saranghaee
Üye
Al buradan indir
GameApi :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çok teşekkürler Furkan

Al buradan indir
GameApi :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Çok teşekkürler Furkan![]()
Ne demek 
c5-03 le donmadan takılmadan tv izleyebilen arkadas varsa yardım edebılırmı
Forumdaki mevcut konuların hepsıne baktım.Ama fayda etmedı ya donuyor yada arabellekleme yapıyo sürekli.
Yardım lütfen
Arkadaşlar ben modifiye yapmaya korkuyorum açıkçası telefona bir şey olur diye. Yapan arkadaşlar buraya yazarsa sevinirim... Ayrıca modifiyeli haliyle bozulursa garantiye girermi??? Şimdiden teşekkürler![]()
bende c5-03 telefon..su quickofficeni bi turu silemiyorum.nerden silinir bu program bilirmisiniz?
Arkadaslar ben su calismayan quickwordu nasil kaldira bilirim? ve lisans istemeyen surumunu nerden indire bilirim..sayfadan bir kac tane indirdim ama hep hatali(( yardim edin arkadaslar kurtulayim su dertden..ayrica smart oficeyi yukledim..telefon c5-03 ve ben bir turlu zoom yapamiyorum yazilari smart oficede((
- - - Eklendi - - -
kardes bu dediyin cwf nerden bulyim ekili olmayani?
- - - Eklendi - - -
yardim ederseniz cok memnun olurdum!
Arkadaşlar şu c5-03'e nf shift 60mb ekledim ve başka oyunlar mesela turbo granies,fruit ninja ekladim ama açılmıyo oyunlarda sorun yok ama ramdan kaylanaklanabilir.Eğer ramdan kaynaklanıyorsa bu rami nasıl arttırabiliriz? Şimdiden![]()

Oyunlar grafik isteyen oyunlar olduğu için telefonun GPU'sunun gücü yetmiyor. Ayrıca Ninja Fruit Rezistif Ekran'da ne kadar eğlenceli olabilir.Arkadaşlar şu c5-03'e nf shift 60mb ekledim ve başka oyunlar mesela turbo granies,fruit ninja ekladim ama açılmıyo oyunlarda sorun yok ama ramdan kaylanaklanabilir.Eğer ramdan kaynaklanıyorsa bu rami nasıl arttırabiliriz? Şimdiden![]()