Mt6573 sahte iphone 4 telefon icin rom yukseltme mumkun mu?

Sponsorlu Bağlantılar

revenge53

Üye
romu yüklemıyor.cihazı gormuyor bu şekilde.dsp_bl seçili olmadan niyeyse.formatlıyor.başka romda alıyor ama bunları seçmeyınce yuklemıyor cihaza program ?

- - - Eklendi - - -

preloaderi seçtim öyle yüklüyor ? siz nasıl preloaderi seçmeden yükledınız batuhankk hocam?

slypriest

Üye
Şu şekilde dene istersen yapabilirsen cihazı aç elektrik kablosundan bir tanesini sök (kırmızı daha uzun o olabilir)
Daha sonra bataryasız çalışacağı için cihaz direk USB ye bağla. Ses açma tuşuna basılı tutunca donanımı görecektir 5 10 sn arası.
Tekrar kaybolursa tekrar bas ses tuşuna. Flash Tool dan öncelikle Format at cihaza sonra kabloyu sök tekrar tak. Aygıt yöneticisinden ayarlardan , bağlantı noktası ayarlarından saniyedeki bit sayısını en yükseğe getir ki çabuk atsın. Daha sonra scatter dosyasını seç ve download de gitsin ben bu şekilde yaptım cihaz çalıştı. Sonra da kabloyu lehimle inşallah çalışır.

rrecep

rrecep

Üye
benim konuyla alakasız bir sorum olacak,bende de böyle bir cihaz var ve opera mini'yi kurduğum halde açılışta yazı tipi verisi hesaplaması'nda takılıp kalıyor ve 10 saniye sonra opera mini kapanıyor.bunu yaşayan ve çözümünü bilen var mı?

Üst Alt