Nokia Lumia 920 bayağı bayağı satıyormuş haberim yok.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 920 bayağı bayağı satıyormuş haberim yok.
Bugün turkcell'e gittim incelemek için, ellerinde lumia 920 kalmamış. Sitesine girdim, 3 renk de tamamen tükenmiş. Biraz internette gezdikten sonra bir teknoloji sitesinde gördüm, lumia'lar beklenenin çok üstünde satmış ve tüm dünyada stoklar tükenmeye başlamış. Link de verebilirim. Ben de dedim vay arkadaş ne oluyoruz! :D ilgim artmaya başladı, bayağı iyi herhalde bu telefon.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
iyi olmasa satılmazdı...:oke:

FRAPSDH

Üye
Piyasada bulunmuyor , resmen kapış kapış gidiyor : )

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
21'inde nshoptayım incelemeyi düşünüyorum, büyük ihtimal bende kullanıcısı olacağım.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
gel abi geeeel battigi iddia edilen geminin mallari Bunlar :D almayani dovuyolar :P

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Alma imkanım olsa gördügüm yerde alacam..sadece rengine bakacam.kalitesi belli nasılsa..:)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ne kadar satildi suana kadar

nadir_89

nadir_89

Üye
Ben Adana optimum Nokia shop ta baktım siyah ve beyazı vardı ama kutuda teşhirde yokmuş sadece büyüklüğüne ağırlığına bakabildim açtırmıyorlar
Bir kaç gün sonra siyahını alacam Nokia'dan para bekliyorum :)

Toros542

Toros542

Üye
hayret optimumda ki nokiashop a nasıl olduda gelmis.808 piyasaya cıktıgında heryerde varken orda yoktu.nasıl nokia shop anlamıs degilim!acaba ordaki lumia lar maket falan olmasın?:))fiyatı ne kadarmıs peki?

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
nokıa battı derken ayağa kalktı yakında appleyede yer koymaz yavaş yavaş apple batıyormuş bu arada :)

• Beğen
Tepkiler: bayram yazıcı
Dereck

Dereck

Üye
Lumia 920 'nin SAR değerini bilen var mı ?

projectmaximo

projectmaximo

Üye
Ben Adana optimum Nokia shop ta baktım siyah ve beyazı vardı ama kutuda teşhirde yokmuş sadece büyüklüğüne ağırlığına bakabildim açtırmıyorlar
Bir kaç gün sonra siyahını alacam Nokia'dan para bekliyorum :)

sen bunları yazdığın sıralar ben de adana optimum nokia shop'un önünden geçiyordum. dönüşte sorayım diyodum unutmuşum:)

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
    Konu Sahibi
nokıa battı derken ayağa kalktı yakında appleyede yer koymaz yavaş yavaş apple batıyormuş bu arada :)

kardeş apple nereye batıyor. Sağda solda karalama yapan ve "batıyor, batacak, bu sefer gidecek, gidici, zarar edecek" deyip duran sitelere aldanma. Bağımsız raporlara yıla göre çok daha fazla kâr etmeye başladılar. Gerçi beni ilgilendirmiyor...

• Beğen
Tepkiler: ayran3883
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bende baktım güzel 1650 dedi turkcell sarı beyaaz

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
bu sar değeri tam ne oluyor arkadaşlar galaxy s3 e note 2 ye göre ne durumda

Sar Değeri nedir?

Kullandığınız cep telefonları bir radyo alıcısı ve vericisidir. Bundan ötürü radyo dalgalanmalarına maruz kalınmaması için belli bir stardartlara göre üretilmeleri gerekmektedir. SAR ”Specific Absorbation Rate”, özel soğurma değeri manasına gelmektedir. Diğer bir deyişle cep telefonlarının yaymış olduğu radyasyon miktarına denilmektedir. Yani vücudun emdiği elektromanyetik enerjiyi ifade etmektedir. Vücudunuz bu enerjiyi ne kadar çok emerse o kadar çok sıcaklık artışı olacak ve bağışıklık sisteminizde rahatsızlıklara yol açma riski oluşturacaktır. Bu yüzden ötürü cep telefonu alırken bu değerin düşük olmasına dikkat edilmesi gerekir.

Avrupa’da sınır SAR değeri 2 watt/kilogram iken, Amerika’da bu sınır değer 1,6 watt/kilograma kadar inmektedir.
Her ne kadar sınır değerler böyle olsa da uzmanlar, telefon alırken sar değeri en fazla 1 watt/kilogram olan cep telefonunun alınması tavsiyesinde bulunuyorlar.Her bir cep telefonunun SAR değeri farklıdır.

alıntı.

Lumia 920 SAR değeri 0.70 W/kg iken Lumia 820'nin SAR değeri 0.94 W/kg.

• Beğen
Tepkiler: n000k
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...