[N8-00] Refresh Revision Plus [Güncellendi][27.12.2012] [Hızlı,Stabil,Uzun Batarya,Gelişmiş Kamera]

Sponsorlu Bağlantılar

emre.koc

emre.koc

Üye
sabırsızlanıyoruz :) :)

emre.koc

emre.koc

Üye
Tamam kardeşim ellerine sağlık :)

- - - Eklendi - - -

link tarihi öncekiyle aynı dimi kardeşim ?

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
link Tarihi derken neyi kasteddin anlamadım ama bugün tekrar güncelleme yaptım ve unu upload ettim. muhteşem oldu. linkin tarihi 27.12.2012 dir

emre.koc

emre.koc

Üye
link Tarihi derken neyi kasteddin anlamadım ama bugün tekrar güncelleme yaptım ve unu upload ettim. muhteşem oldu. linkin tarihi 27.12.2012 dir
tamam şimdi düzeldi kardeşim az önce açtığımda hala 16 aralık yazıyordu . Şuan indiriyorum eminim güzel olmuştur . Çünkü son 2 yaptığın cfw yi de kullandım hiç değiştirmedim hepsindende memnun kaldım kendime göre ufak tefek şeyler ekledim ama olsun senin cfw ' en bir başka yusuf_bey .. = ) Muhteşemsin = )

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
tamam şimdi düzeldi kardeşim az önce açtığımda hala 16 aralık yazıyordu . Şuan indiriyorum eminim güzel olmuştur . Çünkü son 2 yaptığın cfw yi de kullandım hiç değiştirmedim hepsindende memnun kaldım kendime göre ufak tefek şeyler ekledim ama olsun senin cfw ' en bir başka yusuf_bey .. = ) Muhteşemsin = )

böyle deme ama şımarırım bak :) şaka bi yana böyle düşünmen çok güzel. Düşüncelerin için cok teşekkür ederim. Son güncellemem ile hersey tam istediğim gibi oldu. Çok güzel bi cfw oldu gercekten.

- - - Eklendi - - -

şu önerilerimi de uygula istersen.

Yazılım güncellemelerinden arama gereci ve ajanda güncellemesini yap. Teli kapat aç. Sonra menüden arama uygulamasına git ve seçenek ayarlardan hepsini kapalı yap. Bu sayde nokianın sağladıgı sistem düzeltmeleri ile biraz daha uzun ömürlü bi sistemin olur. İmzamdaki klasör dosyasını da kurarsan tam performans canavarı oluyor telefon. Menü boydan boya uzanmadığı için kasılma donma vs olmuyo ve bence tam hızda kullanıyosun teli.

- - - Eklendi - - -

hatta wireless menüsünden ayarlara ve güç tasarrufunu da kapatırsan çok daha seri wi-fi kullanırsın.

emre.koc

emre.koc

Üye

böyle deme ama şımarırım bak :) şaka bi yana böyle düşünmen çok güzel. Düşüncelerin için cok teşekkür ederim. Son güncellemem ile hersey tam istediğim gibi oldu. Çok güzel bi cfw oldu gercekten.

- - - Eklendi - - -

şu önerilerimi de uygula istersen.

Yazılım güncellemelerinden arama gereci ve ajanda güncellemesini yap. Teli kapat aç. Sonra menüden arama uygulamasına git ve seçenek ayarlardan hepsini kapalı yap. Bu sayde nokianın sağladıgı sistem düzeltmeleri ile biraz daha uzun ömürlü bi sistemin olur. İmzamdaki klasör dosyasını da kurarsan tam performans canavarı oluyor telefon. Menü boydan boya uzanmadığı için kasılma donma vs olmuyo ve bence tam hızda kullanıyosun teli.

- - - Eklendi - - -

hatta wireless menüsünden ayarlara ve güç tasarrufunu da kapatırsan çok daha seri wi-fi kullanırsın.
yok kardeşim öyle öyle . dediklerini yapacağım öneriler için teşekkür ederim . = ) benim sadece şu isteğim var battery infoyu silmek bide widgetlerdeki müzik çaları orjinal şekline getirmek . sadece bu diğer yönlerden gerçekten sevdim = )

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
söz bır sonrakı güncellemede widgetleri orjinal hale getircem. Batery infoyu bende sevmiyorum. Silmeyi unuttum bugün yoksa silcektim. Bide dijiturk bilmemneysi varya onu da slcem. :)

emre.koc

emre.koc

Üye
söz bır sonrakı güncellemede widgetleri orjinal hale getircem. Batery infoyu bende sevmiyorum. Silmeyi unuttum bugün yoksa silcektim. Bide dijiturk bilmemneysi varya onu da slcem. :)

onlar ı sevmedim yoksa gayet güzel . dosyaları sorun olmazsa mesajda atabilirsin ben kendimde halledebilirim kardeşim . = )

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
ya ben kullanmayacağım modları tutmuyorum o yüzden yok bende dosyalar üzgünüm.

emre.koc

emre.koc

Üye
anladım öyleyse sıkıntı yok hallederim ben .

- - - Eklendi - - -

3.5 G yazmaması avkon yüzünden dimi ?

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
yoo bende 3.5G yazıyor.bi problem yok. Ama gündüz 3g yazdığınıda çok gördüm. Neden olduğundan emin değilim ama ben kendi açımdan hertürlü kusursuz cfw olarak görüyorum.

- - - Eklendi - - -

hatta şu an 3.5G yzıyor

emre.koc

emre.koc

Üye
belkide burada ki şebekeden kaynaklanıyor.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
olabilir tabi..

emre.koc

emre.koc

Üye
3.5G olursa ve şu kapatırken hoşçakalın yazısı olmazsa süper olacak .. = )

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
3.5G olursa ve şu kapatırken hoşçakalın yazısı olmazsa süper olacak .. = )

ya 3g meselesi bende çoğu zaman 3.5g yazıyor. O benim için problem değil. Hatta şu şekilde bakalım olaya normalde de orda 3g yazması gerek şebekenin adı 3g o sebepten yani :) ama hoşcakalın yazısı bence hoş olmuş :) bana yalakalık yapıyor gibi hissediyorum hoşuma gidiyor :kop2:

emre.koc

emre.koc

Üye

ya 3g meselesi bende çoğu zaman 3.5g yazıyor. O benim için problem değil. Hatta şu şekilde bakalım olaya normalde de orda 3g yazması gerek şebekenin adı 3g o sebepten yani :) ama hoşcakalın yazısı bence hoş olmuş :) bana yalakalık yapıyor gibi hissediyorum hoşuma gidiyor :kop2:

ya öyle alıştık yaa o yüzden hem şuan zaten turkcell 3.5g hizmeti veriyor . =) hoşçakalına gelincede yazı telefon kapanırken bana engel oluyor gibi .. = ) o yüzden sevemedim

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
:kop: ah ulen ah :kop2: alışırsın merak etme...

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
ben kapatmadığım için sorun pek gözüme batmıyor vala :D bi ara bi farkettim de flashtan flasha kapatıyordum teli. Ozamanlar çalışıyordum 2-3 haftada bir anca aklıma geliyo flash atmak :kop2: bu arada kop2 gülme smileyine bayılıyorum ya. Kopuyorum görünce :D

Üst Alt