KOŞUUUUNNN Optimus Black V30A sürümüyle Türkiye ICS çıktı...

Sponsorlu Bağlantılar

Optimus White

Optimus White

Üye
bu Zeus V7 rootsuz yüklenebiliyor mu

Optimus White

Optimus White

Üye
singapur v30c mi yoksa fransa v30b mi arkadaşlar. sizce hangisini yükleyeyim. şarjın uzun gitmesi için. en azından v30a türkiye ics ye göre.

technoshark

technoshark

Üye
Arkadaşım sen halen yüklemedin mi? Bence sen IZS yükle :)

technoshark

technoshark

Üye
(: Tamam o zaman sana atmış olduğum link ile birlikte kur oradan V30B yi :)

Optimus White

Optimus White

Üye
V30B fransa herhlde değilmi?:) tavsiye ediyorsun yani ;)

technoshark

technoshark

Üye
Tabiki fransa romu, neden tavsiye etmeyeyim :) gayette güzel bir rom :)

Optimus White

Optimus White

Üye
eyvallah :)

• Beğen
Tepkiler: technoshark

burakser55

Üye
arkadaşlar bende de v30a yüklü fakat menü geçişleri çok yavaş herkeste böyle mi yoksa bende mi sorun var sayfadan sayfaya geçişlerde takılıyor optimus l5 te bile çok hızlı :S

enver_techno

enver_techno

Üye
arkadaşlar bende de v30a yüklü fakat menü geçişleri çok yavaş herkeste böyle mi yoksa bende mi sorun var sayfadan sayfaya geçişlerde takılıyor optimus l5 te bile çok hızlı :S

Bende normal takılma yok yani..

mtngln

mtngln

Üye

ozy1234

Üye
arkadaşlar güncelleme sonrasında üstteki menü açılmıyor sizde açılıyor mu ?

fabrika ayarlarına döndürdükten sonra sorun halloldu

Optimus White

Optimus White

Üye
merhaba arkadaşlar. yaklaşık 1 hafta önce v30a türkiye ics yi yüklemiştim. daha öncesinde v20e yüklüydü. ancak v30a da şarj daha hızlı tükenmeye başladı ve son birkaç gün da telefon biraz kasmaya başladı. bunun üzerine bir dostun tavsiyesiyle v30b fransa romunu yükledim. dün akşam saat 22.30 da şarjı fulledim ve alarmı kurup hiçbirşey yapmadan uyudum. telefon 2g de, ekran parlaklık oranı %11, tuş sesleri, dokunsal geri bildirim, gps, wifi, senkronizasyon kapalı. saat 06.15 itibariyle şarj seviyem %95 idi. yaklaşık 10 dakika kadar mesajlaşma işim oldu ve şarjım %92 ye düştü. 09.00 itibariyle şarjım %90. şarjdan aldığım zamana kadar ne oyun oynadım, ne internete girdim. ne de telefonun ayarlarıyla oynadım. sadece 10 dakikalık mesajlaşma var. bu normal mi sizce. beni çok tatmin etmedi. galiba v20 li serilere geri döneceğim. hele 5-10 dakikalık mesajlaşma ile %3 şarj kaybı çok garip geldi bana. sizin düşünceleriniz nelerdir bu konuda?

10.25 itibariyle şarj seviyem %87 ve 1 dakikalık telefon görüşmem oldu...

aksaronur

Üye
Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum ics yi. Şu ana kadar çok fazla sorunum olmadı aksine çok memnunum.Telefonun arayüzü değişti akıllı telefona benzedi. 2.3.4 de menü geçişlerinde veya herhangi bir uygulamadan çıkınca kasılmalar oluyordu;artık olmuyor.Çok sayıda widget yok ama zaten telefonu widgetlarla süsleyip duran biri değilim size de tavsiye etmem.Şarjım güncellemeden sonraki ilk zamanlarda 1 günü zor çıkarıyordu. Fakat şimdi 1 günü rahat çıkarıyor(Gece yatarken kapatıyorum).Tek sorunu bazı uygulamalarda (Aivc(sesli asistan) (tavsiye olunur.) ve hafif birkaç kasma yapıyor veya bana da öyle gelmiş olabilir. Ama ics i yükleyin bir deneyin derim kesinlikle!Ayrıca telefonumu güncellemede yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. İyi günler :)

enver_techno

enver_techno

Üye
Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum ics yi. Şu ana kadar çok fazla sorunum olmadı aksine çok memnunum.Telefonun arayüzü değişti akıllı telefona benzedi. 2.3.4 de menü geçişlerinde veya herhangi bir uygulamadan çıkınca kasılmalar oluyordu;artık olmuyor.Çok sayıda widget yok ama zaten telefonu widgetlarla süsleyip duran biri değilim size de tavsiye etmem.Şarjım güncellemeden sonraki ilk zamanlarda 1 günü zor çıkarıyordu. Fakat şimdi 1 günü rahat çıkarıyor(Gece yatarken kapatıyorum).Tek sorunu bazı uygulamalarda (Aivc(sesli asistan) (tavsiye olunur.) ve hafif birkaç kasma yapıyor veya bana da öyle gelmiş olabilir. Ama ics i yükleyin bir deneyin derim kesinlikle!Ayrıca telefonumu güncellemede yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. İyi günler :)
Çok şükür memnun birini gördüm :oke: :D

Üst Alt