Püf Noktası Nokia WH-920 Monster Purity Kulaklık EBay

Sponsorlu Bağlantılar

Tmobile

Tmobile

Üye
bu var ama çok güzel görünmüyor.

Hocam o koca kulaklığı nasıl taşıyacağım :D Bide ne biliyim tuhaf geliyor :D
normal kulakiçini nasıl kulağına takıyorsun onuda kulağına takcan hem bi rahatlığı var boynunada takabiliyorsun yani çıkarınca düşmüyor sakın yanlış anlama .:D.

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
normal kulakiçini nasıl kulağına takıyorsun onuda kulağına takcan hem bi rahatlığı var boynunada takabiliyorsun yani çıkarınca düşmüyor sakın yanlış anlama .:D.

Biraz düşüniyim ama sanki taşıması zor gelecek gibi.

Tmobile

Tmobile

Üye
Biraz düşüniyim ama sanki taşıması zor gelecek gibi.
sizin fikriniz tabi bize fikir vermek düşüyor ama kulakiçinden daha iyi ses verceğine emin olabilirsin aynı paraya 4 rengini alabilirsin .:D.

win8l

Üye
arkadaşlar bu ürünlerin sahtesi piyasada çok dolaşıyor, alırken güvenilir yerlerden alın. Kulaklığı bozulan arkadaşlarında sahte olanını almış olma ihtimali var.

enessrsy

enessrsy

Üye
arkadaşlar bu ürünlerin sahtesi piyasada çok dolaşıyor, alırken güvenilir yerlerden alın. Kulaklığı bozulan arkadaşlarında sahte olanını almış olma ihtimali var.

Benimki bir kez değişti (renk konusunda sıkıntılar oldu kabul etmedim vs.) ama öyle bir şey olsa Nokia'nın değiştireceğine pek ihtimal vermiyorum.

• Beğen
Tepkiler: win8l

win8l

Üye
şahsen internete pek güvenemiyorum, nokia shoplarda da satılıyor bu kulaklıkları bi kaç kez gördüm. Bence böylesi daha güvenli. Pahalı bile olsa en azından için rahat olur orjinalliğinden.

0MG90

0MG90

Üye
Ben kulaküstü olanı aldım 3 aydır kullanıyorum sorun yok
şahsen internete pek güvenemiyorum, nokia shoplarda da satılıyor bu kulaklıkları bi kaç kez gördüm. Bence böylesi daha güvenli. Pahalı bile olsa en azından için rahat olur orjinalliğinden.
herkes satın alıyor ama siz güvenmeyin. adamlar bize çakma satıyor nasıl olsa.

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
benim tavsiyem onu almaktansa bunu almanız bende mavisi var ses kalitesi çok iyi .:D.

Hocam bazı arkadaşlarım bu kulaklığın Nokia tarafından yapılmadığını ve yapan markanın çok kalitesiz olduğunu söyledi. Siz kullandınız mı?

tanercoskun

tanercoskun

Üye
820 yanında verilen kulak içi kulaklıklardan hiç memnun değilim 4 - 5 başlıktan hiç birini kulağıma uyduramadım hemde kulaklığın biri bozuldu yeni bir tane de ben alıcam.

Çok büyük kalite aramıyorum sadece telefonum rengi sarı olduğu için renk sarı olursa sevinirim ve kafa üstüne takılandan olmasın.

Bu konuda bir tavsiyede bana verirmisiniz ?

Tmobile

Tmobile

Üye
Hocam bazı arkadaşlarım bu kulaklığın Nokia tarafından yapılmadığını ve yapan markanın çok kalitesiz olduğunu söyledi. Siz kullandınız mı?
şuan Kendim Kullanıyorum Arkadalarınız yanlış biliyor Hatta Nokia Sitesine Girerseniz Gorursunuz 1.sırada coloud knock diye yazıyor.
820 yanında verilen kulak içi kulaklıklardan hiç memnun değilim 4 - 5 başlıktan hiç birini kulağıma uyduramadım hemde kulaklığın biri bozuldu yeni bir tane de ben alıcam.

Çok büyük kalite aramıyorum sadece telefonum rengi sarı olduğu için renk sarı olursa sevinirim ve kafa üstüne takılandan olmasın.

kulak içi kırmızı beats alabilirsin sarı da var ama markasını hatırlamıyorum.

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
şuan Kendim Kullanıyorum Arkadalarınız yanlış biliyor Hatta Nokia Sitesine Girerseniz Gorursunuz 1.sırada coloud knock diye yazıyor.
kulak içi kırmızı beats alabilirsin sarı da var ama markasını hatırlamıyorum.

Ben o sarıyı almayı düşünüyorum o zaman. Teşekkürler.
Edit: 100TL'ye kadar bulabileceğim (Ebay, hepsiburada vs.) başka kulak içi öneriniz var mı?

Tmobile

Tmobile

Üye

kulak içi kırmızı beats alabilirsin sarı da var ama markasını h
Ben o sarıyı almayı düşünüyorum o zaman. Teşekkürler.
Edit: 100TL'ye kadar bulabileceğim (Ebay, hepsiburada vs.) başka kulak içi öneriniz var mı?
hangi sarı ? Bakıyım internetten aklımda çok model var ama.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
WH-520 ayarında Kulak içi önerisi var mı fiyatta çok iyiymiş :)

akif tuğrul

akif tuğrul

Üye
Arkadaşlar o kadar parayı ona vereceginize üzerine azcık daha katın yada o makul fiyata gidin beats audio alın hem daha kaliteli hemde daha sağlam pişman olmazsınız :)

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
aldım 35TL'ye bekliyorum.

Üst Alt