Lumia 920 aldım tavsiyelerinizi bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
metrix355

metrix355

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 aldım tavsiyelerinizi bekliyorum
Beyler siparişi verdim 2-3 gün içinde bende lumia 920 kullanıcılarına katılacağım telefon elime ulaştığında hangi uygulamaları yüklemelym yapmamam gereken bişi varmı yada kafamı karıştırıacak ben symbiandan geçiyorum windows phone'e cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

uMTOku

Üye
Konular var takip et
Sent from my Lumia 920 using Board Express

dookie85

dookie85

Üye
güzel konu, almayı düşünenler (o ben oluyorum) bu konudan faydalanabilir.
bi batarya kalibrasyonundan bahsediliyordu konunun birinde tam bilmiyorum da.

metrix355

metrix355

Üye
    Konu Sahibi
Forumda konular var haklı fakat toplu bi yerde değil o yüzden tek tek okumak gerekli telefonu alınca ilk ne yapıcağımızı yada onun gibi şeyleri tek konuda birleştirip açarlarsa daha iyi olur bizde böyle konular açmak zorunda kalmayız ozaman.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Öncelikle hayırlı olsun ve güle güle kullan.

bir microsoft hesabı alman gerekli (outlook.com) ve bu hesabı telefona tanımla, daha sonra lumia cihazındaki verilerimi aktar uygulaması ile symbian cihazındaki kişilerini bluetooth kullanarak aktar, bu kişiler microsoft hesabına otomatik eşitlenir. Face,twitter ve msn gibi sosyal ağlarına ait hesaplarını Ayarlar/eposta+hesaplar kısmından tanımlayabilirsin, yalnız belirtmekte fayda var bu hesapları tanımladığında sosyal ağlarında ki kayıtlı kişiler telfonun rehberinde/kişileri arasında eşitlenir ve gösterilir. Daha sonra mağazadan Nokia lens uygulamalarını yükle/güncelle.

metrix355

metrix355

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim microsoft hesabım win8 kullanıyorum ondaki hesabım olur sanırım hotmail fakat geçen gün outlook.com olrk aktardım.Tekrardan teşkkürler yapmamam gereken bir güncelleme filan varmı peki yada whatsapp gibi yüklememem gerek bir uygulama _?

- - - Eklendi - - -

teşekkürler arda bundan sonra takip edeceğim zaten emin olabilirsiniz :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
İstediğin uygulamalar sonuçta senin kararın ve senin isteklerin doğrultusunda gelişecektir.Windows hesabınla bir çok şey senkronize olabilir takvim,yapılacaklar,mailler gibi.

Whatsapp,Connectivity gibi şeyleri forumumuzun Windows Phone Uygulama konusundan takip edebilirsin :)

Güncellemeleri de http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/windowsphone-magaza-guncellemeleri-744382.html buradan takip edebilirsin:)

Aklına takılan,yapamadığın yada keşfettiğin,bulduğun şeyleri bizlerle paylaşmaktan hiç çekinme.Çok değerli ustalarımız ve üyelerimiz sana her konuda yardımcı olmaya çalışacağız :)

Hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullan inşallah :)

İyi forumlar :)

metrix355

metrix355

Üye
    Konu Sahibi
peki teşekkürler iyi forumlar :)

PureFood

PureFood

Üye
Outlook zorunlu değildir ufak bir düzeltme yapalım. Outlook.com, Hotmail.com, hotmail.com.tr, MSN.com, ya da windowslive.com adreslerinden birini kullanabilirsin. Daha sanırım bir kaç tane daha vardı böyle Microsoft hesabı. :oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Elbette zorunluluğu yok, temiz bir geçiş yapması için öyle yazdım...

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur
PureFood

PureFood

Üye
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Hotmail'in kapatılıp outlook haline çevirileceği gündemde dolaşıyor.

Eğer kurulum yapıp uygulama satın alıp şu an sıkıntı yaşamamış olabilirsiniz ama hotmail kapatılınca uygulamalrınızın gitme imkanı da (%1den de düşüktür belki ama) var.

Hazır arkadaş sıfırdan başlıyor outlook mail adresiyle başlasın sonra hesap taşıma uygulama sorunu falan yaşamasın.Ki zaten Windows 8 sahibi ve Windows 8'de de outlook ile kurulum yapmış :) Senkronize de olacak :)

Bu benim şahsi görüşüm :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ardacumhur
PureFood

PureFood

Üye
Mıcrosoft'un bu kadar kullanıcıyı mağdur edeceğini düşünmüyorum. Milyonlarca insan kullanıyor ve neredeyse bütün WP cihazlar Hotmail üzerinden bağlıdır diye varsayıyorum ki tahminlerime göre Outlook ile WP'a başlayan insan sayısı bana göre oldukça azdır. Yeni alanlar - alacaklar hariç. O yüzden ben ilgili Hotmail hesaplarıyla WP'a başlamakta bir sakınca görmüyorum. Tabi ne olur bilinmez.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Tabi ki ne olacağını bilemeyiz.Konuyu açan arkadaş zaten telefonu yeni almış ve hali hazırda bir outlook hesabıyla windows 8 kullanıcısı.

Bu hesabını windows telefonunda da kullanmak istiyor.Bence de iyi yapıyor.Microsoft hesabını kullanması bence daha iyi :)

n000k

n000k

Üye
Mıcrosoft'un bu kadar kullanıcıyı mağdur edeceğini düşünmüyorum. Milyonlarca insan kullanıyor ve neredeyse bütün WP cihazlar Hotmail üzerinden bağlıdır diye varsayıyorum ki tahminlerime göre Outlook ile WP'a başlayan insan sayısı bana göre oldukça azdır. Yeni alanlar - alacaklar hariç. O yüzden ben ilgili Hotmail hesaplarıyla WP'a başlamakta bir sakınca görmüyorum. Tabi ne olur bilinmez.
bende ayni senin gibi düşünüyorum.microsoft kimseyi mazur etmez bu konuda.artı Hotmail kapanmıycak,Outlook a cevrilcek.buda hesbımızın yok olma gibi bir ihtimal yok bana göre. :)
<- Lumia 920 aşkım ->

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
pc'nizde windows8 kullaniyorsaniz zaten en ideali pc'deki hesapla telefona kurulum yapmak. Pc ile telefonu eşitleyip pc'nizdeki bir cok gorevi telefonunuzda devam ettirebilirsiniz.

PureFood

PureFood

Üye
Tabi ki ne olacağını bilemeyiz.Konuyu açan arkadaş zaten telefonu yeni almış ve hali hazırda bir outlook hesabıyla windows 8 kullanıcısı.

Bu hesabını windows telefonunda da kullanmak istiyor.Bence de iyi yapıyor.Microsoft hesabını kullanması bence daha iyi :)

Evet en doğrusu madem yeni aldıysa direk Outlook'tan bağlaması hesabını. Microsoft o hakkı Hotmail kullanıcılarına da veriyor Hotmail isminizi Outlook.com olarak yükseltin diye. Ancak ben tereddütte kaldım geçmedim. Çünkü bazı yerlerde örneğin Facebook giriş yaparken adresimiz değiştiği için sorun çıkabilir diye düşünüyorum. :hmmm Gerçi ben @facebook.com olarak giriş yapıyorum siteye ama herkesin öyle olmayabilir daha tam oturmadı bu Outlook olayı.

awdil

awdil

Üye
Sim kart takma yeri ile fazla oynama. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt