htc one şu an piyasanın en iyisi. Ancak 4MP ultrapixel denilen kamerası bence kandırmacadan başka birşey değil. IPhone 5 karşılaştırması var (8MP) Bariz iphone5 önde hem kalite hemde renk doygunluğu olarak. Bu arada Xperia ZL Xperia Z'nin 4g versiyonu yani amerika harici satılacağını sanmıyorum ayrıca zl nin özelliklerinde su geçirmezlik yazmıyor. S4 ise büyük ihtimal 8 çekirdek gelecek.

8 çekirdek tamamen kardırmaya yönelik. Aynı anda çalışan 8 çekirdek yok o chipte. 4 tane hızlı çekirdek var, 4 tane güç tasarrufu için tasarlanmış yavaş çekirdek. Bu arada HTC One çıktığı anda bu telefonun papucu dama atılır.
Bazi arkadaslar neden bu sony yi ve bu bebek gibi teli sevmiyolar yahu? Adamlar daha napsin bi videosunu iZleyin su telin
yoksa böyle olmayacak
zaten Son teknoloji pahalı bide vergiler eklenince alınmaz hal alıyor :mad:
bilmem siz ne düşünüyorsunuz Ya tamam abi Telefonlar iyi güzel de çok pahalılar bi Türk ün acil çıkıp telefon fabrikası kurması gerekyoksa böyle olmayacak
zaten Son teknoloji pahalı bide vergiler eklenince alınmaz hal alıyor :mad:
Yanlız Xperia Zyi inceleme fırsatı buldum çok harika bişey olmuş sony kalitesini ortaya koymuş Apple kalitesinde android kullanmak gibi bişey diyebilirimbilmem siz ne düşünüyorsunuz
![]()

Arkadaşlar bu Xperia Z ne biçim bir bebek dir.Yahu ben izledim Gerçekten işin ehli insanlar sony mühendisleri süper bi cihaz ortaya çıkarmış.Özelliklede tuş kilidini kapatınca arka planda çalışan uygulamaların dfa kapatılıyor olması e pil yememesı ve suya karşı dayanıklı olması süper özellikler.Ekran çözünürlüğü 441 ppi yoğunluğu 2gb rami 1.5 ghz 4 çekirdek işlemcisi 13.1 mp kamerası ayrı bişey yorumlar neler?
ama gerçekten sony mühendislik harikası tek sorun şu telefonlarına malum XPERIA çıkıntısını koymasa iyi olur kenarlardan kısıyo telefonlarda ama alttan 1 cm uzatıyor 
bunu yenimi farkettinama gerçekten sony mühendislik harikası tek sorun şu telefonlarına malum XPERIA çıkıntısını koymasa iyi olur kenarlardan kısıyo telefonlarda ama alttan 1 cm uzatıyor
![]()
Eleştirmek için iyi ya da kötü olmasına gerek yok. Eleştiri 2 türlü de yapılabilir ki zaten çoğu kişi de hem iyi yanlarını hem de kötü yanlarını belirtmiş. Yani gayet adil şekilde yargılanıyor cihaz.
Ama şunu da göz önünde bulundurmak lazım ki Sony bu cihazla birlikte ilk kez En üst seviye akıllı telefon segmentine giriş yaptı ki bu ilk cihaz için çok yeterli.
telefon güzel bence işlemciyi de 1.5 olarak görmeyin biz onu oc eder 2 ghz e kadar çıkartırız![]()

İyi oku hacı nezaman bi sony karşılaştırması yapılsa herkes bi kötüleme yapıyolar.İyi oku iyi...
- - - Eklendi - - -
Bilmiyom o kadar çıkarmı ki?![]()

Ben kimsenin aman amam kotuledigini gormedim bu konuda. Bence siz algida secicisiniz. Onyarginizi kirarak yaklasin. Sony i yukari degil diger markalarla ayni seviyeye koyun.![]()
Daha kullanmadan oven ya da soven varsa akillarindan şüphe etmek makbuldur.

Bende bundan bahsediyordum işte ayrgısız infaz yapıyorsun bana![]()