(1400~ Tl) Telefon Önerisi..

Sponsorlu Bağlantılar

MrExpert

MrExpert

Üye

Renkten bu kadar fark olmaz ya :hmmm

peki 1400 tl olanın bir dezavantajı varmı?

Başka yerlere bakabilirsin vatan , electra word , teknosa vb. bak illa hb dadan alacaksan onu bilemem ama başka yerlere bak garantisi genpa veya kvk ise 1.kalite ürün satıyorlar ama telpa , teleservice , dora gibi italatçılar 2.kalitede satıyorlar genelde bu yüzden araştırıp bakabilirsin 1400tlye genpa veya kvk bulabilirsen alabilirsin biraz araştırmada fayda var... :hmmm

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

Başka yerlere bakabilirsin vatan , electra word , teknosa vb. bak illa hb dadan alacaksan onu bilemem ama başka yerlere bak garantisi genpa veya kvk ise 1.kalite ürün satıyorlar ama telpa , teleservice , dora gibi italatçılar 2.kalitede satıyorlar genelde bu yüzden araştırıp bakabilirsin 1400tlye genpa veya kvk bulabilirsen alabilirsin biraz araştırmada fayda var... :hmmm
araştırdım aslında baya ama Çanakkalede fazla büyük mağaza yok.Gold Teknosa vs var.Normal telefonculara da güvenmiyorum..

Hepsiburada'dan daha önce çok alışveriş yaptım.Herhangi bir sorun olmadı.O yüzden ordan almayı düşündüm.

MrExpert

MrExpert

Üye

araştırdım aslında baya ama Çanakkalede fazla büyük mağaza yok.Gold Teknosa vs var.Normal telefonculara da güvenmiyorum..

Hepsiburada'dan daha önce çok alışveriş yaptım.Herhangi bir sorun olmadı.O yüzden ordan almayı düşündüm.

Bende hbdadan birçok şey aldım memnunda kaldım ama hiç telefon almadım yani telefon işinde çok unsur var garantisi italatçısı vs. vs. Sonra ahh dememek sıkıntı yaşamamak için ince eleyip sık dokumak gerekiyor hbdada pek detay verilmiyor :off: Bu yüzden biraz düşündürüyor... :hmmm

avcitalip

avcitalip

Üye
s3'ü düşürme ve suya sokma gerisi yalan taş gibi telefondur bence tek dezavantajı ram'in 1GB't olması sana note 2 öneririm kardeşim ram 2 GB't :oke:

en fazla 50 TL çıkarım demişsin ama bence note 2 için biraz daha çıkmaya değer :oke: eğer imkanı yok dersen 1.300 TL'ye hepsiburada.com'da s3 var :oke:

- - - Eklendi - - -

O tür telefonlara pek güvenmiyorum açıkçası.Ve genel olarak gittigidiyor'a da.

Send from my Legend Nokia 3310

gittigidiyor'dan aldığın ürün faturalı ürün olur dolayısıyla kapanmaz :oke: aslında internetten en güvenilir alışveriş gittigidiyor'dan yapılıyor 13 Tane işlem yaptım %100 olumlu puan alan satıcılardan ürünü üzerine basarak sora sora alırsanız hiçbir problem çıkmaz :oke:

- - - Eklendi - - -

Note 2 iyide kullanım problem :D S3'ü rahat şekilde tek elle kullanabiliyorum.Note 2 için iki el kullanmak şart.Ve otobüste falan giderken ayaktaysan iki elle kullanmak baya zor :D

sen al note 2'yi eğer kullanamazsan üstünü verip note 2'yi senden ben alacam :ehe alışırsın sor kullananlara :oke:

- - - Eklendi - - -

hepsiburada dan almayın bizim arkadaş geçen hafta aldı halan daha telefonunu göndermediler ! ! !

Çakıl mavisi s3 aldı 1.300 TL'ye,en son perşembe akşamı arayıp adama bir güzel sövdüm dedi adam özür diliyerek yoğunluk olduğunu söylemiş bugün kargolayacağım demiş :evet:

- - - Eklendi - - -

Şunu belirteyim TALİPAVCI ve Benim başıma geldi tek düşmede s3'ün ekran kırıldı.Benimki kılıflı düştü dış cam(gorilla glass 2)onda çizik filan yok kasadada nokta kadarda olsa çizik yok ama içten ekran çatladı 1 metre kadar beton a düştü.
500 Tl istiyor Servis.
Belirteyim.Şimdi aklım olsa direk one x.

