justblood
Üye
Evet4.0.4 radyoda var
Son olarak şarjı nasıl?
Evet4.0.4 radyoda var
Kardeş başlıyoruzHepinize kolay gelsin arkadaşlar, bbos'tan android'e yeni geçiş yaptığım için bu konularım yabancısıyım, yazılım yükseltmek istiyorum ancak NOVA dediğiniz sürümü nasıl kurabileceğim hakkında hiç bir fikrim yokNasıl yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.

Arkadaslar bende 3. Linkteki rom var ancak 3g arama yapamiyorum karsidan gelen Aramayi kabul ediyor ama bende arama dumesi yok... yardim edin Bulim sunu bi yerden.
- - - Eklendi - - -
Arkadaslar bende 3. Linkteki rom var ancak 3g arama yapamiyorum karsidan gelen Aramayi kabul ediyor ama bende arama dumesi yok... yardim edin Bulim sunu bi yerden.
- - - Eklendi - - -
Hocam bide orda biyerlere iyisinden bir ram bosaltma ve islemci optimasyon uygulamasi linki koy millet faydalansin konu eksiksiz olsun![]()
menuden telefona Girip cevir degince assada 4 buton var sagdan sola dogru 2. tus
)Merhaba Alastar.Lg p970 Telefona sahibim.Bende rom atacağımda bu işlerde çok acemiyim.Bu ilk iki linkimi yükleyeceğim yoksa cws yazanlardan birini mi?anlamadım yArdımcı olursanız çok sevinirim.
Tusu Buldummenuden telefona Girip cevir degince assada 4 buton var sagdan sola dogru 2. tus
)
- - - Eklendi - - -
Acemiysen CWS romlari atman zor olacaktir bu yuzden once ilk 2 linkten birini yukle
- - - Eklendi - - -
Acemiysen CWS romlari atman zor olacaktir bu yuzden once ilk 2 linkten birini yukle