Oyun Oyun Datalarını Hafıza Kartındayken Çalıştırmak - DirectoryBind ( Root Gerekli )

Sponsorlu Bağlantılar

galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
yani bilgisayardan data dosyasini indircem ordande telefonun externalsd kismina mi atcam cunku telefona atamam 1.8gb lik oyun datasini..

bilal3734

Üye
Arkadaşlar 240×320 Android Telefonuma Yükleyemiyorum Neden? Root var?

galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
peki kardes ben tel hafizasinda olmayan bir datayi external sd den nasil calistircam? Oyunun datasini indirdim bilgisayardan external sdye attim telefona atamiyorum cunku hafizam 1.10gb oyun ise 1.8gb. External sdden nasil calistircam :S yardim lutfen..

sexafon06

sexafon06

Üye
peki kardes ben tel hafizasinda olmayan bir datayi external sd den nasil calistircam? Oyunun datasini indirdim bilgisayardan external sdye attim telefona atamiyorum cunku hafizam 1.10gb oyun ise 1.8gb. External sdden nasil calistircam :S yardim lutfen..
Arkadasa katiliyorum.

asll

Üye
bütün oyunlar lisans hatası veriyor oyundan atıyor dediklerinizi kelime kelime yaptım ama olması...

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
bütün oyunlar lisans hatası veriyor oyundan atıyor dediklerinizi kelime kelime yaptım ama olması...

Nasıl yani tam olarak ne tip uyarılar nerelerde karşılaşıyorsun

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
ya millet oyunları önce normal yol ile açın çalıştırın sorun yok ise ondan sonra bu arkadaşın dediğini yapın lep demeden leblebiye geçmeyin yahu

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
hocam az önce i9070 advance de bu işi yaptım most wanted ı taşıdım sonuç 100 de 100 başarılı emeğine yüreğine sağlık güzel anlatım güzel konu aslında üst konu yapsalar bunu çok daha güzel olur

• Beğen
Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
hocam az önce i9070 advance de bu işi yaptım most wanted ı taşıdım sonuç 100 de 100 başarılı emeğine yüreğine sağlık güzel anlatım güzel konu aslında üst konu yapsalar bunu çok daha güzel olur

Sağolasın, işine yaradıysa ne mutlu. : )

Kurfali66

Üye
Çok güzel uygulama rootladıktan beri kullanıyorum kısacası şunu yapacaksınız. hafıza kartına oyun diye klasör açın sonra içine örn.:most wanted diye klasör açın içine .com....diye giden data dosyasını klasör halinde atın ondan sonra programa girip üste /mnt/extSdCard/oyun/mostwanted ,, alttakine de /sdcard/Android/obb yapıp okeyleyin ama ordaki tık işaretsiz olsun datayı taşımasın sadece gösterir gibi yapsın yani. Sonra disk gibi bir şey çıkacak ona tıklayın yeşil olacak yeşil olduysa tamamdır uygulamaya girebilirsiniz .

elaksy

Üye
Kardeş şu işlemin birde videosunu hazırlasana dediğinin hepsini yapıoyorum ancak olmuyor.resimlerden gördüğüm kadarı ile senin telefonda altta root access yazıo bende orası root failed gibi bir şey yazıo.nasıl dediğinizi uygulayabilirim

anılbaran

anılbaran

Üye
:tşk: deneyecem

mertxxxy

Üye
Wonderda muhteşem ! Allah razı olsun vallahi şimdi tadı çıkıcak wonderın gta vice asphalt 7 fifa 12 spider man falan ohh kebap artık bide 8 lik dolunca 32 gb kart altımmı tadından yenmezzz.

• Beğen

atillaahmetalp

Üye
Suyaka merhabalar,
öncelikle bu programı bizlerle paylaşmış olman ve yapmış olduğun açıklamalar için çok teşekkür ederim.
Senden bu kadar emeğinin üstüne son bir ricam olacak,anlatmış olduklarından bir çoğu anlaşılır ama aralardaki virgüllerde eksiklikler oluyor bunları ben ve diğer arkadaşlarım tamamlayamıyor.
Eğer bu konuyu çok daha kapsamlı bir defa daha yapılacakları Ali Topu Tut diye anlatır gibi madde madde anlatırsan çok sevinirim.
Örneğin,
1-Önce Şu linkten Directory Bind Programını indirelim.
2-Sonra bunu telefonumuza kuralım.
3-Hafıza kartımıza taşımak istediğimiz oyun ise oyun diye bir klasör açalım
4-5-6-7.... diye giden maddelerle çok ama çok kolay takip ve uygulama yapılıp takılan yerler madde ile size sorulup bilgi alınır böylece mesaj kirliliğide büyük oranda ortadan kalkacaktır.
Tabi bunun dışındada açılan 2. konu olan 1.78 GB hafızası olanlarda bir oyunun nasıl önce hafıza kartına ve oradanda telefona hafıza sorunu oluşturmadan atılıp çalıştırılması ile ilgili olarakta zaman ayırırsan inan tüm Android severleri sevindireceksin.
Mutlak desteğini rica ederim.
Saygılarımla,

- - - Eklendi - - -

Suyaka tekrar merhabalar,
sizin tarifinizdeki gibi yaptığımda dosyayı kopyalayıp hafıza kartına taşıdıktan sonra taşınan dosyanın içini silince,
ilgili programa gidince program açılmakta(normalde data silinince açmaması gerekmezmi?) açtıktan sonrada tekrar içi boş olmasına rağmen taşınan dosyaya girince (sdcardtaki ) datalar silinmiş olmasına rağmen geliyor.
Not...: Tüm bu işlemler directory bind ile bir işlem yapmadan olmaktadır.
Bilgilerinize.

Üst Alt