sabahtan arayıp gönderirsiniz.

yarın gönderiyorum telefonu bir kağıda yazdım dokunmatik üst tarafı bozuk, menü tuşu bozuldu, menü tuşu bozuk basınca üstteki şey aşağı yukarı doğru oynuyor dedim telefona lastikle tutturdum adımı numaramı yazdım bi poşete faturamla birlikte koydum yarın vereceğim mng kargoya![]()
servis yurtiçi kargo ile anlaşmalı değil mi

yarın gönderiyorum telefonu bir kağıda yazdım dokunmatik üst tarafı bozuk, menü tuşu bozuldu, menü tuşu bozuk basınca üstteki şey aşağı yukarı doğru oynuyor dedim telefona lastikle tutturdum adımı numaramı yazdım bi poşete faturamla birlikte koydum yarın vereceğim mng kargoya![]()
gönderdim ve garanti kapsamında olan telefonuma garanti harici diyip 165.15 TL istediler bende öğlen 2 kez mail attım arızası neden ve neden garanti harcini olduğunu hala cevap yok şimdi şikayetvar'a yazdım bu nedir ya şaka gibihayırlı olsun.yurtiçi mng farketmez ikisi ile de anlaşmalılar. arasla göndermeyin ama
peki şimdi ne yapacağım ? teleserviceye filan mı versem offekran arızalarını garanti harici sayabiliyorlar malesef.bu şekilde ödeme istenen çok kişi oldu forumda
ekran ile ilgili değilmiş tuşun kopması kullanıcı hatasıymış ondan bende dedim madem dokunmatik sorununu halledin tamir edin biz onu yapıp onu yapamayız dedi bende bi şey diyemedimbir kere kullanıcı hatası dendi mi teleservice'e de verseniz aynısını diyeceklerdir.ekran arızalarında kullanıcı hatası demeleri yüksek olasılık.arızası nedenmiş onu öğrenin mutlaka? bir de hangi parçaların değişeceğini

telefonum büyük ihtimal yarın gelecek ve bende teleserviceye göndereceğim baksınlar gerçi onlarda garanti dışı derler ama orası daha ucuzdur diye saçma bir düşünceyle orada yaptıracağımo zaman ücreti kabul edeceksiniz gibi görünüyor..ah bu garanti servisleri hep böyle..

teleserviceye verdim 2013-01-15'te 2013-01-22'te bitti tamiri şimdi MEKANIK PARCA DEGISTIRILMISTIR, CIHAZINIZA GUNCEL YAZILIM YUKLENMISTIR, CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISTIR. diyor son olarak Cihazınız son test aşamasındadır. dedi bana yani 1-2 güne gelir arkadaşlar size tavsiyem KVK'YA ASLA GİTMEYİN GARATİLİ TELEFONUMU GARANTİ DIŞI BIRAKTILAR AMA TELESERVİCE GARANTİYE ALDIo zaman ücreti kabul edeceksiniz gibi görünüyor..ah bu garanti servisleri hep böyle..
bayiye uzak olduğum için kargoyla yarın gelecek bakarım ama bi sorun çıkmaz inşallahgözünüz aydın diyeyim o zamanumarım sorunsuzca kullanırsınız. iyice bir kontrol edin öyle teslim alın bence