Telefon Tavisyesi MAX 1500TL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Android Police

Android Police

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Tavisyesi MAX 1500TL
arkadaşlar az önce çok güzel bir haber aldım bu dönem takdir alıcam babam 1500 tl ile bir telefon alacak bana aklımda s3 var ama TALİPAVCI adlı arkadaşımızın telefonuna olanları biliyorum dolayısıyla ekran sağlamlığı ve dokunmatik hassasiyeti ile ilgili tedirginim ama htc yi de sevmiyorum sizce hangi telefonu almalıyım ?

Kerim.

Kerim.

Üye
Nexus4

Android Police

Android Police

Üye
    Konu Sahibi
nexus4ün nezaman çıkacağı hakkında bir bilginiz varmı ?

AynstaynModeOn

Üye
nexus 4 olabilir htc sevmiyorum demişsin ama one x öneririm

Android Police

Android Police

Üye
    Konu Sahibi
yok one x kalsın bide s3ün ekranı hakkında ne düşünüyorsunuz birkaç eleştri var sağlam olmadığına dair. tamam gözüm gibi bakarım telefona ama çok hassasmış doğru mu ?

Android Police

Android Police

Üye
    Konu Sahibi
şimdi galaxy s2 de almak olmazsı bu devirde ama sağlam ve akıllı bir cihaz lazım bana

Nahsunn

Üye
lg optimus 4x hd

Android Police

Android Police

Üye
    Konu Sahibi
sebebi şuki şuana kadar 2 tane htc kullandım ikiside berbat yavaş arayüzsüz telefonlar ikinci bir ümit ile desire z den sonra şuan kullandığım telefon olan desire c yi aldım yaklaşık 5 aydır kullanıyorum

galaxys3 iyi bir telefon ama fazla sağlam değil genelde ben telefonları yanlışlıkla yere düşürebilirim dolayısıyla bana dayanıklı telefon lazım başka önerisi olan warmı ?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
sebebi şuki şuana kadar 2 tane htc kullandım ikiside berbat yavaş arayüzsüz telefonlar ikinci bir ümit ile desire z den sonra şuan kullandığım telefon olan desire c yi aldım yaklaşık 5 aydır kullanıyorum

galaxys3 iyi bir telefon ama fazla sağlam değil genelde ben telefonları yanlışlıkla yere düşürebilirim dolayısıyla bana dayanıklı telefon lazım başka önerisi olan warmı ?
Bunları duyduğum iyi oldu hTC One S düşünüyordum fakat artık almam. Bence o paraya en iyi telefon S3'tür. Biraz dikkatli kullanırsınız bişey olmaz.

emreli01

emreli01

Üye
ee sağlamlık diyorsan nokia alacaksn :) 920

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt