Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lumia 920 Siparişi Verdim Görüşleriniz
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yasirtaha
Üye
en önce gördüğümde bana çok ilkel bi arayüz gfibi gelmişti sonra foruma takılmaya başlayınca l900 ve l800 arayüzü bana güzel gözükmeye başladı
eylül ayı gelipte 920 ve 820 nin arayüzü ortaya çıkınca gerçek aşk başladı işte
kimbilir_01
Üye
Cumadan bu yana kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim çok şükür.tarayıcıda mobil görünüm ayarlıyken sadece maxicep te klavye çalışmıyor bunun dışında bence her şey için yeterde artar bile...
(: Nokia Lumia 920 den yolladım bi sıkıntımı vardı
barbin3900
Üye
Şimdiden hayırlısı olsun
krstnck
Üye
Konu Sahibi
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar daha iyisi sizin olsun..Bende doğru tercih yaptığımı düşünüyorum s3 ile arasında çok kaldım ama bence yeniliklere tekrar başlayacak nokia başlamakta zorunda yoksa nokia eski günlerini sadece fotoğraflardan görür bir daha
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar daha iyisi sizin olsun..Bende doğru tercih yaptığımı düşünüyorum s3 ile arasında çok kaldım ama bence yeniliklere tekrar başlayacak nokia başlamakta zorunda yoksa nokia eski günlerini sadece fotoğraflardan görür bir daha