smartflashtool arclgı ile kurdum. aynı problemi verdi.. sd card a attıp rom manger ile clockworld yaptım aynı sorunu verdi.. telefon kurluyor herşey stabil çalşyr ama. şarza takınca usb veya adaptörden şarz almıyor... adptörü takınca "düşük sıcaklık!!! batarya şarz edilemiyr" diyor. bende bataryayı ısıtyrm şarz almaya başlıyo 3, 4 dkka sonra soğuynca almıyor şarz.. Aslında şarz simgesinde git gel oluyor ama ayarlardan güç denetime girdiğim zman "AC ŞARJ OLMUYOR" diyor... usb takıncada aynı şekilde "yavaş şarz oluyr uyarısı" peşine ayarlardan baktığım zman "AC ŞARZ OLMUYR" uyarısı... mesla eski sürümlere geri dönüyorum v20o ... v20b atıyorum kuruluyo ve telefonun şarz problemi olmuyr... ben işin içinden çıkmadm

)) teknik sorun olsa diğer sürümlerde aynı sorunu yapması gerekmiyormu.. bana göre yazılım ile alakalı... birde bişey dikkatimi çekti.. eski sürümde telefon şarzda iken bataryayı söküp şarza takılı bir şeklde telefonu kullanıyodum aynı laptop gibi.. ama bu sürümde oyle bir şey olmuyor sizce bunla bir alakası varmı??? yada nebilim niye böyle mantıklı bir açıklması vardır illaki...