*İZS*MODİFİYELİ ROMLAR EKLENDİ*RESİM EKLENDİ*[LG OPTİMUS BLACK]v30b İCS FİNAL SÜRÜMÜ

Sponsorlu Bağlantılar

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Abi ben onu kullanıyorum onları bende okudamda bi sorun göremedim heralde düzeltmiş rrgrrg

huseyinekrem

huseyinekrem

Üye
oyunlari geri yuklemesi var bide yaa :) neyse hepsini yuklemeyiveririz gta 3 modern combat 3 nfs mw bide nova 3 atar birakirim :)

justblood

justblood

Üye
Beyler benim imei sv 00 gozukuyor .imei sv nedir ?

enver_techno

enver_techno

Üye
Arkadaşlar benim bir sorum olacak. Yazılım güncelleme menüsünde güncellemeyi kontrol ettirdiğimde hata-cihaz kayıtlı değil gibi bişeyler söylüyor. O nedir ? neden oluyor. ?

- - - Eklendi - - -

Beyler benim imei sv 00 gozukuyor .imei sv nedir ?
Bende de o şekil ?? Sebebi nedir acaba ?

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Turkey sürüm olmadığından o yazı çıkar

İmei nonuz varsa imei sv birşey ifade etmiyor bendede öyle korkulacak bir durum yok

• Beğen
Tepkiler: justblood
enver_techno

enver_techno

Üye
Ya benim rehber gözükmüyor. Kişiler sim hafızasındaydı yazılımı atarken de nolur n'olmaz diye çıkarmıştım. Ama telefona taktığımda rehber gözükmüyor. (Yazılımı attığımda ilk açılışta fabrika ayarlarına çevirdim ona göre cevaplayın) Lüften yardım..

justblood

justblood

Üye
Ya benim rehber gözükmüyor. Kişiler sim hafızasındaydı yazılımı atarken de nolur n'olmaz diye çıkarmıştım. Ama telefona taktığımda rehber gözükmüyor. (Yazılımı attığımda ilk açılışta fabrika ayarlarına çevirdim ona göre cevaplayın) Lüften yardım..

Rehbere gir ordan secenekleri goruntuleye tikla sonra sim e tikla .

seymen16

seymen16

Üye
V30b de telefonu her kapatip actigimda zil sesi ve mesaj sesi eskiye donuyor. Bu genel bi sorun mu?

omerbeytekin

Üye
Arkadaslar, nemesis x kullanip telefonu sarj ederken sorun yasayan varmi ?

Soyle bir sorun; yuzde kacda oldugu farketmeksizin sarj etmeyi kesiyor ve ayarlardan baktigimda dolu diyor. Sarj aletjni cikarip tekrar takinca devam ediyor sarj etmeye(farkli sarj aleti ile de denendi)

seymen16

seymen16

Üye
Her actigimda ayarliyorum zil sesi ve mesaj sesini. Ama telefonu kapatip actigimda orijinal ilk haline geri donuyor. Bir sorun da telefonla konusurken gorusme kapaniyor ve tekrar arama yapmak istedigimde ic islemler yeniden duzenleniyor birkac saniye sonra yeniden deneyiniz diye uyari veriyor.

enver_techno

enver_techno

Üye
Her actigimda ayarliyorum zil sesi ve mesaj sesini. Ama telefonu kapatip actigimda orijinal ilk haline geri donuyor. Bir sorun da telefonla konusurken gorusme kapaniyor ve tekrar arama yapmak istedigimde ic islemler yeniden duzenleniyor birkac saniye sonra yeniden deneyiniz diye uyari veriyor.
Rom'u tekrar atmanı ve attıktan sonra ilk açılışta kullanmadan direk olarak fabrika ayarlarına döndürmeni tavsiye ederim. O zaman düzelebilir bir ihtimal.

seymen16

seymen16

Üye
Zatenv20d ye geri donucem ve servise gondericem. Bi sure daha kalsin bakalim boyle.

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Abi sen bi fabrila ayarlarına dön ben hiç böyle sorunlarla karşılaşmadım

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Birde şefler size bir önerim var telefon ics yavaş diyen arkadaşlar nova launcher i marketten indirip iyicede kii selleştirip hızınıda isteğinize göre ayarlayabilirsiniz ayrıca paylaştığım modifiyeli romlar içinde en iyisi ve sorunsuzu nova dır

• Beğen
Tepkiler: justblood
seymen16

seymen16

Üye
Abi sen bi fabrila ayarlarına dön ben hiç böyle sorunlarla karşılaşmadım
Tamam aksam deneyip sonucu yazarim buraya bakalim. Fabrika ayarlari a donerken sim kart kalsa sorun bisey olur mu?

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Sorun olmaz :oke:

docmd5tr

docmd5tr

Üye
alaStar üstad ben nemesis 2 yi yükledim her şey hoş güzelde içinde Türkçe yaptığım halde 3 dili barındırıyor :DD Türkçe, İngilize ve Çince sorun bende mi yoksa rom bu şekilde mi. Fabrika ayarları da yaptığım halde böyle

seymen16

seymen16

Üye
Bu telefon beni kanser edecek arkadaş. V20D ye geri döndüm sim kart kendi kendine gidip geliyor sürekli. Arama yapamıyorum kesiliyor, mesajlar gitmiyor mesajlar gelmiyor. Sorun telefonda mi sim kartta mi hala anlamış değilim. Servise göndermek için döndüm v20dye ama pisman oldum. Bu sorun ics de bu kadar çok olmuyordu.

Üst Alt