(1400~ Tl) Telefon Önerisi..

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
evet suanda bu yaziyi ubuntudan yaziyorum :D

aleranol

aleranol

Üye
Bence sen ubuntu is varken s4 bekle. Fiyat düşünce s3 al.

pRime.

pRime.

Üye
Yalnız ben sürekli uygulama açıyorum ama nasıl kapatacağımı bilmiyorum bunları :ehe

Multitask diye buna denir işte.tarayıcı ve galeriyi yüklemeleri için arka plana aldım.döndüğümde galeride önizlemeler oluşturulmuş tarayıcıda sayfa açılmıştı :D

gerçek multitasking'e hoşgeldin.

debian linux'teki bir kaç öz formattan bir tanesidir. ios tweaklerindeki deb tam olarak neyin karşılığı bilmiyorum ama linux'le bir alakası yok. ayrıca teorik olarak ubuntu uygulamalarını meego'ya portlamak mümkün ve oldukça kolay olacak. maemo.org'dan birileri mutlaka bu işi üstlenir.

codblackops2

codblackops2

Üye
Türe

Türe

Üye
S3 e de gelsin artik su cihazi satmadan denemek istiyorum :(

pRime.

pRime.

Üye
bu arada tekrar tavsiyem samsung'un herhangi bir üst modeli. sony xperia z fena olmamış ama ilk çıktığında sony xperia s için de güzel diyorduk, havası hemen söndü.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
konu fazla dağılmasın diye özelden yazdım Süleyman'a. 21.
Yaklaşmışım :ehe
S3 e de gelsin artik su cihazi satmadan denemek istiyorum :(
Gelir gelir az sık daha dişini. :D
bu arada tekrar tavsiyem samsung'un herhangi bir üst modeli. sony xperia z fena olmamış ama ilk çıktığında sony xperia s için de güzel diyorduk, havası hemen söndü.
Üst düzey android alınacaksa Samsung en iyisi diyorsun yani.

pRime.

pRime.

Üye

Yaklaşmışım :ehe

Gelir gelir az sık daha dişini. :D

Üst düzey android alınacaksa Samsung en iyisi diyorsun yani.

aynen. parça kalite konusunda daha iyi markalar var ama yazılım olarak en iyisi. touchwhiz'in yeni sürümleri gayet güzel üstelik tarayıcı açısından da diğer firmalara fark atıyor. bir de tizen açık kaynak gelirse onu da portlayıp kullanma şansınız diğer marka modellere göre çok daha yüksek.
tizen 2.0'dan görüntüler:

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Konu çok dağılıyor ama kılıfın güzelmiş kaç yıllık ??? :ehe
2 yıl :D telefonu aldığımdan beri :D
aynen. parça kalite konusunda daha iyi markalar var ama yazılım olarak en iyisi. touchwhiz'in yeni sürümleri gayet güzel üstelik tarayıcı açısından da diğer firmalara fark atıyor. bir de tizen açık kaynak gelirse onu da portlayıp kullanma şansınız diğer marka modellere göre çok daha yüksek.
tizen 2.0'dan görüntüler:

Şu tizeni hala anlamış değilim :D iyi bir sistemmi yoksa ortalama birşeymi :D

tapatalk

tapatalk

Üye
Şu ubuntuyu bi sevmeyen benim herhalde çok yavaş ve actigim şeyi kapatamiyom :D

pRime.

pRime.

Üye
PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Şu ubuntuyu bi sevmeyen benim herhalde çok yavaş ve actigim şeyi kapatamiyom :D

Daha ilk sürüm yavaşlığı düzeltilecektir :oke:

Uygulama kapatmak için ekranın en altından sürükle ekranın ortalarındaki büyütec simgesine bırak.Task manager menüsü açılacak X e basarak kapatabilirsin.

tapatalk

tapatalk

Üye
Tizenin test degerleri bütün sistemlerin cok üstünde yaziyodu meegoyla ilgili bi sitede

CasuS_87

CasuS_87

Üye
nexus 4 ;)

Üst Alt