LG P970 için Fransa - v30D romunu kurdum öncki 30B ile fark göremedim

Sponsorlu Bağlantılar

prohisterya

Üye
    Konu Sahibi
LG P970 için Fransa - v30D romunu kurdum öncki 30B ile fark göremedim
Arkadaşlar merhaba, aliefe1907 rumuzlu arkadaşın mesajına istinaden merakla firmware listesine baktığımda fransa için 30D romunun yayınlandığını gördüm. Bunu deneyeyim dedim. Tüm bunları telefonda kayıtlı rehberimi SD karta aktarma yapıp SD kartım takılı olmadan yaptım onu söyleyeyim.1- KDZ dosyayı indirdim. 2- Orijinal rom olup KDZ şeklinde olduğu Romun Smart Flash Tool ile yüklenebilmesi için burada anlatıldığı şekilde CP.fls ve AP.bin haline dönüştürdüm. 3 - Oluşturduğum CP.fls ve AP.bin dosyalarını kullanarak alastar kardeşimizin burada yayınladığı videodaki şekliyle telefona yükledim. 4 - Telefonu fabrika ayarlarına aldım. 5 - Sonra programlarımı tekrar kurup SD karta attığım rehberimi içe aktardım. ve şu an kullanıyorum. SONUÇ: Ben bir fark göremedim. Neredeyse 30B ile aynı diyebilirim. Gözüme çarpan sadece default olarak gelen Deezer ve TV diye turuncu ikonlu 2 program var. Bunun dışında bir fark göremedim. Şu aklıma takılmıyor değil "Acaba anlatıldığı şekliyle rootlu olarak yapsamıydım diye düşünmeden edemedim" . Neyse dha iyi bir rom çıkarsa Türkçe desteği olan o zamanda onu deneriz. Kalın sağlıcakla.

• Beğen
Tepkiler: technoshark

hayyam27

Üye
arkadaşlar fransa için 30 b degilmiydi bu ne zaman çıktı ki 30d

enver_techno

enver_techno

Üye
30b eskidi artık :D millet rom takılıyor artık ;)

prohisterya

Üye
    Konu Sahibi
Unlook root programının free versiyonunu indirip root işlemini de yaptım. Rootlu olarak sorunsuz çalışıyor bakalım.

aliefe1907

Üye
Sonucta aynı rom oldugu icin fazla bir degisiklik beklememek lazim... 4.0.4. Romuna guncelleme gelmişse mutlaka biryerlerde bir duzenleme olmuştur diye düşünüyorum...Root olayinin da bir zararini gormedim suana kadar.. bahsetmiş olduğun Deezer ve TV programları nasıl birsey bilgi verebilirmisin...sarj suresinde bir farklilik varmi

prohisterya

Üye
    Konu Sahibi
Sonucta aynı rom oldugu icin fazla bir degisiklik beklememek lazim... 4.0.4. Romuna guncelleme gelmişse mutlaka biryerlerde bir duzenleme olmuştur diye düşünüyorum...Root olayinin da bir zararini gormedim suana kadar.. bahsetmiş olduğun Deezer ve TV programları nasıl birsey bilgi verebilirmisin...sarj suresinde bir farklilik varmi

Rom ile ilgili olarak; sanki ekranın dokunmatik olayı daha hassas ve yağ gibi olmuş gibi geldi. Önceki 30B'nin sanki hassasiyeti az gibi miydi neydi. Ayrıca internette iken internet uygulamasında ekrana çift tık ile yakınlaşıp çıkmalarda veya internet uygulamasında takılmalar oluyor gibiydi ama şimdi şıkır şıkır. Valla şarjı konusunda bir değişiklik göremedim zira root olayı ile ilgilendiğim için pek ölçme fırsatı bulamadım. Ancak dediğin gibi vardır bizim bilmediğimiz kıyıda köşede bir şeyler düzelttikleri. Sitemizden (yani maxicep) Lockerpro programını indirip Ekran kilidi olayını değiştirdim ve Antutu battery saver programını kurdum ekstradan o kadar.

Programlar default olarak kurulu geliyor. Tanıtımlarına ilişkin aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz. Ayrıca facebook ve twitter uygulamaları da default kurulu geliyor.
Deezer:
TV d'orange:

Üst Alt