Nokia c6-01 üst dokunmatik bozuldu, menü tuşu bozuldu ve yerinden koptu

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sabahtan arayıp gönderirsiniz.

ılgınbursa

Üye
    Konu Sahibi
sabahtan arayıp gönderirsiniz.

yarın gönderiyorum telefonu bir kağıda yazdım dokunmatik üst tarafı bozuk, menü tuşu bozuldu, menü tuşu bozuk basınca üstteki şey aşağı yukarı doğru oynuyor dedim telefona lastikle tutturdum adımı numaramı yazdım bi poşete faturamla birlikte koydum yarın vereceğim mng kargoya :)

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
yarın gönderiyorum telefonu bir kağıda yazdım dokunmatik üst tarafı bozuk, menü tuşu bozuldu, menü tuşu bozuk basınca üstteki şey aşağı yukarı doğru oynuyor dedim telefona lastikle tutturdum adımı numaramı yazdım bi poşete faturamla birlikte koydum yarın vereceğim mng kargoya :)

servis yurtiçi kargo ile anlaşmalı değil mi

- - - Eklendi - - -

servis yurtiçi kargo ile anlaşmalı değil mi

inşallah bir an önce yaparlar :)

ozera01

Üye
ben de nokia 603 cihazımın dokunmatiğinin bozulmasını tuşlarının çıkmasını bataryasının kırılmasını istiyorum ama yanlışlıkla.Sebep ise yeni bir android cihaz almak için bahane arıyorum:D telefon daha 1 yıllık

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

hayırlı olsun.yurtiçi mng farketmez ikisi ile de anlaşmalılar. arasla göndermeyin ama

ılgınbursa

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun.yurtiçi mng farketmez ikisi ile de anlaşmalılar. arasla göndermeyin ama
gönderdim ve garanti kapsamında olan telefonuma garanti harici diyip 165.15 TL istediler bende öğlen 2 kez mail attım arızası neden ve neden garanti harcini olduğunu hala cevap yok şimdi şikayetvar'a yazdım bu nedir ya şaka gibi

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ekran arızalarını garanti harici sayabiliyorlar malesef.bu şekilde ödeme istenen çok kişi oldu forumda

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bir kere kullanıcı hatası dendi mi teleservice'e de verseniz aynısını diyeceklerdir.ekran arızalarında kullanıcı hatası demeleri yüksek olasılık.arızası nedenmiş onu öğrenin mutlaka? bir de hangi parçaların değişeceğini

OPC

OPC

Üye
Benim dokunmatikte komple sıkıntı olmuştu. Bir ara geliyordu dokunmatik hiç sorunsuz calısıyordu 10 sn içinde gidiyordu hiç çalışmıyordu. Nokia Care servise verdim garantiden dokunmatik panel değişti 2 gün içinde telefon servisten geldi Nokia Care'de onarılmış.

Diyeceğim o ki bence şansınızı deneyin sizin hatanız yoksa eğer işin ucunu bırakmayın

ılgınbursa

Üye
    Konu Sahibi
bir kere kullanıcı hatası dendi mi teleservice'e de verseniz aynısını diyeceklerdir.ekran arızalarında kullanıcı hatası demeleri yüksek olasılık.arızası nedenmiş onu öğrenin mutlaka? bir de hangi parçaların değişeceğini
ekran ile ilgili değilmiş tuşun kopması kullanıcı hatasıymış ondan bende dedim madem dokunmatik sorununu halledin tamir edin biz onu yapıp onu yapamayız dedi bende bi şey diyemedim :(

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
o zaman ücreti kabul edeceksiniz gibi görünüyor..ah bu garanti servisleri hep böyle..

ılgınbursa

Üye
    Konu Sahibi
o zaman ücreti kabul edeceksiniz gibi görünüyor..ah bu garanti servisleri hep böyle..
telefonum büyük ihtimal yarın gelecek ve bende teleserviceye göndereceğim baksınlar gerçi onlarda garanti dışı derler ama orası daha ucuzdur diye saçma bir düşünceyle orada yaptıracağım :)

ılgınbursa

Üye
    Konu Sahibi
teleserviceye verdim 2013-01-15'te 2013-01-22'te bitti tamiri şimdi MEKANIK PARCA DEGISTIRILMISTIR, CIHAZINIZA GUNCEL YAZILIM YUKLENMISTIR, CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISTIR. diyor son olarak Cihazınız son test aşamasındadır. dedi bana yani 1-2 güne gelir arkadaşlar size tavsiyem KVK'YA ASLA GİTMEYİN GARATİLİ TELEFONUMU GARANTİ DIŞI BIRAKTILAR AMA TELESERVİCE GARANTİYE ALDI

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​gözünüz aydın diyeyim o zaman :) umarım sorunsuzca kullanırsınız. iyice bir kontrol edin öyle teslim alın bence

ılgınbursa

Üye
    Konu Sahibi
​gözünüz aydın diyeyim o zaman :) umarım sorunsuzca kullanırsınız. iyice bir kontrol edin öyle teslim alın bence
bayiye uzak olduğum için kargoyla yarın gelecek bakarım ama bi sorun çıkmaz inşallah

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
çıkmaz umarım.Hayırlı olsun tekrar.yardımcı olabildik umarım bu süreçte :)

sanslcy1

sanslcy1

Üye
bende üst dokumatikte sorun var arada bi sorunlu yer Ekranın ortalarına kayıyor servise gönderilmeden halledilemez mi acaba ? Bendeki telde c6 ama hala anna yüklu belleye geçsem düzelme ihtimali varmıdır.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
anna mı? bence hemen refresh'e güncelle nokia suite ile..ama düzeleceğini sanmıyorum çünkü senin sorunun da donanımsal gibi görünüyor.

sanslcy1

sanslcy1

Üye
ama şoyle bi durum var ana ekranda problem yok dokunmatk çalışıyor ama menu ve uygulamalarda çalışmyor eger donanmsal bir sorun olsaydı hiç çalışmaması gerekmezmiydi ?

Üst Alt