Yeni çıkan güncellemelerde bende bir hevesle yükledim ama yok malesefama ikitane costum rom yükledim biri baya abartıydı ama diğeri orjinal rom gibi üstüne oturmuştu ve onda dediğin gibi s3deki gibi su damlası şeklinde açılması vardı ekran kilidi ayarlarından değiştirmek şuanki gibi yapmakda mümkündü kurmak istersen yardımcı olabilirim hocam
![]()
ben şimdi yükledim hiç bir fark görmedim
yükledim arkadaşlar hepsini yüklerdim hiç bir fark görmedimbir de şahini bekleyelim bakalım ne yapacak
![]()
ve hiç bir değişiklikde yok madem değişklik yok boş yere bunu kurmamızın anlamı ne çok sinirlendim ya cacheleri bile temizledim plz de olurda bunda nasıl olmaz ya kafayı yicem boş yere yükledim ya 
hocam kusura bakma sende benim yüzümden boş yere yükledin ama plz de varsa bundada vardır sanmıştım keşke plz yi silmeseydim yaben şimdi yükledim hiç bir fark görmedim
Hocam resmen hayal kırıklığı yaşıyorum ya plz sürümünde vardı busürümünde yokve hiç bir değişiklikde yok madem değişklik yok boş yere bunu kurmamızın anlamı ne çok sinirlendim ya cacheleri bile temizledim plz de olurda bunda nasıl olmaz ya kafayı yicem boş yere yükledim ya
- - - Eklendi - - -
hocam kusura bakma sende benim yüzümden boş yere yükledin ama plz de varsa bundada vardır sanmıştım keşke plz yi silmeseydim ya
neyse sağlık olsunaslında cihaz bir şeyler güncelledi kurdu ama ne yaptı hiç anlamadımneyse sağlık olsun
şimdi de jelly bean 4.2.nin temasını paylaşmış bizim cihazlar için ben kurdum pek beğenmedim ama duvar kağıtlatı işe yarar
ilk önce apk dosyasını kur teli yeniden başlar sonra sana yeni bir tema olduğunu soracak soldaki yeni yüklenen çalıştırırken sadece 1 kez de , belki beğenmezsen sağdaki orjinal olanı 2 . açtığında onu kullanırsın ve duvar kağıtlarını
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

hocam plz dediğin ilk gelen sürüm mü ?Hocam resmen hayal kırıklığı yaşıyorum ya plz sürümünde vardı busürümünde yokve hiç bir değişiklikde yok madem değişklik yok boş yere bunu kurmamızın anlamı ne çok sinirlendim ya cacheleri bile temizledim plz de olurda bunda nasıl olmaz ya kafayı yicem boş yere yükledim ya
![]()
hocam plz dediğin ilk gelen sürüm mü ?
Arkadaşlar ben xda forumunda bir konu buldum ama anladığım kadarıyla sizin istediğinizi sunuyor.
forum.xda-developers.com/showpost.php?p=37503348&postcount=61
Sizde bir inceleyin isterseniz. Transparan bildirim sayfası ve dalgalanmalı kilit ekranı için sanırım bu??
Evet hocam bravo bulmuşşn valla
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburadan zipi indirip root kurar gibi sd karttan kurun s3 deki gibi eklan kilidini açma geliyor şuann denedim oldu hocam teşekkürler
sadece s advance ye nasıl oluyo o yakışmış mı diye mrak ediyom 
o bakımdan yani 

evet arkadaşlar öncelikle konuya katkıda bulunduğunuz için teşekkürler s3 deki gibi harbiden kilit ekranı açılıyor şimdi anlatımı yapıyorum
recoveri moddan yüklüyoruz usb hata ayıklama sahte konumlara izin verme filan bunlar aktif olsun ve zipli RippleUnlock-CWM telin dahili hafızasına atın , teli kapayın ; ses artırma /home/power tuşları bunlara basılı tutun , bu üç mod rocoveri modu açıyor şimdi sıralamayı takip edin
1)install zip from sdcard
2)choose zip from sdard
3)RippleUnlock-CWM dosyasını bulun ses artır ve kısma tuşlarını kullanarak , power tuşu ile yükleyin sonra geri çıkın
4)reboot system now tuşuna basarak yeniden cihazı başlatın
buyurun bu da videosu s3 ün aynısı arkadaşlar bu s3 deki bigi![]()
hocam anlatım için teşekkürler ben işe başlatım artık akşamları aktif olabilirm o yüzden pek giremem artık. Bu zip dosyasında aslında sadece firmware apk dosyasını değiştiriyor illaki recovery moddan yüklemye gerek yok orjinal sistem dosyasını değiştirebiliceğiniz bir program biliyorsanız (Terminal editor gibi) onunlada yapaiblirsiniz zip dosyasındaki firmware apk uygulamasını çıkarıpp bilginize.
hayır hocam sistem ui yi kurmuştuk ya terminal eidtor ile onun gibi kuruluyor buda yani aslında firmware apk zaten mevcut sistemde ve uygulama sürekli açık olduğu için üstüne kuramıyoruz ama terminal editor ile bunu başabiliyorz reboot ederken yüklemeyi yapıyor hocam

hımm evet şimdi anladım farkettim terminetör ile kurarken eskisini devredışı bıraktı üstüne yükledi ama benim anlamadığım bu sistem ui nin bizimkinden farkı neydi ben hiç bir yarar ve değişiklik görmedim![]()