Lumia 920 Siparişi Verdim Görüşleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Siparişi Verdim Görüşleriniz
Arkadaşlar Lumia 920 Siparişi verdim bugün sarı yada kırmızı hiç biri yoksa beyaz :) S3 ile bunun arasında kalmıştım tercihimi lumiadan yana kullandım.Sürekli telefondan internete giren müzikdinleyen ve video izleyen birisiyim.Oyun orta halli oynarım süreki mesajlaşırım kamera önemlidir benim için vs vs.Buna göre bu telefonun + ve - leri nelerdir beni bilgilendirirseniz sevinirim yada aldığımda yapmam gereken birşey varsa onu söylerseniz memnun olurum şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.

Bihterziyagil

Üye
wp bolumune gidebilirsin mesela

amcalu1

amcalu1

Üye
Bende Droid dna,htc 8x ve lumia 920 arasında kaldım ama dna gelince kararımi vercem

• Beğen
Tepkiler: krstnck
Kerim.

Kerim.

Üye
Simdiden hayirli olsun isini cok rahat gorursun:)

• Beğen
Seglopsi

Seglopsi

Üye
lg nexus 4 ü bekleseydin keşke. ama pişman da olmazsın, hayırlı olsun.

• Beğen
Scuderia.

Scuderia.

Üye
İsteklerine göre tam senlik bir telefon görünüyor hayırlı olsun güle güle kullan :)

• Beğen
Lumiance

Lumiance

Üye
Bende Droid dna,htc 8x ve lumia 920 arasında kaldım ama dna gelince kararımi vercem

droid dna yı tercihlerinin arasından çıkarabilirsin. Çünkü Avrupa'da satışa sunulmayacakmış

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Bakalım inşallah karşılar.Çok beğendim özellik tasarım olarak özelliklede kamerası büyüledi beni.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Hayırlı olsun :)

• Beğen
krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah üstad.Daha iyisi senin olsun :)

• Beğen
Tepkiler: ultraslan_66
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Emin ol pişman olmazsın.

• Beğen
krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah bende öyle olmasını umuyorum destek ve uygulamazlar çoğaldıkça eğer kısa zamanda pişman olmam diye düşünüyorum :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İnşallah bende öyle olmasını umuyorum destek ve uygulamazlar çoğaldıkça eğer kısa zamanda pişman olmam diye düşünüyorum :)

uygulama olarak bence ciddi bir eksiklik yok, şu gameloft gibi firmalar oyunlarını wp8 için portladımı iş bitmiş demektir.

acuxx

acuxx

Üye
hayırlı olsun kardeş :good:

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi

uygulama olarak bence ciddi bir eksiklik yok, şu gameloft gibi firmalar oyunlarını wp8 için portladımı iş bitmiş demektir.
Banada çok bişey gerek yok zaten belli başlı oyunlar uygulamalar.Telefonu biraz elime alıp kullandım çok beğendim şık ve karizmatik sağlamlığınıda belli ediyor.Wp 8 i nasıl çözeceğiz arayüzü menüsü daha doğrusu daha iyi olabilirdi bence tek ufacık eksiği bu :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Banada çok bişey gerek yok zaten belli başlı oyunlar uygulamalar.Telefonu biraz elime alıp kullandım çok beğendim şık ve karizmatik sağlamlığınıda belli ediyor.Wp 8 i nasıl çözeceğiz arayüzü menüsü daha doğrusu daha iyi olabilirdi bence tek ufacık eksiği bu :)

e biraz da ilerideki güncellemelere kalsın değil mi:D

• Beğen

Frksylyc

Üye
yol yakinken vazgecin.

gkcll

gkcll

Üye
hayırlı olsun kardeşim doğru seçim yapmış sın şuan rakip lerinde olmayan çok şey lumia 920 de var wp8 güncelleme ile çok değişir bakmışsın ki giriş ekranı bile gelir Microsoft bu sonuç ta

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt