Bende de o şekil ?? Sebebi nedir acaba ?Beyler benim imei sv 00 gozukuyor .imei sv nedir ?
Ya benim rehber gözükmüyor. Kişiler sim hafızasındaydı yazılımı atarken de nolur n'olmaz diye çıkarmıştım. Ama telefona taktığımda rehber gözükmüyor. (Yazılımı attığımda ilk açılışta fabrika ayarlarına çevirdim ona göre cevaplayın) Lüften yardım..
Rehbere gir ordan secenekleri goruntuleye tikla sonra sim e tikla .

Bende öyle birşey olmuyor. :SV30b de telefonu her kapatip actigimda zil sesi ve mesaj sesi eskiye donuyor. Bu genel bi sorun mu?
Rom'u tekrar atmanı ve attıktan sonra ilk açılışta kullanmadan direk olarak fabrika ayarlarına döndürmeni tavsiye ederim. O zaman düzelebilir bir ihtimal.Her actigimda ayarliyorum zil sesi ve mesaj sesini. Ama telefonu kapatip actigimda orijinal ilk haline geri donuyor. Bir sorun da telefonla konusurken gorusme kapaniyor ve tekrar arama yapmak istedigimde ic islemler yeniden duzenleniyor birkac saniye sonra yeniden deneyiniz diye uyari veriyor.
Tamam aksam deneyip sonucu yazarim buraya bakalim. Fabrika ayarlari a donerken sim kart kalsa sorun bisey olur mu?Abi sen bi fabrila ayarlarına dön ben hiç böyle sorunlarla karşılaşmadım