(1400~ Tl) Telefon Önerisi..

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
bu arada konu dışına kaymak istemem ama ubuntu ile ilgili şok eden bir yazı okudum. neden androidle bu kadar haşır neşir olduğunu açıklar derecede.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Ne sorusu sordun la :hmmm
:zzz:

S3'ün herhangi bir renginde bir sorun varmı?

yani mesela Siyah olanda çizikler olurken beyazın çizilmemesi yada çiziklerin gözükmemesi gibi?

- - - Eklendi - - -

bu arada konu dışına kaymak istemem ama ubuntu ile ilgili şok eden bir yazı okudum. neden androidle bu kadar haşır neşir olduğunu açıklar derecede.
yaz yaz zaten yeterince kaynadı :D ama eğlenceli geçiyor konu sohbeti fazla abartmıyoruz dengeli gidiyor yani :D

Türe

Türe

Üye
Ha :ah Beyazda cizikleri isiga tutmadigin surece sorun yok , arkadasta siyahi var ama çizilmedi su ana kadar . Bir hocada da mavi var onda da sorun yok :good:

pRime.

pRime.

Üye

yaz yaz zaten yeterince kaynadı :D ama eğlenceli geçiyor konu sohbeti fazla abartmıyoruz dengeli gidiyor yani :D

Evet arkadaşlar bunu tartışalım. 21 şubat'ta bir geliştirici Ubuntu Mobile'ın Cyanogen Mod'unun üzerinden boot'landığını yazdı. xda'da bir gönderi'de bunun gerçekliğine dair de güçlü kanıtlar var. Adam Ubuntu'nun Cyanogen Mod üzerinde Qml ile yazılmış bir shell olduğunu söylemiş Eğer bu gerçekse benim için tam bir hayal kırıklığı olacak.

Türe

Türe

Üye
Nasıl ya :( Şimdi tüm özgür yazılım hayallerim uçtu :( Gitti güzelim gerçek multitasking :(

pRime.

pRime.

Üye
Nasıl ya :( Şimdi tüm özgür yazılım hayallerim uçtu :( Gitti güzelim gerçek multitasking :(

yok onu hala yapıyor da cm 10 üzerine yazılmış bir işletim sistemi gibi düşün.

Türe

Türe

Üye
yok onu hala yapıyor da cm 10 üzerine yazılmış bir işletim sistemi gibi düşün.

Ha şimdi anladım.

Ama eger böyleyse birçok kişi için hayal kırıklığı olur bu sanırım. :hmmm

pRime.

pRime.

Üye

Ha şimdi anladım.

Ama eger böyleyse birçok kişi için hayal kırıklığı olur bu sanırım. :hmmm

evet maemo org'da ubuntu'yu merakla bekleyenler için de öyle oldu ama bunun gerçekliği henüz tam olarak kanıtlanmadı öyleyse bile diğer android cihazlarıyla tam uyumlu olması için bu yolla yapmış olabileceklerini düşünüyorum. daha sonra adam akıllı gerçek ubuntu olan sürümler çıkaracaklardır belki kim bilir.
ama yine de çok şaşırdım. beklemezdim.

vegatablo

vegatablo

Üye
kardesim s3 u mavi al bizdeki mavi cok guzel fakat internetten note 2 bulursan ucuza kacirma kullandiktan sonra bilgisayari yakmak isteyeceksin galaxy s ide hayrima veriyim diye dusunebilirsin belki de

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Ha :ah Beyazda cizikleri isiga tutmadigin surece sorun yok , arkadasta siyahi var ama çizilmedi su ana kadar . Bir hocada da mavi var onda da sorun yok :good:
Mavi rengi epey hoşuma gitti :)
Evet arkadaşlar bunu tartışalım. 21 şubat'ta bir geliştirici Ubuntu Mobile'ın Cyanogen Mod'unun üzerinden boot'landığını yazdı. xda'da bir gönderi'de bunun gerçekliğine dair de güçlü kanıtlar var. Adam Ubuntu'nun Cyanogen Mod üzerinde Qml ile yazılmış bir shell olduğunu söylemiş Eğer bu gerçekse benim için tam bir hayal kırıklığı olacak.

Kısmen doğru.CyanogenMod bootloader'ını kullanıyor.Zaten burada da yazmışlar.Building the android pieces bölümünde yazıyor.

Ancak Sadece bir arayüz olduğu uydurmasyon.Pawitp bu sistemin CyanogenMod bootloader'ı nı ve Android driverlarını kullandığını,Ancak tamamen farklı bir sistem olduğunu söyledi.Kendisi Xda'da ki en büyük geliştiricilerden.
Şu sayfalara bir göz at

Yani sadece bir GUI değil.Android driverlarını kullanan tamamen farklı bir sistem.

Multitask var.Canavar gibi hemde :D

- - - Eklendi - - -

Bu elemandaki S1 de epey kasıyor :D bende bu kadar fazla kasma yoktu :D
[video=youtube;cauQnBoYkes]http://www.youtube.com/watch?v=cauQnBoYkes&feature=youtu.be[/video]

Bu biraz daha normal :D
[video=youtube;0osKYq6GM9s]http://www.youtube.com/watch?v=0osKYq6GM9s[/video]

Türe

Türe

Üye
Siyah daha hos la maviden :hmmm

Türe

Türe

Üye
Sen bilin :ehe ikisi de şahane :eller:

pRime.

pRime.

Üye

Mavi rengi epey hoşuma gitti :)

Kısmen doğru.CyanogenMod bootloader'ını kullanıyor.Zaten burada da yazmışlar.Building the android pieces bölümünde yazıyor.

Ancak Sadece bir arayüz olduğu uydurmasyon.Pawitp bu sistemin CyanogenMod bootloader'ı nı ve Android driverlarını kullandığını,Ancak tamamen farklı bir sistem olduğunu söyledi.Kendisi Xda'da ki en büyük geliştiricilerden.
Şu sayfalara bir göz at

Yani sadece bir GUI değil.Android driverlarını kullanan tamamen farklı bir sistem.
işte madem android değil de niye android? :D benim kafamı karıştıran ve canımı sıkan şey bu.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Şu Ubuntu konusunda farklı bir sistem olduğunu kanıtlayan her türlü yazı var.Ancak bu build.prop çıktısı benimde kafamı karıştırdı :hmmm

dalvik.vm ve devamının ayarları mevcut.Bunların Ubuntu da olmaması gerekirdi :hmmm

Türe

Türe

Üye
Onemi olan baz aldığı şey değil işlevi :pro:

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: pRime.
pRime.

pRime.

Üye
Şu Ubuntu konusunda farklı bir sistem olduğunu kanıtlayan her türlü yazı var.Ancak bu build.prop çıktısı benimde kafamı karıştırdı :hmmm

dalvik.vm ve devamının ayarları mevcut.Bunların Ubuntu da olmaması gerekirdi :hmmm

işte o kısım neden var benim de aklımı başımdan alan şey o.

Üst Alt