Lumia mosnter WH-920

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Lumia mosnter WH-920
Gençler i5 ve ya lumia arasında çok kalıyordum ancak müzik önem verdiğim için i5 yeni kulaklığı ile dikkatimi çok çekiyordu ve bu yuzden biara one x+ sardım urbeats veriyor diye :D şimdi şunu gördümde sizce 1650 ye teli alıp 250tl ye bunu alsam zarar mı ederim yoksa nokia nın tadına mı varırım :D

- - - Eklendi - - -

GEnçler i5 ve ya lumia arasında çok kalıyordum ancak müzik önem verdiğim için i5 yeni kulaklığı ile dikkatimi çok çekiyordu ve bu yuzden biara one x+ sardım urbeats veriyor diye :D şimdi şunu gördümde sizce 1650 ye teli alıp 250tl ye bunu alsam zarar mı ederim yoksa nokia nın tadına mı varırım :D

balık Monster olacaktı üzgünüm :D

alical33

alical33

Üye
kutudan çıkan kulaklık seni tatmin edecektir dolby iaçıp bide ekolayzer yaptınmı tamamdır :D

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
burda daha ucuza var ancak güvenilir midir ve ya orjinal midir

- - - Eklendi - - -

birde kliksa.com bu nasıldır sonuçda SA ların :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin
wh920'nin bir kaç modeli var. Eğer 250tl ise seste sorun olmaz ama kullanımda kontrollerde eksiklikleri var diye biliyorum. Kullanan varsa daha iyi yardımcı olur.

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
ne gibi farklı modeli var :D ben tek bir tane gördum ama

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
burda daha ucuza var ancak güvenilir midir ve ya orjinal midir

- - - Eklendi - - -

birde kliksa.com bu nasıldır sonuçda SA ların :D

daha öncden alışveriş yaptım. sağlam.. :oke:

Burada daha uygun görünüyor.

uMTOku

Üye
Arkadaşlar lumia da iphone da var iPod nano da var ama idevicelerin sesi bambaşka ses çıkışı lumianın düşük Marshall ve sennheiser a bak fiyat performans iyidir ve paranız bir idevice alın
Sent from my Lumia 920 using Board Express

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lumia da iphone da var iPod nano da var ama idevicelerin sesi bambaşka ses çıkışı lumianın düşük Marshall ve sennheiser a bak fiyat performans iyidir ve paranız bir idevice alın

lumainın ses duşuk derken çıkış olarak ? Monster wh-920 seçme nedenim nokia uygun olması ses kısmı fln , kafa bantlı kullanmak istemiyorum elimde AKG - K511 ancak pc kulaklığı zaten :D ben akustik müzik dinlerim ve ona uygun bir kulaklık almak isterim marshall tahminimce tiz yuksektir ama şeklini çözemedim :D

- - - Eklendi - - -

http://www.kliksa.com/UrunDetay/ses-mp3-navigasyon/kulaklik2/900336614 bu sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...