Xperia Z gençler what the hell is this?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z gençler what the hell is this?
Arkadaşlar bu Xperia Z ne biçim bir bebek dir.Yahu ben izledim Gerçekten işin ehli insanlar sony mühendisleri süper bi cihaz ortaya çıkarmış.Özelliklede tuş kilidini kapatınca arka planda çalışan uygulamaların dfa kapatılıyor olması e pil yememesı ve suya karşı dayanıklı olması süper özellikler.Ekran çözünürlüğü 441 ppi yoğunluğu 2gb rami 1.5 ghz 4 çekirdek işlemcisi 13.1 mp kamerası ayrı bişey yorumlar neler?

-Emre

-Emre

Üye
yorum yok.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
süper bi cihaz hakkatten galaxy s4 iyi çıkmazsa bu cihaz piyasayı yerinden oynatır

Heroata

Heroata

Üye
ohhhhaaaaaaaaa. bnm telefonun sanrsam 4 kati.

soyle mi olyr? galaxy w 1.4 ghz 1 cekirdek. odan 4 tane olnca z ye mi esit olr

awdil

awdil

Üye
Galaxy s4 de bu cihazdan geri kalmayacak bence.Hatta samsung'un citayi biraz daha yukseltecegi asikar.

blacktalon

blacktalon

Üye
8cekirdek olacagi soyleniyor s4un

Dampierre

Dampierre

Üye
8cekirdek olacagi soyleniyor s4un

8 çekirdek tamamen kardırmaya yönelik. Aynı anda çalışan 8 çekirdek yok o chipte. 4 tane hızlı çekirdek var, 4 tane güç tasarrufu için tasarlanmış yavaş çekirdek. Bu arada HTC One çıktığı anda bu telefonun papucu dama atılır.

serif55

serif55

Üye
Xperia Z ve ZL nin pabucu kolay kolay dama atılamayacak, eğer piyasaya mantıklı bi fiyat ortalamasında girerlerse şu ana kadar satmadıkları telefon sayısını iki modelde çıkartırlar ki ben bu şekilde olucağına inanıyorum. İnşallah ZL ülkemizde satışa sunulur bayıldım telefona yaa

Türe

Türe

Üye
Yazılımsal farklılık vaadetmiyor yine de.

aleranol

aleranol

Üye
8 çekirdek kandırma diyenler ne anladı bilmiyorum.
4 çekirdek xperia z deki gibi performans için. Yani yakın performans veriyor. 4 tanesi ise tasarruf için ki çok iyi yapılmış

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar her ne derseniz deyin bu telefon müthiş birşey ve kolay kolya piyasadan düşeceğe benzemiyor...

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
8 çekirdek kandırma diyenler ne anladı bilmiyorum.
4 çekirdek xperia z deki gibi performans için. Yani yakın performans veriyor. 4 tanesi ise tasarruf için ki çok iyi yapılmış

O 8 çekirdekli işlemcinin grafik performansı Z'nin kullandığı işlemciden küçük.
İşlemci artar Grafik performansı düşer bence kayıp.Grafik performansı şuanda daha önemli telefonlarda.

Kurfali66

Üye
Ekranı 440ppi ve 1080p aynı zamanda bataryasına bak bakalım o ekrana o parlaklığa kaç saat yetecek?

Xelord

Xelord

Üye
Xperia Z ve ZL nin pabucu kolay kolay dama atılamayacak, eğer piyasaya mantıklı bi fiyat ortalamasında girerlerse şu ana kadar satmadıkları telefon sayısını iki modelde çıkartırlar ki ben bu şekilde olucağına inanıyorum. İnşallah ZL ülkemizde satışa sunulur bayıldım telefona yaa

Bildiğime göre ZL Türkiyede satılmayacak. Çünkü Sony'nin sitesinde falan yalnızca Z görünüyor. bu adrestede yalnızca Z görünüyor. 15Martta geleceği söyleniyor. ZL hiç ortalıkta yok.

- - - Eklendi - - -

S3 bataryası 2.300 Z'nin bataryası 2.700

Z'nin bataryası 2330 olması lazım.

- - - Eklendi - - -

Ekranı 440ppi ve 1080p aynı zamanda bataryasına bak bakalım o ekrana o parlaklığa kaç saat yetecek?

Bir günü çıkarır bence rahat. Stamina mode dedikleri bir şey var. Zaten çoğu akıllı telefonda ortalama 1gün gidiyor.

- - - Eklendi - - -

Bence Z'nin eksiği S4 Pro işlemcisiyle gelmesi. Martta HTC One da gelecek adamlar Qualcomm 600 ile geliyor. Nexus 4 aylar önce geldi, S4 Pro ile Z daha gelecek S4 Pro ile.

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Bildiğime göre ZL Türkiyede satılmayacak. Çünkü Sony'nin sitesinde falan yalnızca Z görünüyor. bu adrestede yalnızca Z görünüyor. 15Martta geleceği söyleniyor. ZL hiç ortalıkta yok.

- - - Eklendi - - -

Z'nin bataryası 2330 olması lazım.

- - - Eklendi - - -

Bir günü çıkarır bence rahat. Stamina mode dedikleri bir şey var. Zaten çoğu akıllı telefonda ortalama 1gün gidiyor.

- - - Eklendi - - -

Bence Z'nin eksiği S4 Pro işlemcisiyle gelmesi. Martta HTC One da gelecek adamlar Qualcomm 600 ile geliyor. Nexus 4 aylar önce geldi, S4 Pro ile Z daha gelecek S4 Pro ile.

2.700 mah.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
XPERIA S gibi olacak, fazla reklam ama iş yok

yakupb03

yakupb03

Üye
Xperia'lar'a verilecek j.b da tüm Xperia z özellikleri olacak deniyor doğru mu bu stamina mod falan. Xperia s yada ıon?

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
1. si Xperia Z nin bataryası 2330 mah.2. si ise 440 değil 441 ppi.Bu müthiş birşey.Ayrıca Sony mühendisleri yenı bısey eklemiş tuş kilidini kapatınca arka ğplanda açık unuttuğunuz mesela(mesajlara girdiniz direk ana sayfa tusuna bastınız bunun gibi 10 uygulama acın) tus kılıdını kapatınca birden onlarda kaanıyo ve pil gitmiyo.Ve denilenlere göre tüm kullanımda herşeyi kullandığında tüm gün 1 gün pil gidiyomus ki herşeyi tüm gün kimse kullanamaz yanı bize rahat 3-4 gün giderdi olsaydı eğer :D

- - - Eklendi - - -

XPERIA S gibi olacak, fazla reklam ama iş yok

Bence Z oyle olmucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...