[LG RESMİ ICS 4.0.4 BETA][OPTİMUS BLACK P970][ROM] Gözümüz Aydın..:)

Sponsorlu Bağlantılar

birolkoz

Üye
tamam kurdumda düşük sıcaklık batarya şarz edilemiyor diyor...?? diğer yazılmlarda sıkıntı çıkmıyor ama v28a ... v28c yülediğim zman şarz problemi yaşıyorum nedenini bilen varmı yada aynısını yaşayan ???

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
tamam kurdumda düşük sıcaklık batarya şarz edilemiyor diyor...?? diğer yazılmlarda sıkıntı çıkmıyor ama v28a ... v28c yülediğim zman şarz problemi yaşıyorum nedenini bilen varmı yada aynısını yaşayan ???

Hiç yaşamadım ve ilk defa böyle bir problemi senden duyuyorum :hmmm

birolkoz

Üye
eee ne yapıcaz çöpemi atayım telefonu :))) bu problem canımı sıkmaya başladı teknik olarak desem diğer yazılımda sorun yaşamıyorum ne olabilr acaba??

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
eee ne yapıcaz çöpemi atayım telefonu :))) bu problem canımı sıkmaya başladı teknik olarak desem diğer yazılımda sorun yaşamıyorum ne olabilr acaba??

:) çöpe atma ama şöyle bi durum var problemi ilk defa swnden duyduğumdam bir teşhis koyamıyorum :) o kadar forumlarda geziyorum bu bi ilk yani :) romu nasıl kurduğunu anlatır mısın

birolkoz

Üye
smartflashtool arclgı ile kurdum. aynı problemi verdi.. sd card a attıp rom manger ile clockworld yaptım aynı sorunu verdi.. telefon kurluyor herşey stabil çalşyr ama. şarza takınca usb veya adaptörden şarz almıyor... adptörü takınca "düşük sıcaklık!!! batarya şarz edilemiyr" diyor. bende bataryayı ısıtyrm şarz almaya başlıyo 3, 4 dkka sonra soğuynca almıyor şarz.. Aslında şarz simgesinde git gel oluyor ama ayarlardan güç denetime girdiğim zman "AC ŞARJ OLMUYOR" diyor... usb takıncada aynı şekilde "yavaş şarz oluyr uyarısı" peşine ayarlardan baktığım zman "AC ŞARZ OLMUYR" uyarısı... mesla eski sürümlere geri dönüyorum v20o ... v20b atıyorum kuruluyo ve telefonun şarz problemi olmuyr... ben işin içinden çıkmadm :))) teknik sorun olsa diğer sürümlerde aynı sorunu yapması gerekmiyormu.. bana göre yazılım ile alakalı... birde bişey dikkatimi çekti.. eski sürümde telefon şarzda iken bataryayı söküp şarza takılı bir şeklde telefonu kullanıyodum aynı laptop gibi.. ama bu sürümde oyle bir şey olmuyor sizce bunla bir alakası varmı??? yada nebilim niye böyle mantıklı bir açıklması vardır illaki...

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş senin sorununa bi anlam veremiyorum ilk defa duyduğum için bende bunu birilerine sorarım cevabını bulursam sana dönerim kardeş birde telefonuna yükleme yaptıktan sonra fabrika ayarlarına dönerek deneyebilirmisin

birolkoz

Üye
Denedim olmuyr. bende anlm veremyrm. Bizde eski surum taklyrz

bomsas

Üye
arkadaşlar bende yükledim ama şu üsteki bar var yaa o açılmıyor. herkeste mi açılmıyor acaba? yoksa ben mi birşeyi yanlış yaptım. yardımcı olabilecek var mı acaba??

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bende yükledim ama şu üsteki bar var yaa o açılmıyor. herkeste mi açılmıyor acaba? yoksa ben mi birşeyi yanlış yaptım. yardımcı olabilecek var mı acaba??

Kardeş romda neredeyse herşey düzgün çalışıyor sft ile yüklemeyi dene

bozyak04

Üye
arkadaşlar nasıl yükleneceğini bilmiyorum,yükleme işini detaylı anlatan bi arkadaş olursa sevinirim

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar nasıl yükleneceğini bilmiyorum,yükleme işini detaylı anlatan bi arkadaş olursa sevinirim

Kardeş konuda verdiğim sft olan dosyayı indir ve rar dan çıkar bitanede google dan aratıp smartflashtool indir bide windows enabler indir sonra şu linkteki anlattıklarımı ordaki dosyalarla değil bu indirdiğin dosyalarlA uygula yapamadığın yeri söyle yine yardımcı olurum

http://www.maxicep.com/android-modifikasyon-genel-destek/lg-optimus-black-brick-logoda-takilma-cozumu-sadece-3-dakikada-telefonunuzu-kurtarin-710531.html#post5370658

LG-P970 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

talkas

Üye
Nasıl eski haline cevircem bea :D

gssedat16

Üye
sft ile bu romu atarken telefonun birick olma ihtimali varmı işlem sırasında kablo çıktı elektirkler kesildi filan bide resmi final sürümü ne zaman çıkar

tayfuncuk78

Üye
Kardeş bana lg optimus 3d var one göre romlar var mı ve birkere linkler bozuk

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bana lg optimus 3d var one göre romlar var mı ve birkere linkler bozuk

Birtek kdz linki çalışmıyor onun nedenide lg sunucularını kapattı ona göre de romlar var tabi ki xda ya bakabilirsiniz site ingilizcedir ama isterseniz anlamıyorum derseniz ben yardımcı olurum

salih1478

Üye
oyun performansı çok kötü bu romda ama internet performansı mükemmel olmuş temple run dead trigger gibi oyunlarda fena kasma yapıyor temple run da o kadar degilde yani az ara ara takılmalar var dead trigger çok kötü düzgün oynanmıyor

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Bu romda gpu tarafı biraz zayıf stabil rom çınca daha iyi olacaktır oyun oynamak istiyorsanız zeus rom kullanmanızı öneririm :oke:

talkas

Üye
kardesim cevap yazarmısn bn sft ile yukledim silmek istiorum silemiorum sftde teli tanımıor panpa

Üst Alt