralım?![]()
. aslında ubuntuyu tartışacağımız bir konu başlatsak güzel olur. yoksa birazdan konu bir güzel elden geçecek. 
o kayıtları veren arkadaşa. aslında ubuntuyu tartışacağımız bir konu başlatsak güzel olur. yoksa birazdan konu bir güzel elden geçecek.
![]()

Bu arada nexus 7'de webOS'u çalıştırmışlar demedi demeyin
Tamam bu kadar sohbet yeter
Sen ayrı bir konu aç
Modlardan ricam konuyu bozmayın zaten fazla dağıtmadık en fazla 1 sayfa![]()
![]()

Tamam bu kadar sohbet yeter
Sen ayrı bir konu aç
Modlardan ricam konuyu bozmayın zaten fazla dağıtmadık en fazla 1 sayfa![]()
![]()

Hobaa[ENGİN];5841176' Alıntı:Bu arada nexus 7'de webOS'u çalıştırmışlar demedi demeyin![]()

Sanırım kararımı verdimneyse mübarek sen bi galaxy s3 al android'i şekilden şekle sok. bu da benim sana son önerim.![]()

ubuntu hakkında konuşmak isteyenler bu konudan devam etsin lütfen:
http://www.maxicep.com/cep-telefonl...hones-gelin-konusalim-766404.html#post5841172

[ENGİN];5841227' Alıntı:Bu kadar sevinecegini bilsem daha önce söylerdim![]()

Yardımı dokunan herkese teşekkürler
Amcamın bir yakını Telpa'da çalışıyormuş.Oradan bana Note 2 ayarlamaya çalışacak.
Kısacası ya Note 2 Yada Galaxy S3 alıyorum![]()

20 sayfadan 10'u muhabbetHayırlı Olsun 20 Sayfada Karar Vermeyi Başardın![]()

hayirli olsun. nexus4 almani isterdim ama fark etmez. nexus4'e ubuntu kuruluyorsa, s3'e de tizen kuruluyor. artik kurtul su dalvikten![]()
eğer bulamazlarsa S3 
20 sayfadan 10'u muhabbet
Büyük ihtimal Note 2 alıyorumeğer bulamazlarsa S3
S3'e tizen kuruluyormu?![]()