Mt6573 sahte iphone 4 telefon icin rom yukseltme mumkun mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Batuhan_KK

Batuhan_KK

Üye
bazı sayfalarda gördüm direk bu cihaz için denk gelmedim ama bu işlemci kullanıp da android 4.0 yüklü gözüken cihazlar var, gooapple v5 3g için android 4 lü rom mevcut mu? belki o buna yüklenebilir

revenge53

Üye
arkadaşlar bu cihaza sahip bir kişi bana backup dosyasını verebilrmı yazılımın ? oldugu gibi lazsım bana direk bnımkne atıp kurtarmam için ?

Batuhan_KK

Batuhan_KK

Üye
bilgisayarin cihazi gormesini basarabilirsem hallederiz

Batuhan_KK

Batuhan_KK

Üye
bu telefon için windows usb driverları olan var mı?

revenge53

Üye
senınkı gooapple değilmi usta.bana mediatek parrot lightning73 un romu lazım :D

ayrıca driverleri var.yıgınla hemde :D google de arat işlemciye göre mt6573

Batuhan_KK

Batuhan_KK

Üye
gooapple v5 3g diye itelendi de değilmiş

Phone Model:
Parrot

Brand:
Mediatek

CPU Hardware:
MT6573

CPU Model:
ARMv6 Processor

CPU Frequency:
634.06 MHz

Screen Resolution:
320x480

......

Android Version:
2.3.5

Build Number:
ALPS.GB.FDD2.MP.V3.9

Kernel:
Linux version 2.6.35.7 (root@microhand-server) (gcc version 4.4.3 (GCC) #1 PREEMPT Thu Jun 28 14:01:43 CST 2012

BB Chip: MT6573
MS Board. : lightning73_gg
Modem Ver. : MAUI.11AMD.W11.37.SP.V2, 2011/10/14 02.55
UBoot Ver. : 2010.06
......

telefonun detaylarında yazan bu, root falan için usb sürücüsünü hallettim de sd kart içeriğine giremiyorum

teoyunus

Üye
arkadaşımda bu telefonun android 4 sürümlüsü var ondan bi yedek alıp buraya koymaya çalışacağım belki işinizi görür bu arada wapiwapi arkadaş bu programların apk ve kullanışlarını paylaşırsan büyük bi sorunu çözmüş olursun :)

Batuhan_KK

Batuhan_KK

Üye
valla çok makbule geçer açıkçası

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bu cihaza sahip bir kişi bana backup dosyasını verebilrmı yazılımın ? oldugu gibi lazsım bana direk bnımkne atıp kurtarmam için ?

https://hotfile.com/dl/189762092/dc34245/userdata_20130117_174230.backup.html

wapiwapi

Üye
    Konu Sahibi
gooapple v5 3g diye itelendi de değilmiş

Phone Model:
Parrot

Brand:
Mediatek

CPU Hardware:
MT6573

CPU Model:
ARMv6 Processor

CPU Frequency:
634.06 MHz

Screen Resolution:
320x480

......

Android Version:
2.3.5

Build Number:
ALPS.GB.FDD2.MP.V3.9

Kernel:
Linux version 2.6.35.7 (root@microhand-server) (gcc version 4.4.3 (GCC) #1 PREEMPT Thu Jun 28 14:01:43 CST 2012

BB Chip: MT6573
MS Board. : lightning73_gg
Modem Ver. : MAUI.11AMD.W11.37.SP.V2, 2011/10/14 02.55
UBoot Ver. : 2010.06
......

telefonun detaylarında yazan bu, root falan için usb sürücüsünü hallettim de sd kart içeriğine giremiyorum

Telefonu usbden bagladiginda bildirim ekranina gir oraya usb depolama aygitini aca tikla bsd kart pc yi otomatik gorecek.

- - - Eklendi - - -

arkadaşımda bu telefonun android 4 sürümlüsü var ondan bi yedek alıp buraya koymaya çalışacağım belki işinizi görür bu arada wapiwapi arkadaş bu programların apk ve kullanışlarını paylaşırsan büyük bi sorunu çözmüş olursun :)

Detayli olarak hazirlayip yarin ekleyecegim. ihtiyaci olanlar faydalanabilirler

Batuhan_KK

Batuhan_KK

Üye
bilgisayar cihazı görüyor, sürücüler de yüklü gözüküyor, root işlemi falan da yapılabiliyor, bilgisayarımda da gözüküyor ama girilmiyor erişilemiyor diyor

wapiwapi

Üye
    Konu Sahibi
buyrun. cok kullanisli programlar.virus taramasi yapiniz sorumluluk kabul etmem.

- - - Eklendi - - -

bilgisayar cihazı görüyor, sürücüler de yüklü gözüküyor, root işlemi falan da yapılabiliyor, bilgisayarımda da gözüküyor ama girilmiyor erişilemiyor diyor

usb depolama birimini aca tikladin mi telefondan?

Batuhan_KK

Batuhan_KK

Üye
ayarlarda usb debugging açık, başka da bir ayar yok bildiğim kadarıyla

cihazda ios teması yüklü halde, ben bunu normal android temasına nasıl çevirebilirim?

wapiwapi

Üye
    Konu Sahibi
ayarlarda usb debugging açık, başka da bir ayar yok bildiğim kadarıyla

cihazda ios teması yüklü halde, ben bunu normal android temasına nasıl çevirebilirim?

tema degismiyor. bak sen pc ye tak telefonu. sonra telefonu dik tutarken anamenudeyken yani tus kilidi falan olmasin hoparlorun ustune parmagini koy asagi dogru kaydir ekranin ortasina kadar.orada bildirim ekrani acilacak.ordan usb depolamayi ac a tiklicaksin. sen o menuyu bilmiyorsun sanirim.

Batuhan_KK

Batuhan_KK

Üye
tamamdır buldum şimdi sağolasın, ilk defa android kullanıyorum hep ios kullandım, ondan biraz sıkıntı oluyor da bunu normal android şekline getiremez miyim? mantıken olması lazım ios ta bile kurulu sistem üzerinde değişiklik yapılabiliyor bu şekilde

wapiwapi

Üye
    Konu Sahibi
markette launcher lar var komple ikonlari ve menuleri degistiyoru ama ben pek begenmedim. normal android olmuyor cunku yaparken ios olarak yapmislar yani menusu ikonlari vs vs android cekirdegi uzerine yazilmis bambaska bi sistem gibi dusunebiliriz . rom da bulunmuyor suanda . xda da var bi rom ama o da cokertebiliyormus. riskli.

Batuhan_KK

Batuhan_KK

Üye
hangi rom o? ben gooapple_v5_3g_android_a108 ve 3G_6573_gooapple_android_open romlarını denedim kurulumun başından sertifika hatası verdi, teoyunus android 4 lü rom var dedi bakalım o nasıl olacak

Batuhan_KK

Batuhan_KK

Üye

alabildin mi yedeği?

revenge53

Üye
arkjadaşın backupunu indiriyorum deneyecegım.bu arada gooapple diyor ama benım cıhazla aynı bilgileri.yanı aynı cihazı kullanıyoruz :) mediatek parrot

- - - Eklendi - - -

bana direk yazılım dosyası gerekiyor.orjinal yazılım dosyası.farklı bir rom kurduk renkler birbirine karıştı.ios temasız normal andorid açıldı ama negatif renklerle :) orjinal romu bulup flaşlamalıyım

Batuhan_KK

Batuhan_KK

Üye
cihaz gooapple değil zaten gooapple diye itelendi bana

Asi_Boyz

Üye
Beyler elinizdeki cihaz Gooapple değildir. Kasası birebir aynıdır içi değişik. Yine de elinizdeki cihaz çok kullanışlı bu araya alınabilecek en iyi telefondur. Tek sorunu ram biraz eksik başka bir sorunu yok :)

Bu cihaz Türkiye'de Android 2.3.5, 2.3.6, 4.0.9, 5.1.1(evet daha cıkmadı ama var:D) şeklinde romlar ile satılıyor. Gerçeği 2.3.5'tir. Diğerleri Fake. En stabil ROM ise Türkçe karakter hatası olmayan (Seat yerine Saat) yazan Rom'dur. Bu Rom'da 3G görüntülü konuşmada çalışır.

Üst Alt