Mt6573 sahte iphone 4 telefon icin rom yukseltme mumkun mu?

Sponsorlu Bağlantılar

revenge53

Üye
herkeste tuhaf hatalar var.batuhanın veridgi romu ben kuruyorum hiç yüklemıyor scatter hatası veriyor

- - - Eklendi - - -

hepsi tickli geliyo bende usta.flashtooldanmıdır acaba.ben telefonu aldıgımda kartta bulunan flashtool programı ile yapıyorum.sanmıyorum flashtooldan yana sorun olsun.ama bu hatayı veriyo yanı bende yükleme yapmıyo

Batuhan_KK

Batuhan_KK

Üye
demekki benle aynı durumdasın artık :ehe

slypriest

Üye
Evet aynı durumdayım :) Bu cihazdan olan birisini bulmak lazım acilinden

revenge53

Üye
bende yükledım sounda :D benımkıde aynı ekran parlak ısık veriyo.pcye takınca herşeyi görüyo.modlara girmiyor . com olarak gene bağlanılabilyor :D doğru romu bir arkadaş vericek bana bakalım uyarsa kurtarılacaz :D

slypriest

Üye
Replika Mağdurları olarak haberlerini bekliyoruz (:

Asi_Boyz

Üye
Arkadaşlar bu cihaz için size yardımcı olmaya çalışırım, ROM linki katmamamın sebebi bu cihazın 20 den fazla farklı versiyonu var. Bilgiler 1:1 aynı olabilir ama birinin ROM'u diğerine uymuyor. Zor durumda olan PM atarsa yardımcı olurum. Aynı zamanda satışını da yapıyorum.

wapiwapi

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu cihaz için size yardımcı olmaya çalışırım, ROM linki katmamamın sebebi bu cihazın 20 den fazla farklı versiyonu var. Bilgiler 1:1 aynı olabilir ama birinin ROM'u diğerine uymuyor. Zor durumda olan PM atarsa yardımcı olurum. Aynı zamanda satışını da yapıyorum.

kardes burda da paylasirsan herkes faydalanir dua ederler..

- - - Eklendi - - -

konuyu açan başlığı falan daha genel bir konu şekline çevirsin, ilk mesajı da düzenleyip telefonun genel bilgilerini vs. yazsın, şu an internette bu telefonla ilgili yerli olarak en detaylı forum konusu bu, arayanlar falan kolay ulaşsın, böyle böyle herkes elindekini paylaşınca burada düzgün birşeyler çıkacaktır

konu basligini degistiremedim ama ilk mesaji guncelledim.

Batuhan_KK

Batuhan_KK

Üye
valla doğru yanlış burada herkes bulduğu romları paylaşırsa, biz de sıra sıra deneriz, görüldüğü üzere herkes patlamış durumda zaten, daha başka yanlış rom denesek de bir sıkıntı olmaz bundan öte :d:

- - - Eklendi - - -

BROM ERROR : S_BROM_CMD_STARTCMD_FAIL (2005) bu hatayı alan ve geçebilen oldu mu?

wapiwapi

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaslar elemanin bi tanesi baya detayli yontem yazmis dosyalar da mevcut. denemekte fayda var .link alintidir...

- - - Eklendi - - -

http://www.mediafire.com/view/?ipafozf4f5w7d3w

Batuhan_KK

Batuhan_KK

Üye
bizim durumu toparlayacak birşeye benzemiyor

revenge53

Üye
Ben yuklledm asi boyz un romunu.yani sstem yuklrndi ama elmada kaliyor donanim dye suphelendk bakalm

Batuhan_KK

Batuhan_KK

Üye
o romun linkini paylaşırsan biz de deneyelim

slypriest

Üye
Evet paylaşılabilir ise iyi olur bizde denemiş oluruz belki hayata döneriz

Batuhan_KK

Batuhan_KK

Üye
e paylaşın da biz de deneyelim

slypriest

Üye
Hiç ses yok kimseden, yakınımda bir yerde olsa gidip alacağım ama o da yok.

Batuhan_KK

Batuhan_KK

Üye
flash tool olarak SP Flash Tool v2.1134.00 bunu indirip kullanın, linki aşağıda

daha sonra wapiwapi nin paylaştığı dosyayı indirin

backups ın içindeki dosyanın içindekileri yine rar dosyasından çıkan BS-130128-221450 klasörünün içine alın

sp flash tool da scatter olarak bu dosyayı seçin, preloader ve dsp_bl seçili olmasın, download deyin 15 saniye içinde de telefonu usb den bağlayın, sorunsuz bir şekilde kurulum başlaması gerekiyor

eğer başlamıyorsa bu linkteki sürücüyü kurmanız gerekiyor, telefon kapalıyken usb den bağladığınızda bir sürücü gözükür sonra hemen kaybolur, bunu yakalamak için bilgisayarım>özellikler>aygıt yöneticisini açık tutun usb ye bağladığınız an hemen yakalayın güncelle deyip linkteki sürücü dosyalarını gösterin

sp flash tool la kurulum tamamlandıktan sonra cihaz açılır ancak tam ios görünümünde olmuyor, bunun için de

bu linkteki backup dosyasını indirin daha önce paylaştığım, telefon usb den şarja takılı ve kapalıyken ses açma ve güç tuşuna aynanda basın açılan menüden restore deyip hafıza kartının içindeki bu backup dosyasını gösterin, bu şekilde düzgün çalışır hale geliyor, ancak Türkçe bakımından paelaklık gibi yazım hataları mevcut

- - - Eklendi - - -

*#8002# ile de telefonun detaylı ayarlarına erişilebiliyor bu arada

wapiwapi

Üye
    Konu Sahibi
flash tool olarak SP Flash Tool v2.1134.00 bunu indirip kullanın, linki aşağıda

daha sonra wapiwapi nin paylaştığı dosyayı indirin

backups ın içindeki dosyanın içindekileri yine rar dosyasından çıkan BS-130128-221450 klasörünün içine alın

sp flash tool da scatter olarak bu dosyayı seçin, preloader ve dsp_bl seçili olmasın, download deyin 15 saniye içinde de telefonu usb den bağlayın, sorunsuz bir şekilde kurulum başlaması gerekiyor

eğer başlamıyorsa bu linkteki sürücüyü kurmanız gerekiyor, telefon kapalıyken usb den bağladığınızda bir sürücü gözükür sonra hemen kaybolur, bunu yakalamak için bilgisayarım>özellikler>aygıt yöneticisini açık tutun usb ye bağladığınız an hemen yakalayın güncelle deyip linkteki sürücü dosyalarını gösterin

sp flash tool la kurulum tamamlandıktan sonra cihaz açılır ancak tam ios görünümünde olmuyor, bunun için de

bu linkteki backup dosyasını indirin daha önce paylaştığım, telefon usb den şarja takılı ve kapalıyken ses açma ve güç tuşuna aynanda basın açılan menüden restore deyip hafıza kartının içindeki bu backup dosyasını gösterin, bu şekilde düzgün çalışır hale geliyor, ancak Türkçe bakımından paelaklık gibi yazım hataları mevcut

- - - Eklendi - - -

*#8002# ile de telefonun detaylı ayarlarına erişilebiliyor bu arada

Güzel paylasim insallah arkadaslarin isine yarar kardes..

Batuhan_KK

Batuhan_KK

Üye
birkaç tane daha rom buldum, şimdi onlardan hangisi en düzgün sorunsuz çalışan onları anlamaya çalışıyorum, ona göre onları da paylaşıcam burada, bu arada flash tool larda şöyle birşey dikkatimi çekti, programı çalıştırıp farklı bir klasörün içindeki scatter seçilince hata veriyor, yani rom dosyalarını flash tool programının kendi klasörün altında rom klasörü oluşturup oradan çalıştırmayı deneyin

revenge53

Üye
batuhanKK hocam bneım rom sanırım uyumlu değil.yanı donanımsalda birşey bulamadım.rom açılmıyor.elmada kalıyor..

senın paylaştıklarını indirdim.wapiwapi nin paylaştıgı dosyada rom yokki.MTKdroid tools.ve apkler var.backup içinde dosya yok.rom dosyaları yok :S yanı 2 defa indirdim hususi sonuç . aynı ? flashtolla romu atacam ama rom yok :D

wapiwapi

Üye
    Konu Sahibi
batuhanKK hocam bneım rom sanırım uyumlu değil.yanı donanımsalda birşey bulamadım.rom açılmıyor.elmada kalıyor..

senın paylaştıklarını indirdim.wapiwapi nin paylaştıgı dosyada rom yokki.MTKdroid tools.ve apkler var.backup içinde dosya yok.rom dosyaları yok :S yanı 2 defa indirdim hususi sonuç . aynı ? flashtolla romu atacam ama rom yok :D
var kardes olmaz olurmu..benim ekledigim linkten indir.backups klasorunun icinde.

Üst Alt