*İZS*MODİFİYELİ ROMLAR EKLENDİ*RESİM EKLENDİ*[LG OPTİMUS BLACK]v30b İCS FİNAL SÜRÜMÜ

Sponsorlu Bağlantılar

omerbeytekin

Üye
şu yenilerden birini deneyelim bakalım nasıl olacak :)

şuan bende nova 4.0.4 var güzel ama batarya birazdaha az gidiyor ve rami biraz fazla kullanıyor, standart v30b ye göre :) sırada şu yenileri denemek var :)

mtngln

mtngln

Üye
Benim bi sorum tarayicidan veya chromeden internete baglandigimda en son actigim sayfa gozukuyor bunu nasil duzelticem. Anasayfayi google yapmama ragmen boyle .
Operadada ayni .

tarayıcıdan çıkarken sekmeyi kapat

• Beğen
Tepkiler: justblood
huseyinekrem

huseyinekrem

Üye
program gzel eline saglik bide haraketli guzel arkaplanlardan koy 1-2 tane dadindan yinmez honeycomb mesela ;)

• Beğen
Tepkiler: alaStar
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Birkaç launcher la arka planda eklerim tabiki sayın arkadaşlar diğer isteklerinizi de söyleyin lütfen çekinmeyin yetisebildiklerimi yapabilirim :oke: :ehe

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Yeni modifiyeli rom nemesis 2 eklendi..

baryel

Üye
Smartflashtool Programı dosyanın içinden çıkmıyor nerden yükleyeceğiz.

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
İnternette aratın bulursunuz

baryel

Üye
Bir sorum daha var kdz dosyasını nerde kullanıyoruz?

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Onuda kdz programıyla yükleme yaparken kullanıyoruz ama en kolay ve garanti olanı sft dir

baryel

Üye
Alastar bilmediğimden soruyorum v30b yi yükledikten sonra türkiye update telefona gelecekmi yoksa böyle manuel rom mu atacağız?Teşekkürler...

omerbeytekin

Üye
Alastar, yerine ben cevap vereyım soruna mutlaka TR paketide gelecektir ama şuan yüklediğin versiyonu kullanmaya devam etmeni tavsiye ederim. Adım gibi eminim TR paketi çıksa bile bu daha hızlı olacaktır ayrıca radyosunun olmasıda ayrıbir avantaj :)

Yüklediğiniz v30b zaten orjinal lg tarafından verilen rom sadece fransa versiyonu hiçbir eksiğide yok zaten :)

quiet_young55

quiet_young55

Üye
Şefim bu orjinal romu kurdum ama biraz yavaş gibi fabrika ayarınada sıfırladım ama ekran döndürünce birkaç saniye sonra dönüyor bu nedendir acaba...

huseyinekrem

huseyinekrem

Üye
benimde bir sorum var kardesim :) Simdi telde bi suru oyun yuklu bunlari yedekleyip yeni romu yukleyip oyunlari o roma atma sansimiz varmi?

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Şefim bu orjinal romu kurdum ama biraz yavaş gibi fabrika ayarınada sıfırladım ama ekran döndürünce birkaç saniye sonra dönüyor bu nedendir acaba...

Şefim sen o saliselik takılmalardan bahsediyosun anladığım kadarıyla o takılmalar s3 te bile oluyor :) bunun bi çözümü yok romla alakalı :oke:

• Beğen
Tepkiler: quiet_young55
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
benimde bir sorum var kardesim :) Simdi telde bi suru oyun yuklu bunlari yedekleyip yeni romu yukleyip oyunlari o roma atma sansimiz varmi?

Müdür uygulamaların için yedek al fakat sd data klasörü olan büyük oyunlar sen silmediğin sürece yerinde kalır sadece apk sını yüklersen sd yi yüklemeden oyun zaten direk açılacaktır :oke:

huseyinekrem

huseyinekrem

Üye
apk lar zaten duruyo :-) simdi tek yapmam gereken sadece recorvery moddan zip file olarak romu secmek anladigim kadariyla dogrumudur? Ve niyeyse nova3 uyumlu deil uyarisini aliyorum apk dan. birde gta3 ve max payne bi turlu indirmeye baslamiyor sd dosyalarini. saglam apklar varsa onlarida eklermisin hani bu romlarla stabil oyunlar diye bi kismina yazabilirsin yada sadece bana gondr linkleri oda olur :D

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
apk lar zaten duruyo :-) simdi tek yapmam gereken sadece recorvery moddan zip file olarak romu secmek anladigim kadariyla dogrumudur? Ve niyeyse nova3 uyumlu deil uyarisini aliyorum apk dan. birde gta3 ve max payne bi turlu indirmeye baslamiyor sd dosyalarini. saglam apklar varsa onlarida eklermisin hani bu romlarla stabil oyunlar diye bi kismina yazabilirsin yada sadece bana gondr linkleri oda olur :D

Müdür bu söylediğin oyunlar ob de çalışıyor sen bir apk bulup powervr sd data sını bulup yerine koyacaksın benim bunları yapmam için bayağı boş kalmam lazım :) zamanım yok maalesef

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Paylaşım için :tşk:

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

quiet_young55

quiet_young55

Üye

Şefim sen o saliselik takılmalardan bahsediyosun anladığım kadarıyla o takılmalar s3 te bile oluyor :) bunun bi çözümü yok romla alakalı :oke:

Normal diyorsun yani iyi o zaman, ama bu ICS'li OB nasıl olmuş yani telefonun teması S3'den daha hoş geliyor(yada kendimi kandırıyorum:) Bu arada bir sorum olacak yazılım güncellemeye dokununca cihaz kayıt edilmedi diyor yani fransaya yeni sürümler çıkınca yükleyemiyecezmi acaba...

Üst Alt