[akinorta] Türkiye Radyoları v1.02(00) S^3 Anna Belle Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
satın alma ekranı gelmesin de tekrar gerisi önemli değil :)

arslanla

arslanla

Üye
Mağazadan çekiyorum. Uygulamayı güncelliyorum. Sonrasında ücretli olarak yayınlıyorum. Kısa bir süre ücretsiz de olabilir

Tmm. Aslında yılbaşına kadar ücretsiz olsa uygulamanın tanıtımı için iyi olurdu ama yine de sen bilirsin...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ara sıra deniyorum ama yok yok..her seferinde ödeme ekranına atıyor beni :(

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Halledicem inşallah bir şekilde. Şu an Web Browser geliştiriyorum. Apple safariye benzer bir görünümü olacak. Bu da ekran görüntüsü:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
güzele benziyor :) umarım bir an önce çözüm bulunur.ücretini ödeyip kullanamamak kötü birşey.

arslanla

arslanla

Üye
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Halledicem inşallah bir şekilde. Şu an Web Browser geliştiriyorum. Apple safariye benzer bir görünümü olacak. Bu da ekran görüntüsü:

herhalde ücretsiz olur tarayıcı :)
tarayıcıyi bölmesine google koyarsan google desteği ile ücretsiz olur diye düşünüyorum :hmmm

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Hiç boş durmuyorsun helal olsun...:)

daha önce de dediğim gibi elimdeki telefon sağlam kaldığı sürece uygulamalara devam edeceğim. Gayet zevkle yapıyorum artık. Mesela sık kullanılanlar ve arama menüsünü de bitirdim. Yarın çerezlerle ilgilenicem. Büyük ihtime çoğunluğu biter. Yalnızca ikona ve uygulama ismine ihtiyacım var.

- - - Eklendi - - -

tekrar denedim bu sefer uygulamaya bağlandı. kapattım tekrar açtım ödeme ekranı geldi :)

ben de kullanamıyorum dostum artık :D Telefona format atmanın zararları

- - - Eklendi - - -

nokia ya da mesaj atayım da sunucularına bir ayar çeksinler satın alana bir daha aldırmaya çalışıyorlar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
daha önce de dediğim gibi elimdeki telefon sağlam kaldığı sürece uygulamalara devam edeceğim. Gayet zevkle yapıyorum artık. Mesela sık kullanılanlar ve arama menüsünü de bitirdim. Yarın çerezlerle ilgilenicem. Büyük ihtime çoğunluğu biter. Yalnızca ikona ve uygulama ismine ihtiyacım var.

- - - Eklendi - - -

ben de kullanamıyorum dostum artık :D Telefona format atmanın zararları

- - - Eklendi - - -

nokia ya da mesaj atayım da sunucularına bir ayar çeksinler satın alana bir daha aldırmaya çalışıyorlar

aynen ya kendi halt etmeleri işte.sana bir kabahat bulmuyorum yanlış anlama sakın.en iyi yol bildiğin yoldur derler ya.bence sen bunu direkt ücretli yap televizyon gibi :) kimsenin başı ağrımaz

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
haklısın

arslanla

arslanla

Üye
Türkiye televizyonu gibi mağazada ücretli yap bir an önce çünkü mağazadaki yorumlara baktım çoğu kişi uygulama içi alımdan şikayetçi böyle giderse uygulamanın yıldızı yerlerde...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
nokiaya mail attım..yarın ola hayrola..müsbet bir cevap verecekler umarım :)

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Sorun benden kaynaklanıyormuş. Biraz daha kodlamam gerekecek. Satın aldıysan eğer sınırsız güncelleme hakkın varmış. :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
düzeltip mağazaya yollarsın o zaman dostum :) öğrenmiş olduk bu vesile ile

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
evet düzeltip yolluyorum mağazaya

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​eline sağlık şimdiden dostum :)

arslanla

arslanla

Üye
Düzeltme derken uygulama içi satın almayı mı kaldırıcaksın?

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
uygulama içi satın almayı düzelteceğim

Üst Alt