Merhaba bende de Replika iphone 4s var aynı cihazdan aynı şekilde benim de rom gitti sadece girebildiğim yer recovery menüsü olan yer. Yanlışlıkla cihazı formatladım o menüden sonra ne recovery im var nede rom. Arkadaşın paylaşmış olduğu backup ı da attım hafıza kartına ondada md5 hash uymuyor kabul etmiyor. Bilgisayar zaten görmüyor ilk başta sürücü kurdum cihaza, cihazı açınca iphone loader diyor tanıyor hemen gidiyor sarj göstergesine gelince,Bataryasının kablosunu söktüm yine görmedi. durum bundan ibaret .
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şunu bir deneyiver, cihaz kapalıyken bilgisayarım sağ tıkla özellikler aygıt yöneticisine gir, telefonu bilgisayara tak, iphone loader gözüktüğü an orada sağ tıkla özelliklere gel, sonra sürücü güncelle de, mt6573 için driver bulman lazım, ofisteki bilgisayarda var, yarın ancak buraya koyabilirim, o sürücü ile güncelle, artık flash tool çalışır, başta hata verirse flash tool telefonu ses açma tuşuna basılı tutarak usb den bağlaman ve tuşa basılı tutman gerek
- - - Eklendi - - -
Kusura bakmayın, 2 mesaj saklayabilme hakkımız varmış. Bu gerçekten çok az. Pm atıyorum size msn adresimi sizde ekleyin isterseniz.
- - - Eklendi - - -
Konuda daha önce söylemiştim, bu cihazın bir sürümünün romu diğer sürümüne uymaz. 20 çeşit versiyonu var hepsi parrot ve özellik aynı ama rom farklı. Umarım yedek almışsınızdır almamışsanız, en çok satılan 5 çeşidini yazmıştım onlardan biridir büyük ihtimal ROM'unu bulursanız geri yükleyin.
rom bilgileri birebir uyanı indirip kurmayı denedim,
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız