Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

qwet00

Üye
arkadaşlar kamera tuşunu kilit tuşu yapan bi uyg vardı onu paylaşırmısınız

yilmaz2257

Üye
GameAPI kurarken güncelleştirme hatası veriyor. Yardım edermisiniz? (Telefonum hackli)

qwet00

Üye
arkadaşlar kamera tuşunu kilit tuşu yapan bi uyg vardı onu paylaşırmısınız c5 03 için

cengo 2

cengo 2

Üye
arkadaşım benim tel kilit kodu var biliyorum yeni aldım nasıl kırılır 12345 demedim olmuyor bir şekilde kırmak içiniş yolu yokmu

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Eğer değiştirmediysen 12345

CENKCETİN1

CENKCETİN1

Üye
Arkadaşlar ben modifiye yapmaya korkuyorum açıkçası telefona bir şey olur diye. Yapan arkadaşlar buraya yazarsa sevinirim... Ayrıca modifiyeli haliyle bozulursa garantiye girermi??? Şimdiden teşekkürler :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
CFW garanti dışı kalır ama garantiye gitmeden önce tekrar OFW'ye dönersen problem olmaz.

cengo 2

cengo 2

Üye
c5-03 le donmadan takılmadan tv izleyebilen arkadas varsa yardım edebılırmı
Forumdaki mevcut konuların hepsıne baktım.Ama fayda etmedı ya donuyor yada arabellekleme yapıyo sürekli.
Yardım lütfen

Selam hakan bende aynı telefon var öyle sorun yok önce vardı yani yazılım attım şimdi bi sorun yok istersen yazılım at

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Arkadaşlar ben modifiye yapmaya korkuyorum açıkçası telefona bir şey olur diye. Yapan arkadaşlar buraya yazarsa sevinirim... Ayrıca modifiyeli haliyle bozulursa garantiye girermi??? Şimdiden teşekkürler :D

Kardeşim yeni üyesin mesaj kutun çabuk doluyor ve o yüzden sana mesajdan cevap veremiyorum.

qwet00

Üye
arkadaşlar ben Twittere profil resmi yuklemek istiyorum nasıl yüklerim

candan09

Üye
kardeş ben mms ve rtsp li tv adreslerini açıp tv izliyorum ama rtmp oldu mu izlenmiyo bu rtmp nedir izleyememin sebebi ne olabilir

alibala660

Üye
bende c5-03 telefon..su quickofficeni bi turu silemiyorum.nerden silinir bu program bilirmisiniz?

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
bende c5-03 telefon..su quickofficeni bi turu silemiyorum.nerden silinir bu program bilirmisiniz?

quick office silinmez sadece cfw atarsan silinir oda cfw den cfw ye değişir kimi cfw eklidir kimi cfw de eklideğildir

alibala660

Üye
Arkadaslar ben su calismayan quickwordu nasil kaldira bilirim? ve lisans istemeyen surumunu nerden indire bilirim..sayfadan bir kac tane indirdim ama hep hatali(( yardim edin arkadaslar kurtulayim su dertden..ayrica smart oficeyi yukledim..telefon c5-03 ve ben bir turlu zoom yapamiyorum yazilari smart oficede((

- - - Eklendi - - -

kardes bu dediyin cwf nerden bulyim ekili olmayani?

- - - Eklendi - - -

yardim ederseniz cok memnun olurdum!

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Arkadaslar ben su calismayan quickwordu nasil kaldira bilirim? ve lisans istemeyen surumunu nerden indire bilirim..sayfadan bir kac tane indirdim ama hep hatali(( yardim edin arkadaslar kurtulayim su dertden..ayrica smart oficeyi yukledim..telefon c5-03 ve ben bir turlu zoom yapamiyorum yazilari smart oficede((

- - - Eklendi - - -

kardes bu dediyin cwf nerden bulyim ekili olmayani?

- - - Eklendi - - -

yardim ederseniz cok memnun olurdum!

Bu bölüme gözat..
Symbian S60v5 Sistem Modifikasyon

seyirciler

Üye
Arkadaşlar şu c5-03'e nf shift 60mb ekledim ve başka oyunlar mesela turbo granies,fruit ninja ekladim ama açılmıyo oyunlarda sorun yok ama ramdan kaylanaklanabilir.Eğer ramdan kaynaklanıyorsa bu rami nasıl arttırabiliriz? Şimdiden :tşk:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Arkadaşlar şu c5-03'e nf shift 60mb ekledim ve başka oyunlar mesela turbo granies,fruit ninja ekladim ama açılmıyo oyunlarda sorun yok ama ramdan kaylanaklanabilir.Eğer ramdan kaynaklanıyorsa bu rami nasıl arttırabiliriz? Şimdiden :tşk:

nf shift 60mb mı :oha:

Arkadaşım o oyunlar vivaz için, senin telefon kaldırmaz o oyunu :ehe

Ram ekleme konusuna gelince, unutsan iyi olur...

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Oyunlar grafik isteyen oyunlar olduğu için telefonun GPU'sunun gücü yetmiyor. Ayrıca Ninja Fruit Rezistif Ekran'da ne kadar eğlenceli olabilir.

Üst Alt