ace 2 jelly bean test romu yüklemek isteyen içeri :)

Sponsorlu Bağlantılar

vedatarsav

Üye
jelly romu güzel ama bnde siyah ekran hatası oluo yane tus kitlendginde menu veya power tusuna bastgımda siyah ekran çıkıo buda deli edio tabi

RAM sorunu RAM Booster kullanmanı tavsiye ederim.

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
ramdan mi oluo dersin bu sorunu

vedatarsav

Üye
ramdan mi oluo dersin bu sorunu

Jelly Bean Beta sürümünde gördüğüm en önemli sorun RAM sorunu; RAM Booster veya ayarlardan Güç tasarruf modunu aktive etmeni tavsiye ederim. RAM yükselmesini GO Taskmanager programı ile takip edebilirsin

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
tamam kardeşim bi deniyim en iyisi beklemek nasıl olsa güncelleme gelir yakında ama işte çok mesajlaşan biri oldugum için siyah ekran çok problem oluo

ergunx

ergunx

Üye
    Konu Sahibi
bende bu sorunlar olmadi :/

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
ergün elinde üç parçalı rom varmı

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
ok kardeşim

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ulan galaxy w yede verceklerdi hakkını yediler aletin :D

skywalker06

skywalker06

Üye
Jbde sorun yaşayanlar var burdan bakıp geri gbye dönebilirler

mertekin34

mertekin34

Üye
Galaxy Wonder kullanıcıları olarak ancak böyle seyrederiz :D Ah ah Ace2 alsaydık keşke.

skywalker06

skywalker06

Üye
Galaxy Wonder kullanıcıları olarak ancak böyle seyrederiz :D Ah ah Ace2 alsaydık keşke.

benim telefon wave 2ydi cihaz değişiminde ace 2 mi wonder mı dediler direk ace 2 dedim sırf jb alacak ve çift çekirdekli diye iyiki wonder almamışım :D

vedatarsav

Üye
Dahili hafıza problemi ortaya çıkıyor. Android Booster, Ram Booster ve Go Taskmaneger programları ile bir nebze çözdüm. Kesin çözüm için programları sd karta taşımam gerekiyormuş.

- - - Eklendi - - -

Şunuda açıklayayım. Sorun benim gibi çok program yükleyenlerde ortaya çıkıyor. Bende 60 program var.

vedatarsav

Üye

Buradan gelişmeleri takip edebiliriz.

furkan4045

Üye
Kısmet bugune oldu gercekten cok akıcı olmus yuzu tanıyarak kilit acma daha bi renk katmıs (ayarlardan yapılabilir)telefonun rami artmıs kamera hızı artmıs suan kurcalıyorum farkettiklerim bunlar gercekten cok hos olmus telefon jb ile Tesekkurler Samsung.

quadfx

Üye
Ekran görüntüsü nasıl alabiliriz kardeşim?

ergunx

ergunx

Üye
    Konu Sahibi
Orta tus+ kilit tusuna birlikte basarak ekran goruntusu alabilirsiniz iki sn kadar basili tutman gerekiyor

Samxal86

Samxal86

Üye
Doslar ace 2 android 4.1.2 de ayni ekranda note 2 kimi iki isi ayni vaxtda gore bilirikmi?
Ve ace 2 4.1.2 root varmi

anDro.Cio

anDro.Cio

Üye
Bu rom rootlu mu acaba?

Tolga3521

Tolga3521

Üye
Root İçin Ayrı Bi Dosyası Var XDA 'da bulabilirsiniz...

Üst Alt