Galaxy S Advance i9070 Android 4.1.2 Jelly Bean Güncellemesi Genel Destek.

Sponsorlu Bağlantılar

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
valla hovam ben hiç bir fark göremedim şu leptopu düzeltim orjinal romu geri kurup bitek bu kilit açmayı üstüne kurcam o kadar yani o costum romu kaldırcam hocam.

:hmmm aslında ben de kaldırmak istiyorum öyle ayar oldum ki ne işe yarıyor hala çözemedim :) neyse bu arada yeni işin hayırlı olsun

- - - Eklendi - - -

valla hovam ben hiç bir fark göremedim şu leptopu düzeltim orjinal romu geri kurup bitek bu kilit açmayı üstüne kurcam o kadar yani o costum romu kaldırcam hocam.

:hmmm aslında ben de kaldırmak istiyorum öyle ayar oldum ki ne işe yarıyor hala çözemedim :) nasıl olacak o iş tekrar mı kuracaksın valla telefon papates tarlasına döndü :)
neyse bu arada yeni işin hayırlı olsun

sahin_811

sahin_811

Üye
:hmmm aslında ben de kaldırmak istiyorum öyle ayar oldum ki ne işe yarıyor hala çözemedim :) nasıl olacak o iş tekrar mı kuracaksın valla telefon papates tarlasına döndü :)
neyse bu arada yeni işin hayırlı olsun

teşekkürler hocaam :) aynen hocam ya tel kafayı yicek en son ama deneme yapmadanda içim rahat etmiyo deneme yanlma yoluyla buralara kadar geldik :D hafta sonu güzel bi rom atıcam herşeyi ayarlıcam ve yeni güncelleme çıkana kadar bida dokunmucam :D

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
teşekkürler hocaam :) aynen hocam ya tel kafayı yicek en son ama deneme yapmadanda içim rahat etmiyo deneme yanlma yoluyla buralara kadar geldik :D hafta sonu güzel bi rom atıcam herşeyi ayarlıcam ve yeni güncelleme çıkana kadar bida dokunmucam :D

ya bende öyle diyorum hiç rahat duramıyorum illa bir yerlerini kurcalayacağım neyse ben Allah tan titanium beckap ile telin tüm sistemini yedeklemiştim o gün şimdi oyunları filan yedekleyip sistemi geri yükleyeceğim yani ilk xxlq4 dü yüklediğim güne ve saate geri döneceğim sadece şu thuzderZap kernel i yükleyeceğim

sahin_811

sahin_811

Üye
ya bende öyle diyorum hiç rahat duramıyorum illa bir yerlerini kurcalayacağım neyse ben Allah tan titanium beckap ile telin tüm sistemini yedeklemiştim o gün şimdi oyunları filan yedekleyip sistemi geri yükleyeceğim yani ilk xxlq4 dü yüklediğim güne ve saate geri döneceğim sadece şu thuzderZap kernel i yükleyeceğim

hocam ben yedekleme işlemi içime sinmiyor ya ne bilim yeni sistem kurcaksın heşey yeni olcak onun üstüne eskiyi atıcaksın dosyalr çakışcak felan bi süre sonra sonrun çıkartır diye düşünüyorum hocam

eylence

Üye
arkadaşım için rahat olsun benimde klon imei
ben yaptım bişey olmadı root da yaptım hiç bi sıkıntı olmadı tavsiye ederim cihaz süper oluyor :P

xxlq4 versiyonu kurdum bende . Root atmadım nasıl root atabilirim. Jelly bean yükledikten sonra klon imei diye sms geldi bana bu yüzden imei değiştirmem lazım.
Bunu nasıl yapabilirim fikriniz var mı?

Emrullah_kaya

Emrullah_kaya

Üye
Arkadaşlar ben xda forumunda bir konu buldum ama anladığım kadarıyla sizin istediğinizi sunuyor.
forum.xda-developers.com/showpost.php?p=37503348&postcount=61

Sizde bir inceleyin isterseniz. Transparan bildirim sayfası ve dalgalanmalı kilit ekranı için sanırım bu??

hocam transparan bildirim sayfası derken ? bildirim sayfasının şeffaf olmasından mı bahsediyon ?

