(1400~ Tl) Telefon Önerisi..

Sponsorlu Bağlantılar

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Bende n4 le s3 arasında kaldım n4 de hafıza kartı destegi olsa hemen alcam üstüne bide daha ucuz s3 üde bir tek int den alabilirim ithalat oldugundan korkuyom intden :( Kısacası bende senin gibi ikilem de kaldım :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Bende n4 le s3 arasında kaldım n4 de hafıza kartı destegi olsa hemen alcam üstüne bide daha ucuz s3 üde bir tek int den alabilirim ithalat oldugundan korkuyom intden :( Kısacası bende senin gibi ikilem de kaldım :D
Bakacaz artık :D:D

Edit: Bu Ubuntu OS HARİKA BİRŞEY

Türe

Türe

Üye

Hafiza sorunsa offline olarak da kullanabilecegin cloud uygulamalari kullan :) mesela google drive. :good:

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız ben sürekli uygulama açıyorum ama nasıl kapatacağımı bilmiyorum bunları :ehe

Multitask diye buna denir işte.tarayıcı ve galeriyi yüklemeleri için arka plana aldım.döndüğümde galeride önizlemeler oluşturulmuş tarayıcıda sayfa açılmıştı :D

Türe

Türe

Üye
Yalnız ben sürekli uygulama açıyorum ama nasıl kapatacağımı bilmiyorum bunları :ehe

Multitask diye buna denir işte.tarayıcı ve galeriyi yüklemeleri için arka plana aldım.döndüğümde galeride önizlemeler oluşturulmuş tarayıcıda sayfa açılmıştı :D

Ağzına Pardus' la vurasim var. :ağlarım: :(

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye

Hafiza sorunsa offline olarak da kullanabilecegin cloud uygulamalari kullan :) mesela google drive. :good:

bak bunu bilmiyodum genellikle int paketi almam telefona wifi dan girerim offline varsa çok iyi olur benim için

Türe

Türe

Üye

bak bunu bilmiyodum genellikle int paketi almam telefona wifi dan girerim offline varsa çok iyi olur benim için

Google Drive önce wifi ile senkronize ediyor sonra da cevrimdisi erismene imkan veriyor. :good: Bir dene dilersen :)

Türe

Türe

Üye
Harbiden cihazi her yönüyle kullanmissin maşallah :D note 2 de ne guzel olurdu bee :dry:

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Harbiden cihazi her yönüyle kullanmissin maşallah :D note 2 de ne guzel olurdu bee :dry:

S1'lerin yan aliminyum plakalar gerçekten çok dandik :zzz:

halen daha nasıl uygulama kapatacağımı bulamadım ekranı sürükleyip duruyorum :D

Türe

Türe

Üye

S1'lerin yan aliminyum plakalar gerçekten çok dandik :zzz:

halen daha nasıl uygulama kapatacağımı bulamadım ekranı sürükleyip duruyorum :D

Reviewlarda da nasıl kapatilacagini hic gormedim :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten ilginç :D uygulama açıyorum angry birds bile yükledim ama kapatamadım :D:D

Türe

Türe

Üye
Ana iPhone'da da o var. :D Ve sanirim MeeGo da da :hmmm

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Tamam buldum :D ekranın en altından ta en yukarıya kadar sürükleyip bırakmak lazımmış :D

Türe

Türe

Üye
Ölme eşşeğem ölme :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Tarayıcısı hiç fena değilmiş :eller:

konu epey dağıldı ama kapatılmasın lütfen :) daha telefonu almadım :D

Türe

Türe