ok rica ederim güle güle kullan bu yazılım gerçekren de çok iyisaolasın hocam valla sırayla yapcaz artık xxplz yüklü ben odin 1.85 le yaptım valla dediklerini sırayla gittinmi hiç bi sorun cıkmadan oluyo... hocam sizin sayenizde saolun
hocam bende artık odin 1.85 çalışmıyor fail hatası veriyor odin 1.87 ile yapıyroum artık sende de sorun olursa bilgin olsunhayırlı olsun güle güle kullan kardeşim ayrıca root yapmanı tavsiye ederim class10 hafıza kartı alıp dahili hafıza yapmanı da tavsiye ederim şimdi sende şu an xxlpz mi yüklü birde sormak istediğim odin1.85 le mi yoksa son verdiğim odin307 ile mi yükledin
hocam bende artık odin 1.85 çalışmıyor fail hatası veriyor odin 1.87 ile yapıyroum artık sende de sorun olursa bilgin olsun
eyvalla sanırım o jelly bean için neyse bir şey soracağım sen o yüklediğin costum rom nasıl memnun musun tavsiye eder misin?
Hocam dediğim gibi birtek s3 deki gibi tuş kilidi açılıyor başka gözle görülür bi değişiklik görmedim ayrıca sanki biraz fazla ram yiyor hocam
şahin kardeş bizim aradığımız özellik bu galiba ya bir baksana şuna
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben odin:3.7 ile denedim kerneli yükleyemedim nasıl yükleniyor o kernel dosyası onu anlayamadım

$ su
# dd if=/sdcard/kernel.bin.md5 of=/dev/block/mmcblk0p15
# reboot
Hocam işte budur ya yaptım oldu hocam hemen ilk ekran görüntülerini atıyorum Ayrıca ram 625 den 630 a çıktı 5 Mb 5 MB tır
Resimdeki gibi ram i 512 MB arttırınca Toplam Ram 1142 oldu hocam...
Kurulum için indirdiğin Kernel dosyasını root explorer aracılığıyla /sdcard/ kök dizinine at
Daha SonraLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasını telefona yükle hocam root izli isterse root izni ver..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasına gir ve şu kodu sırayla gir
ve işlem tamamdır en son reboot komutunu girdikten sonra telefon reset atıyor ve kernel kurulmuş olur recovery menü sürümümüzde güncelleniyor hayırlı uğurlu olsun hocam hepimize...

hadi hayırlı uğurlu olsun gözün aydın kardeşim sonunda olayı çözdük dedim sana yapacağız diye ya telefon bozulacak ya da bu iş bitecekti bitti ben o kodları anlamadım demek terminetör ile yazacakmışız ilk defa kernel .tar uzantılı dosyanın terminetör ile kurulduğunu gördüm hiç tahmin bile edemezdim(gerçi adam yazmış ama) 1 yaşıma daha girdim![]()
fifa 2012 yi açarken çoğu zaman hata veriyordu şimdi hemen açıyor bi sıkıntısı yok
terminal editoru bende bilmiyordum ama yabancı forumlarda sürekli ona benze kodlar görüyordum sonunda bi araştırim dedim olayı çözdüm koda bakınca zaten kurulum kodu olduğunu anladım denedim oldu
artık teli rahat bırakabilirim amacıma ulaştım 

aynan hocam ya bozulcaktı ya olcaktı ama sonunda oldufifa 2012 yi açarken çoğu zaman hata veriyordu şimdi hemen açıyor bi sıkıntısı yok
terminal editoru bende bilmiyordum ama yabancı forumlarda sürekli ona benze kodlar görüyordum sonunda bi araştırim dedim olayı çözdüm koda bakınca zaten kurulum kodu olduğunu anladım denedim oldu
artık teli rahat bırakabilirim amacıma ulaştım
Ayrıca class 10 hafıza kartı felan istiyorlar inan ne olduğunu bile bilmiyorum okuduğum forumlarda class on la yazdırma hızı 8 9 MB tı buluyormuş ama biz usb belleği hafıza kartı yapıyoruz ya yazdırma hızı 13 MB bende yani hafıza kartıyla bi işimiz yok![]()

eyvallah hocam sayende çözdük iş bitti android in tüm nimetlerinden bundan sonra faydalanacağız , ben öncelikle bana destek verdiğin için ve yardımcı olduğun için teşekkür ederim sen ilgi göstermeseydin hiç uğraşmazdım araştırma filan yapmazdım
şimdi son bir tavsiye de bulunayım o hafıza kartı olayı çok önemli calass10 en iyisi ben buradan aldım sana da tavsiye ederim hem ucuz hem kaliteliLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şimdi tüm olanları bir araya toplayıp temiz bir konu açıp toplayacağım konuyu i9070 advance kullanıcılar kulubü olarak![]()
.
hocam ben teşekkür ederim senin yardımın olmasaydı bende yapamazdım hatta senin yardımın olmasaydı bu kadar bile uğraşmazdım beklerdim biri yapsında bende hiç uğraşmadan yapıyım diye.
Önerin için teşekkürederim şuan 8Gb lık sd kartım var 16 lık almayı düşünüyorum dediğin gibi alıcam tekrar teşekkürederim hocam konuyu ben açıcaktım ama sen aç hocam hepsini bir araya topla kerneli swap alanı ram arttırmayı felan hepsi bir arada olsun hocam![]()

Valla gonuldostu82;5767692 hocam sen konuyu toplar atarsan bende denerim
aslında benim de pek vaktim yok şahin zaten bu saatten sonra ne beğeni ne de kariyer e gerek yok sen aç konuyu beni hiç uğraştırma![]()
http://www.maxicep.com/android-ciha...irma-sd-karti-dahili-hafiza-yapma-757170.htmlbugün bende yaptım güncellemeyi odin ile benim imei de klondu sıkıntı çıkarmadı çalışıyor silinmedi endişelenmeyin.