[video=youtube;SFBOnvOR4MA]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SFBOnvOR4MA[/video]

one x'e de bir yerden sonra güvenemezsin,sonuçta düşürmek için üretilmemiş cihazlar bunlar :evet: :hmmm

- - - Eklendi - - -

Bende hbdadan birçok şey aldım memnunda kaldım ama hiç telefon almadım yani telefon işinde çok unsur var garantisi italatçısı vs. vs. Sonra ahh dememek sıkıntı yaşamamak için ince eleyip sık dokumak gerekiyor hbdada pek detay verilmiyor :off: Bu yüzden biraz düşündürüyor... :hmmm

bu ucuz olan cihazların alayı paralel ithalat TeAmo42'nin s3'ü gibi :evet: güvenilir bir yerden almak istersen en uygun Gold'da oluyor :oke: ama ben şimdiye kadar kapaklı ve sürgülüler hariç kendi kendine arıza yapan samsung cihazı görmedim :evet:

- - - Eklendi - - -

http://www.gold.com.tr/U202039/Samsung-Galaxy-S3-i9300-16GB-Beyaz-Cep-Telefonu

note 2'de 1.700 küsür yani,bence hepsiburada.com'dan veya gittigidiyor'dan almak çok daha mantıklı :oke:

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

en fazla 50 TL çıkarım demişsin ama bence note 2 için biraz daha çıkmaya değer :oke: eğer imkanı yok dersen 1.300 TL'ye hepsiburada.com'da s3 var :oke:

Malesef talip bütçe o kadar :(

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
yorumları okumaya vaktim yoktu o yüzden daha önce söylenmiş şeyler söyleyebilirim kusura bakmayın :D
sen zaten performans arttırmada ustasın bence s3 al gitsin yani zaten yine 2 sene kullanmayacakmısın? :D
ha ama artık romla falan uğraşmayacağım diyosan para biriktir xperia z al kusursuz telefon bence :)

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
yorumları okumaya vaktim yoktu o yüzden daha önce söylenmiş şeyler söyleyebilirim kusura bakmayın :D
sen zaten performans arttırmada ustasın bence s3 al gitsin yani zaten yine 2 sene kullanmayacakmısın? :D
ha ama artık romla falan uğraşmayacağım diyosan para biriktir xperia z al kusursuz telefon bence :)
açıkçası romla uğraşmadan duramam :D Note 2'yi hem parasal hemde rom desteği yönünden istemiyorum :D biraz uğraşla S3'ü Note 2 kadar hatta daha fazla adam edebilirim :D

hele bi alayım şu alacağımı.Antutu rekoru kırmassam neyim :D

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
xZ al ya rom falan az olur ama sen o zamana kadar kendin rom geliştirmeye başlarsın :P

aleranol

aleranol

Üye
Stok kodları ve garantileri farklı

- - - Eklendi - - -

açıkçası romla uğraşmadan duramam :D Note 2'yi hem parasal hemde rom desteği yönünden istemiyorum :D biraz uğraşla S3'ü Note 2 kadar hatta daha fazla adam edebilirim :D

hele bi alayım şu alacağımı.Antutu rekoru kırmassam neyim :D

Not2 de cm romu yaparsın unofficial olanından :kop:
S3e daha fazla özellik çıktığı için direk s3 al bence. Sonuçta deli kullanacaksin.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

[video=youtube;SFBOnvOR4MA]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SFBOnvOR4MA[/video]

one x'e de bir yerden sonra güvenemezsin,sonuçta düşürmek için üretilmemiş cihazlar bunlar :evet: :hmmm
Bu kılıftan herkese lazım :D

- - - Eklendi - - -

Stok kodları ve garantileri farklı

- - - Eklendi - - -

Not2 de cm romu yaparsın unofficial olanından :kop:
S3e daha fazla özellik çıktığı için direk s3 al bence. Sonuçta deli kullanacaksin.
CyanogenMod açık kaynak bir rom.Neden yapamayayım? :)

demek deli kullanıyorum ha.. :zong:

avcitalip

avcitalip

Üye

Bu kılıftan herkese lazım :D

- - - Eklendi - - -

CyanogenMod açık kaynak bir rom.Neden yapamayayım? :)

demek deli kullanıyorum ha.. :zong:

gerçi bak oda doğru s3'ün daha fazla geliştirici desteği var note 2'ye göre :evet:

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Geliştirici demişken.S1'i seviyorum ya.Ubuntu OS portlanmış :D:D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
S1'de ki geliştiricilerin gücünü biliyordumda.Bu gerçekten şaşırttı..

Aradan sadece 2 gün geçti be :D yuh diyorum hakkaten..

aleranol

aleranol

Üye
2.el s1 nw kadardır? :ehe

pRime.

pRime.

Üye

S1'de ki geliştiricilerin gücünü biliyordumda.Bu gerçekten şaşırttı..

Aradan sadece 2 gün geçti be :D yuh diyorum hakkaten..

ben şunu buldum (ubuntu mobile değil :ehe)

aleranol

aleranol

Üye
Tüh bea. Neyse bekleyecem artık not2ye somuru:

- - - Eklendi - - -

Sömürü komutu gittimi yoksa bendemi hata var?

Üst Alt