malesef![]()
Videoyu FLV formatına dönüştür Can.
Boyutu bayağı küçülür, rahat rahat paylaşırsın.
---
Bu arada Lumia 920 2 ay boyunca (yani Ocak ayı ortalarına kadar) sadece Turkcell ve Nokia Shop'larda satılacak. Diğer satan mağazalar da muhtemelen buralardan temin ederek satacaklardır. O yüzden şu an için piyasada 1600-1649 TL altında fiyat beklemeyin :S

bu da 2 ay süreyle Vatan'a gelmeyecek demek o zaman..![]()
Ali abi videoyu koyayım diyeceğim de 4 dakkalık video 1.4 Gbo yüzden kendi cihazlarımızı aldığımızda yaparız bişeyler inşallah.

videoyu neyle çektiniz arkadaşlar o kadar büyük boyutlarda çektiniz

videoyu neyle çektiniz arkadaşlar o kadar büyük boyutlarda çektiniz

lansman bitti bu akşam partisiydi buraya da davetliydik ama can sozlusunden izin alamadigi icin gitmedik![]()
Abi sen demedin mi hanım müsade etmedi telefonu gör gel dedi diye 

bu da 2 ay süreyle Vatan'a gelmeyecek demek o zaman..![]()
lumia 900'le hava atsaydınız o zaman bende var sizde yok gibi bulamazsınız falan![]()

o degil de bugun bir kez daha şahit olduk ki bizim milletimiz boyle lansmanlara ve ortamlara hic alişik degil. Gelenlerin buyuk cogunlugu sanki mahalle kahvesine gider gibi giyinmişler![]()

o degil de bugun bir kez daha şahit olduk ki bizim milletimiz boyle lansmanlara ve ortamlara hic alişik degil. Gelenlerin buyuk cogunlugu sanki mahalle kahvesine gider gibi giyinmişler![]()
ve yine gördük ki bizim şirketlerimiz de lansman organize etmeyi beceremiyorlar..
sorma abi damat gibi kaldım aradave yine gördük ki bizim şirketlerimiz de lansman organize etmeyi beceremiyorlar..
seni biraktiktan sonra hatun aradi. Memnun kaldiniz mi falan fikirleriniz nasildi lansmanla ilgili diye. Rezalet desem belki agir kacicak ama hoş bir lansman degildi,ben evsahibini goremedim cok ilgisiz alakasiz insanlar dolaşiyordu ortalarda dedim.
resmen rezalettiseni biraktiktan sonra hatun aradi. Memnun kaldiniz mi falan fikirleriniz nasildi lansmanla ilgili diye. Rezalet desem belki agir kacicak ama hoş bir lansman degildi,ben evsahibini goremedim cok ilgisiz alakasiz insanlar dolaşiyordu ortalarda dedim.
O ne dedi abi umutla konuştun mu hiç