Lumia 920 Siparişi Verdim Görüşleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yasirtaha

yasirtaha

Üye
en önce gördüğümde bana çok ilkel bi arayüz gfibi gelmişti sonra foruma takılmaya başlayınca l900 ve l800 arayüzü bana güzel gözükmeye başladı
eylül ayı gelipte 920 ve 820 nin arayüzü ortaya çıkınca gerçek aşk başladı işte:d:

• Beğen
Tepkiler: krstnck

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Cumadan bu yana kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim çok şükür.tarayıcıda mobil görünüm ayarlıyken sadece maxicep te klavye çalışmıyor bunun dışında bence her şey için yeterde artar bile...
(: Nokia Lumia 920 den yolladım bi sıkıntımı vardı :)

barbin3900

barbin3900

Üye
Şimdiden hayırlısı olsun

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar daha iyisi sizin olsun..Bende doğru tercih yaptığımı düşünüyorum s3 ile arasında çok kaldım ama bence yeniliklere tekrar başlayacak nokia başlamakta zorunda yoksa nokia eski günlerini sadece fotoğraflardan görür bir daha :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar daha iyisi sizin olsun..Bende doğru tercih yaptığımı düşünüyorum s3 ile arasında çok kaldım ama bence yeniliklere tekrar başlayacak nokia başlamakta zorunda yoksa nokia eski günlerini sadece fotoğraflardan görür bir daha :)
Zaten bütün eskimiş yenilikler Nokia ile başladı, bunu kimse inkar edemez. Şimdi yine yeni yenilikler yine nokia'da.:D

• Beğen
Tepkiler: krstnck
Gascoine

Gascoine

Üye
Hayırlı olsun.. Doğru bir seçim yaptığına emin olabilirsin.. Verdiğin her kuruşun hakkını Lumia 920'den çıkaracağından şüphen olmasın..

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Aynen doğru söylüyosun ottoman..Eyvallah daha iyisi sizin olsun.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt