Benim bi sorum tarayicidan veya chromeden internete baglandigimda en son actigim sayfa gozukuyor bunu nasil duzelticem. Anasayfayi google yapmama ragmen boyle .
Operadada ayni .

Şefim bu orjinal romu kurdum ama biraz yavaş gibi fabrika ayarınada sıfırladım ama ekran döndürünce birkaç saniye sonra dönüyor bu nedendir acaba...
bunun bi çözümü yok romla alakalı 
benimde bir sorum var kardesimSimdi telde bi suru oyun yuklu bunlari yedekleyip yeni romu yukleyip oyunlari o roma atma sansimiz varmi?

apk lar zaten duruyo :-) simdi tek yapmam gereken sadece recorvery moddan zip file olarak romu secmek anladigim kadariyla dogrumudur? Ve niyeyse nova3 uyumlu deil uyarisini aliyorum apk dan. birde gta3 ve max payne bi turlu indirmeye baslamiyor sd dosyalarini. saglam apklar varsa onlarida eklermisin hani bu romlarla stabil oyunlar diye bi kismina yazabilirsin yada sadece bana gondr linkleri oda olur![]()
zamanım yok maalesef
Şefim sen o saliselik takılmalardan bahsediyosun anladığım kadarıyla o takılmalar s3 te bile oluyorbunun bi çözümü yok romla alakalı
![]()
Bu arada bir sorum olacak yazılım güncellemeye dokununca cihaz kayıt edilmedi diyor yani fransaya yeni sürümler çıkınca yükleyemiyecezmi acaba...