Nokia Lumia 920 bayağı bayağı satıyormuş haberim yok.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enterneoll

enterneoll

Üye
Hakkaten ha. Diğer teknoloji sitelerinde geziyorum, adamlar her haberin altına Samsung'un 5 milyon sattığını söylüyor, bir de gururlana gururlana Samsung'u övme moduna geçiyorlar.
sanki kendi şirketleri, hey allahım.

- - - Eklendi - - -

Samsung bu kadar satabilmek için Galaxy S ile, Galaxy s2 ile, Galaxy Note 1 ile belli temeller oluşturdu. Nokia da şimdi temeller oluşturuyor gelecek lumia'lar için.

(aslında şimdi de güzel satıyor. Düşünsene, insanların temkinli yaklaştığı bir firma nokia ve tamamen yepyeni bir sistem olan wp8... Yine iyi satmışlar.)

Hayır fanda değilim nokia telefon hiç kullanmadım ama sanırı sanki bi aralar lumia 800 vardı tutmadım ? :ehe

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Hakkaten ha. Diğer teknoloji sitelerinde geziyorum, adamlar her haberin altına Samsung'un 5 milyon sattığını söylüyor, bir de gururlana gururlana Samsung'u övme moduna geçiyorlar.
sanki kendi şirketleri, hey allahım.

- - - Eklendi - - -

Samsung bu kadar satabilmek için Galaxy S ile, Galaxy s2 ile, Galaxy Note 1 ile belli temeller oluşturdu. Nokia da şimdi temeller oluşturuyor gelecek lumia'lar için.

(aslında şimdi de güzel satıyor. Düşünsene, insanların temkinli yaklaştığı bir firma nokia ve tamamen yepyeni bir sistem olan wp8... Yine iyi satmışlar.)
şuanda 2.5 milyon tane bilinçli kullanıcı aldı daha bide geride kulaktan dolma şekline bakıp alma türünden satışlar başlayacak özellikle türkiyede şimdi millet telefonun içerigini bilmeden tipine şekline bakıp alıyor onlarda başlasında rakamları görürüz sonra

Placebo-

Placebo-

Üye
  • Beğen
Tepkiler: n000k
yasirtaha

yasirtaha

Üye
benim yanımda kasap arkadaş var sırf sanatçılar kullanıyor diye iphone 4s kullanıyor telefonun özelliklerini bile bilmiyor işte ona göre hesap yapın arkadaşlar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
benim yanımda kasap arkadaş var sırf sanatçılar kullanıyor diye iphone 4s kullanıyor telefonun özelliklerini bile bilmiyor işte ona göre hesap yapın arkadaşlar

o kasaptan et almaya devam edersen senden pide yemiyoruz:D

yasirtaha

yasirtaha

Üye
başım üstüne hemen geliyor

yasirtaha

yasirtaha

Üye
oda et cinsine giriyor kasaba ambargo koyuyoruz nuri kardeş:D

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Bir iki sene gecse cabucakta 701imi yedek kulübesine çekip Yeni Lumialarla devam etsem :) fakat 1-2 sene 701 ile devam etmek mecburiyetindeyim :( :( ahbe nokia biraz hada erken çıkaraydın şu Lumia 920 yi neyse ben 1-2 sene sonra yeni Lumialar çıkar ve daha çok tutulmuş olur bekle beni Windows Phone :)

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
    Konu Sahibi

Hayır fanda değilim nokia telefon hiç kullanmadım ama sanırı sanki bi aralar lumia 800 vardı tutmadım ? :ehe

evet tutmadı, cihazın düşük özellikli ve dil desteksiz wp7'yi neden olarak sayabiliriz. Ama lumia 920 tuttu. Milyonlar satıyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada Amerikalıların alışveriş çılgınlığı günü olan Kara Çarşamba'ya (bu yıl 23 Kasım) Lumia 920 damgasını vurmuş.
Sabah erken saatlerde mağazalara hücum eden halk, gün ortasına kadar bütün Lumia 920 stoklarını sömürmüş :kop2:

pirenuri

pirenuri

Üye
adım nuri değil ya :( ahmet faruk

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Kaça vermişler Lumia ları haberlerden gösteriyordu da millet eziyor resmen

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
harbi ne kadara verdiler acaba? :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...