- - - Eklendi - - -

evet arkadaşlar öncelikle konuya katkıda bulunduğunuz için teşekkürler s3 deki gibi harbiden kilit ekranı açılıyor şimdi anlatımı yapıyorum

recoveri moddan yüklüyoruz usb hata ayıklama sahte konumlara izin verme filan bunlar aktif olsun ve zipli RippleUnlock-CWM telin dahili hafızasına atın , teli kapayın ; ses artırma /home/power tuşları bunlara basılı tutun , bu üç mod rocoveri modu açıyor şimdi sıralamayı takip edin

1)install zip from sdcard
2)choose zip from sdard
3)RippleUnlock-CWM dosyasını bulun ses artır ve kısma tuşlarını kullanarak , power tuşu ile yükleyin sonra geri çıkın
4)reboot system now tuşuna basarak yeniden cihazı başlatın

buyurun bu da videosu s3 ün aynısı arkadaşlar bu s3 deki bigi :)

[video=youtube;8aDqirRWDlc]http://www.youtube.com/watch?v=8aDqirRWDlc[/video]

hocam anlatım süper olmuş ellerine emeğine sağlık :D ZALAZULA'nın dediği romu yükledin dimi ?

- - - Eklendi - - -

evet arkadaşlar öncelikle konuya katkıda bulunduğunuz için teşekkürler s3 deki gibi harbiden kilit ekranı açılıyor şimdi anlatımı yapıyorum

recoveri moddan yüklüyoruz usb hata ayıklama sahte konumlara izin verme filan bunlar aktif olsun ve zipli RippleUnlock-CWM telin dahili hafızasına atın , teli kapayın ; ses artırma /home/power tuşları bunlara basılı tutun , bu üç mod rocoveri modu açıyor şimdi sıralamayı takip edin

1)install zip from sdcard
2)choose zip from sdard
3)RippleUnlock-CWM dosyasını bulun ses artır ve kısma tuşlarını kullanarak , power tuşu ile yükleyin sonra geri çıkın
4)reboot system now tuşuna basarak yeniden cihazı başlatın

buyurun bu da videosu s3 ün aynısı arkadaşlar bu s3 deki bigi :)

[video=youtube;8aDqirRWDlc]http://www.youtube.com/watch?v=8aDqirRWDlc[/video]

bişey daha sorcam hocam :D bu romda bildirim çubuğunda batarya göstergesi yanında batarya yüzdeside var mı ? yoksa onu biz yapabiliyormuyuz ?
hani şu koyduğun s3 videosundaki s3 te var ya ondan :D

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
hocam transparan bildirim sayfası derken ? bildirim sayfasının şeffaf olmasından mı bahsediyon ?

- - - Eklendi - - -

hocam anlatım süper olmuş ellerine emeğine sağlık :D ZALAZULA'nın dediği romu yükledin dimi ?

- - - Eklendi - - -

bişey daha sorcam hocam :D bu romda bildirim çubuğunda batarya göstergesi yanında batarya yüzdeside var mı ? yoksa onu biz yapabiliyormuyuz ?
hani şu koyduğun s3 videosundaki s3 te var ya ondan :D

evet var ayarlardan ekran kısmına gir oradan batarya göstergesini aktif et

• Beğen
Tepkiler: Emrullah_kaya

gök-türk

Üye
bir modeli NFC olup olmadığı nasıl anlaşılıyor ?

bozok6666

bozok6666

Üye
xplz benim i9070 acahip kasıyor bazen kapanıyor flash sorunu zaten malum yükleyenler sizdede kasma oluyormu görev yönetisi bile açılmıyor bazen yüklediğime pişman oldum bu nasıl güncelleme samsunga yakışmamış

