Nokia c6-01 üst dokunmatik bozuldu, menü tuşu bozuldu ve yerinden koptu

Sponsorlu Bağlantılar

ılgınbursa

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c6-01 üst dokunmatik bozuldu, menü tuşu bozuldu ve yerinden koptu
Merhaba arkadaşlar ben nokia c601 telefonumu 1 yıl önce hepsiburadadan aldım bi kaç aydır ekranın yukarıdaki mobil veri wifi sessiz fonksiyonları olan aşağı doğru kayan şey var ya o taraf dokunmatiği basmıyor algılamıyor ama menü tuşuna basınca o şey aşağı yukarı doğru çılgınca oynuyor yani üst taraf saat şebeke yeri basmıyor ama menü tuşuna basınca aşağı doğru oynuyor neyse bu durum vardı aldırış etmedim geçen günde menü tuşu beyaz olan yerinden çıktı şimdi ben bu telefonu ne yapmalıyım garanti belgesi fatura var ne yapmalıyım servise ne demeliyim yardım nolur :(

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
dokunmatik tepki vermiyor. Ekranın üst kısım çalışmıyor şikayeti ile servise verirseniz gereği yapılacaktır.yanınızda faturanızı da götürünüz. parça değişimi için fatura istiyorlar. ve kvk ya götürmeyiniz. bölgenizde nokia shop varsa oraya gidiniz veya teleservice'e gönderiniz.

ılgınbursa

Üye
    Konu Sahibi
- - - Eklendi - - -

dokunmatik tepki vermiyor. Ekranın üst kısım çalışmıyor şikayeti ile servise verirseniz gereği yapılacaktır.yanınızda faturanızı da götürünüz. parça değişimi için fatura istiyorlar. ve kvk ya götürmeyiniz. bölgenizde nokia shop varsa oraya gidiniz veya teleservice'e gönderiniz.

zaten bulunduğum yerde onlar yok en yakın
izmirde var bide menü tuşu koptu yerinden

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye

kvk ya nden götürmüyoruz ki onu merak ettim

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kvk ile sorunlar yaşadım bana nedense teleservice kadar işinin ehli değil gibi geliyor.gerçi ikisi de aynı ama ne bileyim..belki de kvk ile yaşadığım sorunlardan dolayıdır bu düşüncem. Bölgenizde kvk varsa oraya götüreceksiniz o zaman veya kargo ile istanbula göndereceksiniz.

ılgınbursa

Üye
    Konu Sahibi
bölgeme en yakın izmirde var oraya mı göndereceğim yarın müşteri hizmetlerini arayıp konuşacağım

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
izmir de teleservice var çankaya'da.oraya da gönderebilirsiniz.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
teleservice nokia nın yetkili servisidir garanti dahilinde onarım yaparlar

isamey

Üye
bende de dokunmatikte sorun vardı kvk ya dört sefer gitti geldi sonunda 701 le değişti

bilgine

ılgınbursa

Üye
    Konu Sahibi
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​ortalama 1 hafta kalır.ellerinde parça varsa 3-4 güne teslim alırsınız.bence salı günü götürün servise vakit kaybetmeden

ılgınbursa

Üye
    Konu Sahibi
​ortalama 1 hafta kalır.ellerinde parça varsa 3-4 güne teslim alırsınız.bence salı günü götürün servise vakit kaybetmeden

dokunmatik sorunu var menü tuşu çıktı ama elimde yani direk onu yapsalar ne demeliyim servisi

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sıraya alıyorlar cihazları.siz gene konuşun servisle.detaylı bilgi vereceklerdir size.

ılgınbursa

Üye
    Konu Sahibi
sıraya alıyorlar cihazları.siz gene konuşun servisle.detaylı bilgi vereceklerdir size.

birazdan servisi arayacağım söyleyeceğim işte nasıl olacak tuş çıktı dokunmatik sorunu var bide menü tuşuna basınca yukarıdaki şey çıldırıyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
getirin servise bakalım diyecekler :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​tatil olabilir bilemiyorum siz çağrı merkezini arayın gene de

Üst Alt