sabırsızlanıyoruz![]()
![]()

tamam şimdi düzeldi kardeşim az önce açtığımda hala 16 aralık yazıyordu . Şuan indiriyorum eminim güzel olmuştur . Çünkü son 2 yaptığın cfw yi de kullandım hiç değiştirmedim hepsindende memnun kaldım kendime göre ufak tefek şeyler ekledim ama olsun senin cfw ' en bir başka yusuf_bey .. = ) Muhteşemsin = )link Tarihi derken neyi kasteddin anlamadım ama bugün tekrar güncelleme yaptım ve unu upload ettim. muhteşem oldu. linkin tarihi 27.12.2012 dir
tamam şimdi düzeldi kardeşim az önce açtığımda hala 16 aralık yazıyordu . Şuan indiriyorum eminim güzel olmuştur . Çünkü son 2 yaptığın cfw yi de kullandım hiç değiştirmedim hepsindende memnun kaldım kendime göre ufak tefek şeyler ekledim ama olsun senin cfw ' en bir başka yusuf_bey .. = ) Muhteşemsin = )
şaka bi yana böyle düşünmen çok güzel. Düşüncelerin için cok teşekkür ederim. Son güncellemem ile hersey tam istediğim gibi oldu. Çok güzel bi cfw oldu gercekten.yok kardeşim öyle öyle . dediklerini yapacağım öneriler için teşekkür ederim . = ) benim sadece şu isteğim var battery infoyu silmek bide widgetlerdeki müzik çaları orjinal şekline getirmek . sadece bu diğer yönlerden gerçekten sevdim = )
böyle deme ama şımarırım bakşaka bi yana böyle düşünmen çok güzel. Düşüncelerin için cok teşekkür ederim. Son güncellemem ile hersey tam istediğim gibi oldu. Çok güzel bi cfw oldu gercekten.
- - - Eklendi - - -
şu önerilerimi de uygula istersen.
Yazılım güncellemelerinden arama gereci ve ajanda güncellemesini yap. Teli kapat aç. Sonra menüden arama uygulamasına git ve seçenek ayarlardan hepsini kapalı yap. Bu sayde nokianın sağladıgı sistem düzeltmeleri ile biraz daha uzun ömürlü bi sistemin olur. İmzamdaki klasör dosyasını da kurarsan tam performans canavarı oluyor telefon. Menü boydan boya uzanmadığı için kasılma donma vs olmuyo ve bence tam hızda kullanıyosun teli.
- - - Eklendi - - -
hatta wireless menüsünden ayarlara ve güç tasarrufunu da kapatırsan çok daha seri wi-fi kullanırsın.
söz bır sonrakı güncellemede widgetleri orjinal hale getircem. Batery infoyu bende sevmiyorum. Silmeyi unuttum bugün yoksa silcektim. Bide dijiturk bilmemneysi varya onu da slcem.![]()
3.5G olursa ve şu kapatırken hoşçakalın yazısı olmazsa süper olacak .. = )
ama hoşcakalın yazısı bence hoş olmuş
bana yalakalık yapıyor gibi hissediyorum hoşuma gidiyor 
ya 3g meselesi bende çoğu zaman 3.5g yazıyor. O benim için problem değil. Hatta şu şekilde bakalım olaya normalde de orda 3g yazması gerek şebekenin adı 3g o sebepten yaniama hoşcakalın yazısı bence hoş olmuş
bana yalakalık yapıyor gibi hissediyorum hoşuma gidiyor
![]()
ah ulen ah
alışırsın merak etme...