Samsung Galaxy S3 Mini Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Konuyu nasıl buldunuz?

• Çok güzel buldum.

Kullanılan: 89 76.7%
  • Güzel buldum

Kullanılan: 27 23.3%

• Kullanılan toplam oy
    116
ozgunb

ozgunb

Üye
Polonya romunu bulamadım. Paylaşabilir misiniz acaba

halil_2550

halil_2550

Üye
merhaba arkadaşlar size bi sorum olucak nova 2 apksini s3 miniye yükledim datasını indirdim sonra oyunu açtım ama videodan sonra kapandı oyun. hangi apkyi denediysem olmadı ve telefon rootlu değil rootdan dolayımıdır yoksa acaba???
:zong:

ozgurcan45

Üye
arkadaşlar root linklerini denedim fayda yok link verebilicek var mı ?

nsren

nsren

Üye
arkadaşlar root linklerini denedim fayda yok link verebilicek var mı ?

Kardes özelde gönderdim. Yardımcı olacaktır. Şu anda kullanıyorum. Sorunsuz. Yardımcı olmaya çalışırım. Rotlu rom var onu yükle.

53cc

53cc

Üye
Cihazın 8 gb ram var yazıyor fakat depolama listesinde max 4.5gb gözüküyor. 3.5gb nerede?

nsren

nsren

Üye
Cihazın 8 gb ram var yazıyor fakat depolama listesinde max 4.5gb gözüküyor. 3.5gb nerede?

8gb olan ram değil dahili hafıza. Oncelikle bunu duzeltelim. Eksik olan bölüme gelince sistem kendisine ayırıyor

Sarangni

Sarangni

Üye

Sistem kullanıyor. Normalde sana kalan 4.5 aynı durum ram içinde geçerlidir. Şirket politikaları. Hepsinde aynı durum.

53cc

53cc

Üye
8 gb dahili depolama alan boyutunu bir yerde görmem gerekmez mi?

nsren

nsren

Üye
8 gb dahili depolama alan boyutunu bir yerde görmem gerekmez mi?

Aslında bunu doğru söylüyorsun. Depolama ya girdiğinde sadece kullanılabilir alanı gösteriyor. Toplam alanı göstermiyor. Oyuna mi geldik yoksa

- - - Eklendi - - -

gerçi fark etmez. Bu telefona her türlü hastayım zaten :-)

uguro

uguro

Üye
Polonya romunu bulamadım. Paylaşabilir misiniz acaba

Dostum Buradan İstediğin Ülkenin Rom unu indirebilirsin...:oke:

- - - Eklendi - - -

Kardes özelde gönderdim. Yardımcı olacaktır. Şu anda kullanıyorum. Sorunsuz. Yardımcı olmaya çalışırım. Rotlu rom var onu yükle.

Banada yardımcı olurmusunuz root konusunda lütfen...

53cc

53cc

Üye
Mini için TR Jelly Bean 4.2.1 official çıkmadı henüz. Diğer ülkeden güncelleyen var mı?
CM ekibi mutlaka UnOfficial rom portlamışlardır. Acaba deneyen test eden tavsiyede bulunabilecek var mı?

uguro

uguro

Üye
Mini için TR Jelly Bean 4.2.1 official çıkmadı henüz. Diğer ülkeden güncelleyen var mı?
CM ekibi mutlaka UnOfficial rom portlamışlardır. Acaba deneyen test eden tavsiyede bulunabilecek var mı?

Dostum kendim denemedim ancak diğer forumlarda okudum stabil değilmiş o yüzden tavsiye etmem yani ülkemize çıkmasını beklemelisin derim... Bağzı ülkelerde 4.2.1 ile gelmesi gereken yeni özellikler gelmeyebiliyormuş ... Yükleyenlerde çeşitki problemlerden dolayı 4.1.1 e geri dönmüşler..

• Beğen
Tepkiler: 53cc
53cc

53cc

Üye
Teşekkürle hocam.

53cc

53cc

Üye
Internet olmadan Gps ile harita üzerinde konum bulamaması çok kötü. Ben sadece CM7 lerde var bilirdim. :banghead:

haydenay

Üye
aynı sorun bende de var, siz çözebildiniz mi?

53cc

53cc

Üye
AOS cihazlarda Bu genel bir kabul. Sorun değil.

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Cihazı teknosadan aldım çok ii bir cihaz ekran abartılıck kadar kötü değil birtek hafıza 4 gb kaldığı için sıkıntı tavsiye ederim.

POLİNOM

POLİNOM

Üye
S3 mini almayi dusunuyorum. Ilk defa android kullanicam. Bilmedigim bir konu var aydinlatirsaniz çok sevinirim. Telefonun hafizasi malum oyunlar icin pek yetcek gibi durmuyor. Google playdan uygulamalari direk hafiza kartina indirebiliyor muyuz? Indirilmiyorsa, telefondaki uygulamalari hafiza kartina tasiyabiliyor muyuz? Rom root falan bir şeyler diyolar ama bunu yapmak istemiyorum

Üst Alt