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
xplz benim i9070 acahip kasıyor bazen kapanıyor flash sorunu zaten malum yükleyenler sizdede kasma oluyormu görev yönetisi bile açılmıyor bazen yüklediğime pişman oldum bu nasıl güncelleme samsunga yakışmamış

malesef kiminde böyle oluyor işte direk en son çıkan final yazılımı XXLQ4 ü yükle kurtul

yesilmavi06

Üye
xplz yükledim dün tlf kiese bagladım kies yeni versiyonu güncelledi önce daha sonra xxlQ4 yükseltmek istiyormusun dedi bende evet deyip güncelledim güncelleme sonunda tüm ayarlarım aynıydı ancak sürüm xxlQ4 olmustu ama telefon rehber ve arama esnasında kasıyor internette iyice yavaşladı nasıl bir çözüm bulabilirim yardımcı olabilecek varmı acaba.

loneely42

loneely42

Üye
tüm kasılmalardan sıkıldım artık eskiye geri dönecem

2.3.6 sürümünde iki tane türkçe sürüm var hangisini indireyim arkadaşlar...
I9070XXLK22.3.6

I9070XXLD1

kinderip_com

Üye
walla bende baya sıkıntı yarattı bu güncelleme. şarj bir gün yetmiyor şebeke gidip gelmesi de cabası. Bu sürüm çok berbat bence

yesilmavi06

Üye
ben k2 ye dönmeyi denedim başaramadım makina açılmıyor sürekli ekranda samsung ve telefon modeli yazıyor geri dönmeyi başaran varsa burda paylaşsın lütfen

- - - Eklendi - - -

tekrardan xxlQ4 kurdum şimdi hada iyi. fazla kasmıyor, internet hızıda artmış ama batarya yı sömürüyor resmen :)

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
evet arkadaşlar malesef üzülerek söylüyorum bende de bu sıkıntılar mevcut bu son yazılım xxlq4 bir öncek yazılım xxlpz den daha iyi ama daha çok kasma var özellikle rehber ayarlar filan neyse yakında bir güncelleme daha gelir gelmesine ama bizde mağdur oluruz
ben biraz daha bekliyeceğim o kadar da kötü değil

şimdi gelelim derdinize , bu yazılıma xxld1 (2.3.6) e siz dönün linki veriyorum Avrupa nın en son yazılımı Türkçedir.

yükleme odin1.85 ile yapacaksınız sorun çıkarsa odin 3.07 ile deneyin verdiğim linkten ilk sıradakini indirmeniz yeterli gerekli dosyalar hepsi içinde , yükleme linkte resimli olarak yapılmış kolaydır korkmanıza gerek yok hadi size kolay gelsin

kinderip_com

Üye
s.a hocalarım ben bu işte yeniyim ve dahili hafızanın anadizini nerde diye sorsam ayıplamazsınız beni umarım mesela RippleUnlock-CWM bunu bir türlü yükleyemedim yardımlarınızı bekliyorum

- - - Eklendi - - -

ben k2 ye dönmeyi denedim başaramadım makina açılmıyor sürekli ekranda samsung ve telefon modeli yazıyor geri dönmeyi başaran varsa burda paylaşsın lütfen

- - - Eklendi - - -

tekrardan xxlQ4 kurdum şimdi hada iyi. fazla kasmıyor, internet hızıda artmış ama batarya yı sömürüyor resmen :)
batarya konusunda sana katılmamak mümkün değil

yesilmavi06

Üye
sayım gönüldostu verdiğiniz linki yükledim 2.3.6 ya geçtim telefonda sıkıntı yok stabil çalışıyor ama türkce dil destegi yok türkçe diye yazmışsınız acaba benmi yanlış birşeyler yaptım. yardımcı olursanız sevinirim.

başardım.. mutluyum.gönül dostunun verdiği sürümde türkçe yoktu üstüne en son 2.3.6 türkiye sürümünü I9070XXLK2_I9070OJVLG1_HOME.tar.md5 odin pda dan yükledim cillop gibi oldu.:)

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
sayım gönüldostu verdiğiniz linki yükledim 2.3.6 ya geçtim telefonda sıkıntı yok stabil çalışıyor ama türkce dil destegi yok türkçe diye yazmışsınız acaba benmi yanlış birşeyler yaptım. yardımcı olursanız sevinirim.

XXLD1 değil mi sende ki yazılım emin misin olmadığına dil seçeneklerinden baktın mı ?

Üst Alt