Çok teşekkürler hocam size deYeni sürüm için veriyorum hocam
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız-
XXLQ4 sürümü için root burda hocam

hocam anlatıgınız adımları tek tek yaptım start a bastıkdan sonra ''parametre hatalı'' diye bir uyarı veriyor odin. acaba odin ile başlamadan once telefona reboot atmak şart mı ?
dostlar çok merak ediyorum ekran kilidi s3 teki gibi oluyormu ? pek çok youtube videosunda öyle deil acaba ayarlar bölümünden filan s3 teki gibi yapabiliyor muyuz ? hani şu su üzerinde parmak kaydırılıp ekran açılıyo ya o işte![]()

dostlar çok merak ediyorum ekran kilidi s3 teki gibi oluyormu ? pek çok youtube videosunda öyle deil acaba ayarlar bölümünden filan s3 teki gibi yapabiliyor muyuz ? hani şu su üzerinde parmak kaydırılıp ekran açılıyo ya o işte![]()
ama ikitane costum rom yükledim biri baya abartıydı ama diğeri orjinal rom gibi üstüne oturmuştu ve onda dediğin gibi s3deki gibi su damlası şeklinde açılması vardı ekran kilidi ayarlarından değiştirmek şuanki gibi yapmakda mümkündü kurmak istersen yardımcı olabilirim hocam 
Yeni çıkan güncellemelerde bende bir hevesle yükledim ama yok malesefama ikitane costum rom yükledim biri baya abartıydı ama diğeri orjinal rom gibi üstüne oturmuştu ve onda dediğin gibi s3deki gibi su damlası şeklinde açılması vardı ekran kilidi ayarlarından değiştirmek şuanki gibi yapmakda mümkündü kurmak istersen yardımcı olabilirim hocam
![]()

hangisi hocam o bir bakalım![]()
Hocam hatta bakmam için linki sen vermiştin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdaki costum rom hatte ben demiştim yüklemek için recoveryi güncellemememiz lazım diye şuan bizim yüklediğimiz kernel ile zaten yükseldi istersen şuan direk root atarken recovery modundan yüklediğin gibi ordaki costum romu sd karta atıp rom gibi direk yükleyebilirsin hocam yavaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan direk costum romu indirebilirsin bu yeni çıkan güncellemeyledu uyumluymuş hocam
Hayir hocam veri kaybi olmuyor sadece guncelleme oluyor suan kullanamiyorum cunki yanlislikla baska rom sanip pcden sildm tekrar yuklicm ama hocam
- - - Eklendi - - -
Pardon hocam yanlis vermisim senin verdigin dogru olani :-D
Evet hocam recovery moddan zipli dosyayi yukliceksin sistem uik yi bn kuramadim nasil kuruldugunuda anlamadim hocam ama onu kurmamizida istiyor bn kurmadigim halde sorun yoktu
ben kaçtımBurada bizimle paylaştıklarınız için çok teşekkür ederim, Tüm anlattıklarınızı tek seferde rahatça yaptım ve cihazım inanılmaz rahatladı. CWM_deodex in yararlarını faydalarını, getirdiği yenilikleri de merak ediyorum. iyi çalışmalar![]()
Bende indircem bugün hocam bide sistem ui yi yükleme yöntemini bulursan banada haber verirsinhayırlı günler hocam
- - - Eklendi - - -
hea hocam SystemUI.apk nın kurulumunu anladım tamamdır şimdi indirdim dosyaları yüklicem bende hepsini bugün![]()