[akinorta] Türkiye Radyoları v1.02(00) S^3 Anna Belle Signed

Sponsorlu Bağlantılar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
:tşk: hemen deniyorum :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
eksikleri söylüyorum :)

rds yok
uygulama açılış süresi biraz uzun.kısaltılırsa daha stabil olur
radyo çalıyorken başka uygulama kullanırken seste kesilmeler oluyor..sanırım buffer size ile sorunlar var.giderilirse tadından yenmez :)
şimdilik bunlar

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah. geliştireceğim

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
emeğine sağlık tekrar.

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
Teşekkürler :)

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
ücret istiyor ve kredi kartım yok

akinorta

Üye
    Konu Sahibi

maykii25

Üye
teşekkürler

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hafıza kartına format attım.şimdi tekrar yükleyince satın alma ekranına yönlendiriyor.halbuki satın aldım ben

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartına format attım.şimdi tekrar yükleyince satın alma ekranına yönlendiriyor.halbuki satın aldım ben

niye böyle oldu ki. Normalde uygulama içi satın alımlarda bir kere satın alındıktan sonra sormaması gerekiyor. Kendimde deneyeceğim birazdan

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​bilmiyorum satın alma ekranına yönlendiriyor direk

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
ben format atmadan uygulamayı sildim sonra geri yükledim deneme hakkını bitirdim tekrar açtım. Satın alma ekranı gelmedi. Acaba telefonun gizli bir yerlerine kayıt mı yapıyordu satın aldığına dair. Bilemedim ki şimdi :hmmm Senin durumunla ilgilenicem 1 gün istiyorum senden bu akşama da olabilir. Demek ki In App purchase ler tekrar devam etmiyor. Ama çok saçma ya niye böyle olsun ki. Özel mesaj atarım sana. Cevap bekle benden ya da sana direkt sis yollarım.

- - - Eklendi - - -

şimdi veritabanını silip tekrar kurdum benden de satın almamı istedi :D
Sonuç: Formatlanınca telefondaki satın alma kayıt bilgisi silindiği için satın alımını tanımıyor. Seni tekrar satın almaya yönlendiriyor. Nasıl çözeceğimi de bilmiyorum şuan

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sen direk ücretli yap bence bunu televizyon uygulaması gibi.in app purchase falan hiç karıştırma. umarım çözersin yakında ya da güncelleme sürümünü bedavaya alırım farketmez :)

arslanla

arslanla

Üye
Türkiye televizyonu gibi mağazada paralı olsun sadece. Uygulama içi uğraştırıcı olacak gibi satın alanlar için. Bi de türkiye televizyonu gibi yılbaşında bedava yapsan süper olur çifte kampanya...:)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​nokia'ya mail attım belki bir çözüm üretirler..pek sanmıyorum ama bakalım :)

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
​nokia'ya mail attım belki bir çözüm üretirler..pek sanmıyorum ama bakalım :)

iyi yapmışsın. Uygulama içi satın alım eklemekteki amacım uygulamayı warezden korumaktı. O zaman yalnızca satın almalı yaparım artık.

- - - Eklendi - - -

ya da düzeltmeye çalışırım.

- - - Eklendi - - -

Ya da hemen mağazadan çeksem mi?

arslanla

arslanla

Üye
iyi yapmışsın. Uygulama içi satın alım eklemekteki amacım uygulamayı warezden korumaktı. O zaman yalnızca satın almalı yaparım artık.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Bence mağazadan çek ve uygulama içi satın alımı kaldır ve mağazaya yılbaşı için ücretsiz gönder...:)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
televizyon uygulamasında yaptığın gibi mağazaya 1-2 haftalık ücretsiz gönder.hem tanıtım olur,hem de benim gibi tekrar ücret isteyenlere güzellik :)

umarım bir an önce çözüm bulunur..

arslanla

arslanla

Üye
televizyon uygulamasında yaptığın gibi mağazaya 1-2 haftalık ücretsiz gönder.hem tanıtım olur,hem de benim gibi tekrar ücret isteyenlere güzellik :)

umarım bir an önce çözüm bulunur..

Aynen...

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Eee ne yapmayı düşünüyorsun?:)

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Mağazadan çekiyorum. Uygulamayı güncelliyorum. Sonrasında ücretli olarak yayınlıyorum. Kısa bir süre ücretsiz de olabilir

Üst Alt