Xperia Arc S Renk Değişimi

Sponsorlu Bağlantılar

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Arc S Renk Değişimi
Siyah renk Xperia Arc S kullanıyorum, garanti kapsamında kasa değişimi yapabilmek için sensörün üstündeki çatlağın olmasını bekliyordum sonunda çatladı, garantiye vericem ancak yeni takacakları kasayı beyaz takmalarını istesem kabul ederler mi?

Xelord

Xelord

Üye
Sen iste. İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü :)

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
İsteyeceğim tabi, sırf beyaz kasa taktırmak için çatlamasını istiyordum, siyah kasa çok fazla parmak izi tutuyor

Bu çatlama hemen hemen bütün Arc S kullanıcılarının başına gelmiştir, bu nedenle servise verip farklı renk kasa taktıran varsa buraya yazarsa sevinirim :)

ugur1000

ugur1000

Üye
İsteyeceğim tabi, sırf beyaz kasa taktırmak için çatlamasını istiyordum, siyah kasa çok fazla parmak izi tutuyor

Bu çatlama hemen hemen bütün Arc S kullanıcılarının başına gelmiştir, bu nedenle servise verip farklı renk kasa taktıran varsa buraya yazarsa sevinirim :)

mimari bi hata galiba ama gönder rengi seçebilirsin belki olmassada garanti bitince telefoncuya değiştirirsin

Xelord

Xelord

Üye
Hemen hemen hepsinde oluyor galiba o çatlak. Ben demiştim zaten çok ince kırılcak gibi diye .d

xcxal

Üye
Arkadaşım bende sabah sensör üzerindeki çatlağı fark ettim araştırdım ve çatlağın garanti dışı olduğunu gördüm. Bu çatlak sıkıntısı xperi arc s serisinin bir çoğunda oluyormuş kullanıcı hatasından kaynaklı bir durum değil. Telefonu yere düşürmedim, darbeye maruz bırakmadım, bir yere çarpmadım ancak sabah gördüğümde çok şaşırdım... Şimdi sen garanti kapsamı olduğunu yazınca sevindim. Emin misin garantiye dahil olduğuna?

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
ugur1000

ugur1000

Üye
Arc S'lerin %70 inde oluyor, garanti kapsamında değiştiriyorlar kasayı :)

genelde tipik sony hataları dayanıklı oluyolar ama bir yerden illaki sıkıntı oluyor ;) benim xperia tipoda herşey sağlam 4 4lük ama gps çalışmıyor bazen çalışıyor :) arkadaşımın ace telefonunda çalışırken bende çalışmıyor e ama ne diyelim gülünü seven dikenine katlanıyor ona rağmen 4ever Sony :)

rahmiatasoy

Üye
geçen sene aldım bende mayısta, halen çatlama vs yok :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt