Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Öncelikle teşekkür ederim. Birşey daha sormak istiyorum. Xp kullanıyorum, nokia suite usb den bağlanmaya çalışırken sürekli USB aygıtı tanınmadı hatası veriyor. USB bağlantı modundaki 4 şıkkıda denedim olmadı. bluetooth ile sorunsuz bağlanıyor. Nasıl bir yol izlemeliyim.
Sorun usb kablosundan olabilir, başka bir pc ye bağlamayı denedin mi?

blackmilk13

Üye
merhaba nokia ovi store foursquare programını kaldırmış bulduğum programlarda telefonumda acılmıyor.acaba nerde foursquare bulabilirim ?

KOSEHARUN27

Üye
merheba arkadaşlar C5-03 kullanıyorum kilit kodunu unuttum. Nasıl bulabilirim acaba yardımcı olurmusunuz.

seyirciler

Üye
Ve ram'i neden unutayım ki öyle bi şey görmüştüm ve telin rami çok düşük... internete girdiğimde hafıza dolu diye uyarı veriyor...

Arkadaşım o oyunlar vivaz için, senin telefon kaldırmaz o oyunu :ehe

Ram ekleme konusuna gelince, unutsan iyi olur...
[/QUOTE]

- - - Eklendi - - -

Oyunlar grafik isteyen oyunlar olduğu için telefonun GPU'sunun gücü yetmiyor. Ayrıca Ninja Fruit Rezistif Ekran'da ne kadar eğlenceli olabilir.

bilgilendirdiğin için teşekkürler...

- - - Eklendi - - -

nf shift 60mb mı :oha:

Arkadaşım o oyunlar vivaz için, senin telefon kaldırmaz o oyunu :ehe

Ram ekleme konusuna gelince, unutsan iyi olur...

bilgilendirdiğin için teşekkürler...ama ram'i neden unutayım ki öyle bi şey görmüştüm ve telin rami çok düşük... internete girdiğimde hafıza dolu diye uyarı veriyor...

mysft

Üye
merhaba ,telden girdiğim facebook şifremi unuttum telefondan girebiliyorum ama pc den giremiyorum telefonda kayıtlı olan şifreyi görüntüleyebilirmiyim veya bu şifre nereye kayıt ediliyor şimdiden teşekkürler

C.S

C.S

Üye
merhaba ,telden girdiğim facebook şifremi unuttum telefondan girebiliyorum ama pc den giremiyorum telefonda kayıtlı olan şifreyi görüntüleyebilirmiyim veya bu şifre nereye kayıt ediliyor şimdiden teşekkürler

Sorun C5-03 ile ilgili değil. Facebook'un ayarlarına girerek şifre değiştirme seçeneğinden yeni şifre oluşturabilirsin.

adem4137

Üye
nokia c5-03 e böyle bir görev yöneticisi gelirmi?
c5-03 ü android 1.6 ya falan uyarlayabilirmiyiz nede olsa t11 le hemen hemen aynı özellikler

mafia33

Üye
yurt disindan aldigim c503 te türkce dili yok, yazma dilinde bile türkce yok , çözebilirseniz sevinirim

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
arkadaşlar telefonumla internette dolaşırken "web sitesi zaten istenenden farklı bir web sitesi ismiyle bir sertifika gönderdi.yinede kabul edilsinmi " diye hata alıyorum telefonu hacklesem düzelirmi bide hackleyince geri nasıl normal haline getiriyoruz.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
arkadaşlar telefonumla internette dolaşırken "web sitesi zaten istenenden farklı bir web sitesi ismiyle bir sertifika gönderdi.yinede kabul edilsinmi " diye hata alıyorum telefonu hacklesem düzelirmi bide hackleyince geri nasıl normal haline getiriyoruz.

Bu sorunun hackle alakası yok...

eğer güvendiğin bir site ise kabul et..

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye

Bu sorunun hackle alakası yok...

eğer güvendiğin bir site ise kabul et..

oviden bi uygulama indiririkende bunu soyluyour kabul ediyorum sertifika hatası sertifika sağlayıcınızla göruşün diyor bu sorun çıkmadan once aynı uygulamayı sorunsuz indiriyordum bu sorunun bi cözümü yokmu

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
yurt disindan aldigim c503 te türkce dili yok, yazma dilinde bile türkce yok , çözebilirseniz sevinirim

Yazılım güncelle türkçe dil eklenebilir tam emin değilim ama *#0000# yap ordan güncelle

NextWorld

NextWorld

Üye
Yakinda c5-03 için android çikarcam az kaldi bekleyin ramide ayarladim ekran kalitesini uyarladim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt