[LG RESMİ ICS 4.0.4 BETA][OPTİMUS BLACK P970][ROM] Gözümüz Aydın..:)

Sponsorlu Bağlantılar

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Ekrana yazi yazip ufak notlar almamizi sagliyor. üstelik klavye kullanmadan yazmak istedigimizi parmagimizla ekrana yazarak. Galaxy Note serisindeki gibi.

anladım bilgilendirme için teşekkürler bende kullanırım o zaman o programı..

seymen16

seymen16

Üye
Root işleminden sonra telefonun kendi uygulamaları nasıl kaldırabilirim eczane garanti bankası uygulaması falan onları nasıl kaldırabilirim?

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Root işleminden sonra telefonun kendi uygulamaları nasıl kaldırabilirim eczane garanti bankası uygulaması falan onları nasıl kaldırabilirim?

eğer gingerbread den bahsediyorsan root explorer programını marketten edinip bu işlemi yapabilirsin

seymen16

seymen16

Üye
Rolf explorer var zaten dosya yöneticisi olarak kullanıyorum. Onla nasıl root yapicam ki

Ocean258

Ocean258

Üye
gayet stable çalışıyor görünüyor bekleyelim biraz daha :)

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Rolf explorer var zaten dosya yöneticisi olarak kullanıyorum. Onla nasıl root yapicam ki

Onla root yapmayacaksın root yaptıysan rolfte değil root explorer programıyla o programları bulup silebilirsin

seymen16

seymen16

Üye
Pardon yanlış yazmışım. Gingerbreadda root nasıl yapılıyor?

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Pardon yanlış yazmışım. Gingerbreadda root nasıl yapılıyor?

http://www.maxicep.com/android-modi...-3-dakikada-telefonunuzu-kurtarin-710531.html

ilk önce bu linki uygula ve sürüm düşür sonra gingerbreak la root yap yada bulabiliyorsan root lu bir bin dosyası bul onu telefona bu linkte tarif ettiğim gibi flash la senin amacın ne ben onu tam olarak anlayamadım kardeşim söyle ne yapmak istediğini ben sana yardımcı olayım bu romu mu yüklemek istiyosun ?

- - - Eklendi - - -

gayet stable çalışıyor görünüyor bekleyelim biraz daha :)

valla ben bu romu yükledim ve kullanıyorum bende bekleme taraftarıydım açıkçası ama artık sabredemedim

Rom çok güzel ve stabil çalışıyor çok memnunum optimus black imi birkez daha yine yeniden sevmeye başladım ne yalan söyliyim :) :ehe :)

seymen16

seymen16

Üye
Benim asıl amacım telefondaki gereksiz uygulamalardan kurtulmak. Daha önce hiç rom atmadım root da yapmadım. Telefon ram kullanım miktarı çok yükseldiği için gereksiz uygulamaları kaldirmayi düşünüyorum. Rom atmak beni korkutuyor açıkçası. O yüzden official ics yi bekliyorum. Yardımın için teşekkür ederim.

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Sanıyorum v20d yi rootlamaya çalışıyosun ama v20d için root yöntemi hakkında bilgim yok google da araştır belki bulabilirsin gereksiz uygulamaları kaldırayım derken google uygulamalarını yada bir sistem uygulaması silersen telefonun brick olur bence gereksiz uygulama kaldırmak için root yapma

- - - Eklendi - - -

Bide kaç mb ram de boşluk var ram temizledikten sonra ?

seymen16

seymen16

Üye
Eyvallah sağolasın. Kendinden gelen task managerın widgetı var ana sayfamda sürekli boşaltıyorum ram i ama genelde 150lerde hep. Sadece ilk açılışta 230 falan görüyorum sonra o da düşüyor hemen.

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
150 iyidir aslında hem şöyle düşün diyelim 400 mb boşluk var sen ne yapacaksn ki boşluğu demekki telefonun ihtiyacı varki kullanıyor değil mi :ehe

task manager filan bunlar göz boyama sen ne kadar temizlesende o ram 5 dk sonra yine dolacak :ehe

seymen16

seymen16

Üye
Ram düştükçe takılmalar çok oluyor ama o yüzden sıkıntı oluyor. Ics çok stabilmiş onu bekliyorum bakalım.

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Ram düştükçe takılmalar çok oluyor ama o yüzden sıkıntı oluyor. Ics çok stabilmiş onu bekliyorum bakalım.

evet ben şuan beta ics yi kullanıyorum beta hali bile iyi lg update ten indirilecek olan v30x sürümünün çok daha iyi olacağını düşünüyorum bu sürüm de sadece menülerde ufak kasmalar var başkada adamakıllı bir problem görmedim

seymen16

seymen16

Üye
Evet öyleymiş. Artık çıksa da bizde kullansak :-)

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
beyler v28d sürümü yayınlandı fakat lg sunucularını kapatmış linkler çalışmıyor açıldığında konuya ekleyecem... :ehe

mtngln

mtngln

Üye
arkadaşlar final sürümü ne zaman çıkacak bilen varmı?

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
2013 olmadan çıkması bekleniyor

mtngln

mtngln

Üye
çıksa da yüklesek ya sıkıldım artık

Üst Alt